IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4803
8.5.15 04:57
@alexa37 píše:
@Jana Vajnerová já ji jak usnula dala do koše, trvalo to 7-10 dní, v noci po jídle byla v pohodě v koši a někdy sem ji hrala nad ránem, dnes si ji beru až ráno a to spíš na pomazlení

Ja davam malou spinkat do postylky od zacatku a nemam pocit, ze hy ji to nejak stresovalo :mrgreen: Pres den i kdyz nespi, je v klidu, kdyz tam jsem s ni a neco delam a mluvim na ni a nahoru do postylky ji beru, az kdyz jdu sama spat. Podle me ji staci, ze neni sama a vi, ze jsem tam s ni ja nebo manzel. Usina dobre a bez breku a kdyz obcas spusti plac, jsem u ni a chvilku ji hladim a ona hned prestane plakat a odpadne za dve minuty a hezky spinka. Asi mam zlaty dite, zatim ani prdiky ji nijak netrapi, prdi ostosest a sama :mrgreen: :mrgreen: Kdyz knoura, tak zacvicim nozickama a to jsou hned salvy jak z dela :palec:

• načítám...
1208
8.5.15 07:55

@Tinkka hezké ráno všem. Chtěla jsem v Motole Praha, tak uvidím co mi v pondělí řeknou v poradně. Pokaždé když se v CARu malovalo, tak to vyšlo na mě. Tak snad porodní sály budou už vymalovaný a uklizený :D. Jinak mudra neřeší velikost čípku, posledně mi říkala cca 2cm a teď už ani to ne, ale že se to pěkně připravuje. Držím Ti palečky a chápu Tě že jsi se připravovala na cs, ale snad to nebude takový problém to doktorům vysvětlit, když máš to doporučení od oční. :D

• načítám...
4120
8.5.15 08:42

@MartiJára Drzim palecky, aby vymalovat stihli pred terminem. :palec: Za tyden uz mozna budete tri. :hug: Ty otoky musi byt des, to Ti nezavidim. Jinak se mi blbe dycha, do zaludku se mi skoro nic nevejde kriz citim snad nepretrzite. V pondeli zacinam 8. mesic, tak co bych chtela, ze.

• načítám...
4120
8.5.15 08:46

@jahoda 2 Jsem moc rada, ze jste se uz s malou pekne szily. :hug: Kdy se narodila? A bude to lepsi a lepsi. :kytka:

• načítám...
4120
8.5.15 08:48

@Luciasek-86 Luci, parada, uzivejte si domova. ;) Klarka je moc sikovna. Ty jsi taky mela cs? A jak se po nem citis, je nejhorsi ten prvni tyden?

• načítám...
10554
8.5.15 09:15
@Jana Vajnerová píše:
Holky když vás trápí bříško necháte malého nebo malou s prominutím vyřvat v postýlce? Já se snažila chovat ale už mne bolí fakt ruce…

@jahoda 2

holky, ja tedy zastancem vyrvani nejsem, ale pobreceni ano,,,nebezim hned k jonasovi kdyz houkne, kdyz mam treba nadobi, v klidu ten kousek domyju a pak jdu teprve k nemu, v postylce jsme problem nemeli, ale kdyby nechtel, tak urco vic jak 3-5minut bych ho dele plakat nenechala, to radsi si prisunu postylku k posteli a dam mu ruku, postupne oddalovat,,,nam tedy hodne pomohla i rada, kdyz jde vecer spinkat a je neklidny a nemuze zabrat a vyzaduje pozornost dat mu do postylky triko, ktere jste meli ten den na sobe,,ony ty decka jsou jak zviratka, uciti vas pach a to je trosku uklidni…jinak do postele dite pres noc - vyjimecne pri bolestech atd, jinak NIKDY, ke me chodi az k ranu kolem 5-6 protoze to ranni pomazleni je to nejkrasnejsi, pak jeste usne a chrnime do 8-9 :-)

• načítám...
10554
8.5.15 09:17

Jinak ja mam dite asi z jinyho sveta, jak ho tam polozim a on se rechta - ma tam svoje oblibeny hracky, ktery se zatim od narozeni nehnuli z postylky a cekaji na jonaska,,,je dobre mit zavedeny ten ritual, nas vi, ze po koupacce je flaska, krknuti, pomazleni a chrapacka s oblibenci v postylce :-)

• načítám...
8.5.15 09:17

Holky, tak velkej kluk má za sebou první noc ve svým pokojíku. A spal líp, než když byl s náma v ložnici, tak já nevim. Možná jsme ho rušili televizí, mluvením a že jsme lezli po pokoji. :think: Jen já kvočna chodila celou noc pořád čumákovat, jestli se mu nestýská. No nestýskalo. :mrgreen:

Co se týče prdíků, tak mi máme pravidelné ranní koliky. Pochováme, zkusíme vyrourkovat, zacvičit s nožkama… prostě všechno co se dá. Když mladý pořád pláče bez utěšení, necham ho prostě vyplakat a vykopat v košíku. Ale je fakt že než se k tomu vybrečení dostaneme, tak náš kolikový čas pomalu končí. Dneska sme měli záchvat hodinu a z toho fňukal v košíku cca 15minut, než zachrápnul. Za necelou hoďku dostane gáblík a to už jsme mimo náš kolikový čas. Pak ho šupnu do autosedačky, tam se krásně vyprdí a jedeme na výlet. :pankac:

• načítám...
10554
8.5.15 09:21

@slunce.v.duši no supeeeer, hele kamoska to mela s prvni holcinou taky tak, nespala ona ani holka, dala ji do pokojiku a holka chrnela celou noc a to nemeli televizi v loznici, jen proste spali a od te doby jsou spokojene obe, pak se ji narodila druha a ta sla az ted na roce a pul k te druhe do pokoje s ni to bylo ok a holky se taky dobre szili,,,uzijte si vylet, my taky jedeme na nakup za hranice :-D

• načítám...
Jana Vajnerová
8.5.15 09:34

No jo taky mi holky spal v postýlce…
Pak ho chytly ty koliky a mě nic nepomáhá. Krom toho když po dvou hodinách snažení ho dám vybrečet do postýlky tak přiletí tchýně s argumenty že je malinký a že já jsem špatná.
Nakopala bych ji do pr…
Furt mi leze do ložnice a má zřejmě vsugerováno že ona je matka..

• Upravit
1191
8.5.15 09:57

@ta Mišel Nene, rodila jsem klasicky, praskla mi voda a uz jsme jeli :-) tim, ze jsem byla 15 dni v porodnici, jsem de krasne zahojila a doma funguju uplne v pohode. A jak se citis? Rodit budes normalne?
Malou davam taky do postylky a spinka krasne. I kdyz ona je jeste malicka a spanek potrebuje. Treba si jeste uzijeme az zesili :-) prdiky nas zatim taky moc netrapi. Tak snad to vydrzi. Vcera jsme tu meli detskou doktorku, nez budeme mit 3 kila, tak musime byt doma. Snad to rychle nabereme kdyz je venku tak krasne :-)

• načítám...
4120
8.5.15 10:03

@Jana Vajnerová Tak tchyne vi vzdycky vsechno nejlip, se vsim poradi a vse udela. :cert: Vydrz. :hug:

• načítám...
4120
8.5.15 10:21

@Luciasek-86 Mne uz se ty pribehy tady zacinaji motat, promin. :) Je fajn, ze se citis dobre. Uz abyste mohly i ven. Mne je tenhle tyden zatim nejhur, bricho na vse tlaci, tim padem se mi hur dycha a zaludek mam stazenej a rozhozenej. Nemam hlad a moc se mi do nej nevejde, dnes jsem koukala, ze jsem od minuleho tydne kilo zhubla. Do toho nespavost, alergie, v krizi me boli snad nepretrzite. Jsem zvedava, zda to jeste nejak prejde, nebo se vse bude uz jen stupnovat. 8o Dle kontroly minuly tyden je malej v pricne poloze, takze pokud se nepretoci, bude cs. Tak uvidime, nejdriv jsem vubec nadsena nebyla, ale cs i prirozene ma jak vyhody, tak nevyhody, tak je to asi jedno.

• načítám...
10554
8.5.15 10:25

@Luciasek-86 musite byt doma? Kolegyne co se mnou v porodce lezela tak se ji nakonec narodil kloucek 8 tydnu pred terminem a pak kdyz je pustili na zacatku dubna tak ven ji doporucovali chodit a kluk nema jeste ted tri kila… mohla sice tak na 20 minut ale chodila a to byla zima…ale kazda dr je jina

• načítám...
4120
8.5.15 10:28

Jinak, holky, uz mam pod strechou ci naobjednany snad vsechno, krome chuvicky a sterilizatoru. Poradite nejaky, co vam vyhovujou? A vejdou se do sterilizatoru lahve ruznych znacek, nebo to musi byt k sobe? Zitra jedeme vyzvednout kocarek. :D Monitor dechu si chci pujcit v porodnici.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+