Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@hačilka dostimex nebo dostinex? A nesmí se brát po et? já beru dostinex a jedla jsem ho po et, nikdo mi neřekl nic, že by se neměl brat. ![]()
@adrusenkaaa No me to dr. říkala že po ET ne
navic jsem ho brala 5 týdnů a pak jsem ho vysadila když byl prolaktim 107 cca, tak mi to řekla endokrinoložka a moje dr v CAR si myslela že ho mám brát až do ET tak nevím asi ho loupnu
![]()
@adrusenkaaa Hele tak to bereš dobře
nechápu proč mi to říkaly obě dr. tady jsem to našla https://www.emimino.cz/…i-dostinexu/
@adrusenkaaa dělají to z třídenních nebo petidennich, a ty se pak musi mrazit. Me dělali z třídenních
Sliznice se nekontroluje. Kontroluje se pred opu.
Ja mam VZP a taky jsrm doplacena
Ahoj holky, vy co máte pohankovo kokosové matrace, jste spokojené? A máte tam ten chránič matrace?
@Tinkka Fotky mám, ale nějak jsem je nestihla nahrát do alba. Něco tam doplním na dovče, letíme zítra ráno, dnes budu mít dvojnásobný fofr ještě s balením.
@hačilka píše:
Ahoooooooooooj holky![]()
bobánci mají 4buňky
![]()
transfer bude zítra
![]()
PK se v gennetu platí fakt až 4-6den
![]()
tak dnesky vygruntuju večer lechce popařím a zítra hurá do gennetu
![]()
Skvělé, už to konečně musí vyjít ![]()
@slunce.v.duši píše:
za poslední dva týdny nabral přes půl kila. včera do sebe zase natlačil za den skoro 900ml, nevim kam to dává. takže vás určo brzo doženem. musim říct, že probaští a prokadí měsíčně majlant
Ufff, doteď jem si myslela, že Barča jí hodně
Odvolávám, proti Krasoňovi hladoví
![]()
Ahoj holky, tak dnesni poradna dopadla dobre.maly ve 27+3 tt uz vazi 1000g
cipek drzi, jen jsem dostala vynadano, ze malo piju, ze me organy jsou horsi a musi se zavodnit. misto zeleza tardyferon, ze ktereho jsem mela prujem mi vymenila za kapky, tak snad to bude lepsi a nebude to delat problem ![]()
@verunka slunicko píše:
Ahoj holky, tak dnesni poradna dopadla dobre.maly ve 27+3 tt uz vazi 1000g![]()
cipek drzi, jen jsem dostala vynadano, ze malo piju, ze me organy jsou horsi a musi se zavodnit. misto zeleza tardyferon, ze ktereho jsem mela prujem mi vymenila za kapky, tak snad to bude lepsi a nebude to delat problem
bude to cvalda mamco
, jen pekne drzte pohromade a dejte se do kupy ![]()
@Martina225 píše:
Já to nestihla a hledat to nebudu. Prosím hoď mi to sem
. Mám jen na seznamu gaťata, líh a čtverečky. Děkuju
nám dali v porodnici domu navíc rybelku na zadeček, bepanthen na pipku a opruzeniny a septonex kapky do očí, na ospalky a slepená očka… a pediatrička seby kapky na bříško a namíchanou mast na suchou kůži na tělíčku
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď