Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MartiJára Chodila jsi k Dr. Uhrove? Tu jsem si nemohla vynachvalit.Jen to, ze se mi casto stridala s tim Dr. mi vadilo a to prostredi a ze jem vzdy cekalaz 2,5h. Jinak ok.
Nakonec jsme kvuli tou cekani a ze jsem chtela vzdy ke stejne Dr. sli do Gennetu tam tez supr. Kdybych bydlela v Praze tak bych rodila urcite v Motole. ![]()
@ta Mišel ahoj.Je to lepsi a lepsi. Doufam, ze to nezakriknu a nezmeni se to nejak bravurne.:-) Jen jeste nejake vychytavky co jsou treba casy jidla. Nekdy totiz chce jet podle stareho a noveho casu zaroven a nekdy se dle toho vzbudi v 6:30 a jindy v 7:30,kdyz je druhy jidlo v 6:30 vzudi se na prvni v 3:30 a pokud na 7:30 tak ve 4:30.Proste ta hodina nam tam bjeha sem tam po te zmene casu.Pred tim to mela ok.
Kezby se uz dohodly na nejakym case a nechali ho radeji tak a nemenily to no.Jnak celkem az na prdy a obcas tvrde kakani to jde uz dobre. A hlavne uz vidi takze i proto je to asi i lepsi. U reaguje i na skadleni.
A je nadherna kdyz se na me smeje.:-) Ale kdyz rve tak je to kaboun zoubku. Tedrave spi s roztazenyma rukama obas se posmrdli odevre oci zarve a use.
Narodila se 18.3.15 v 18:38h. Jo takova ralitka mi meli svatb 8.8.2008 ve 12h. po 12letech.:-)
@jahoda 2 Tak to je hezky.
Ty zacatky jsou asi krusne u vsech, jsem zvedava na nas, uz se mi to taky krati. S tim casem mas pravdu, taky ty zmeny nesnasim.
@Martina225 píše:
Já tak nesnáším tyhle příspěvky o tý tvojí šéfový ( ale jen piš a a ulevuj si) Mám vždycky pocit, že čtu o svym šéfovi. Navíc tvoje šéfová, jako ženská, neprojevuje kousek empatie. Já v ní vyloženě vidím Cruellu ze 101 dalmatinů. Holka držím palec, ať se najde nějaká práce. Neztrácej naději a neužírej se tou potvorou.
Diky, je to des
Kolegyně, co uz dala výpověď by mela byt uz jen tyden a pak chce dobrat 2 týdny dovoleny. Ted ji sefka vyhrožuje, ze ji ji nedá, kdyz nedodela praci kvuli které vlastne odchází, Pac ji delat nechtěla (ale samozrejme ma důvodu vic). Samo vubec nestíhá a boji se, ze u nas bude muset byt dyl. Sefka do ni tlačí, aby dělala víkendy. Dokonce tam byla i dnes, na svátek. A sefce nebylo trapný si ji přijet jeste zkontrolovat
Fakt mazec ![]()
Ted je u nas silena atmosféra a vypada to, ze odejde snad každy…
Příspěvek upraven 08.05.15 v 19:45
@Tinkka píše:
@slunce.v.duši Taky koukam na tu chuvicku jak mas. Mam dotaz. Prosimte jde nastavit hlasitost signalizace ci toho prenosu hodne nahlas? Jestli to neni nejake potichu, vis jak…
určitě se nastavit dá. v rodičovský jednotce je slyšet doslova i prd, když je to na vysokou hlasitost.
Holky jak dlouho mam nechat na brisku ten nahraty polstarek z tresnovych pecicek
@1985bara Jojo to delam taky. Jelikoz kdyz de mi na prvni vzbudi ve 4:30h. tak krmime do 5-5:30 a to muz v 5 vstava a ona u toho jidla sleduje zvuky a vi kdy muz odchazi. V loznici nad poateli mame fotky ze svatby/takovy ten obraz/a ona vzdy kdy odchazi tak kouka na ten obraz a uz 2× mizacla rvat po tom co oukla na ten obraz a uz asi 3min. pred tim odesel.No je videt, ze uz vi kdo je kdo. Akorat mu jak tu cely den neni tak je tez ten idol a ja delam vse nepopularni tak me asi nebude mit oc rada.Dnes jsme strihaly nehty, cistily bordylek s naprosto uzavrenych pesticek a nozicek mezy prsty, cisily usi a susne z nosu.Noo to byl des bes, plus ji bolelo brisko, plua uz byla protivna chtela vykoupat, napapat a spinkat, plus jsem ji dnes zaviula do nove zavinky/kukla/no moc se ji nelibilo, ze se z toho nedostane jako z pleny.Nu,vsak za klidny spank nas vech to stoji ikdyz rve 5-10min. ikdyz ona rve vdy at delame co delame. Takze absolutne nevim co je ok a co ne jelikoz proste rve porad.Kdyz ma jit vecer spat a to i pripadne vedle me.At ma prdy a i at je nema.Sedi na i, bhuzel ze je drazdive dite.
Tak tak souhlasim ten rytual je velmi dobry.
Ona kdyz uz pak usne tak spinka krasne a rano se na tebe i usmiva. Takze nemyslim, ze by se ji neco tim delo, proste i vetsi deti kdyz nechteji spinkat tak rvou, nebo jsou pretazeny.Ona chtela koikrat dnes spat a bolely prdy tak se vzdy probudila a nemol dosti zabrat nuu. Akorat nechapu, ze vcera to bylo ok a dnes to same ne.Asi ta nova zavinka nuu musi si zvyknout.
@slunce.v.duši Jojo je to proste tak oni potrebuji i ten svuj klid a pokoj.Tez chodim koukat min 2× a papani tedy nechavam na ni a podle toho jedu pak to denni papani.
Jo je fakt, ze to je ted tech 5-10min.jen proto, ze si zaprve zvykla a zadruhe, ze zjisila, ze ma ten svuj klid.My jsme prave neznale ji prvni dva tydny meli do 22v obyvaku a az kdyz jsem sla spat tak sla semnou do loznice. Jenze v noci s nezavinutejma rukama znela jako kanec
tak i to malo co jsem mohlaspat jsem nespala valne.Pak jsem zaclq spat s muzem v obyvaku a male rekli, ze tohle je ted jeji pokojicek a tam ma poatylku do ktere se chodi vecer a odpoledne spinkat no vecer to funguje odpolko ztim moc ne, ale neva spinka v kocarku/az na dnesek tedy/.A tez sme prave dospely do nazoru, ze jsme ji rusily. Jelikoz potrebuji sosat informace a tak sosala a nespala noo plus prdy noo.
@Jana Vajnerová Jojo je to normalni.Me zase v noci pije tak 100 a ve dne chce po dvouch hodinach tak 120-140,pak jednou tak 70 a to se u toho krouti a pak na spani zdlabne 150ml.Mame 7tydnu. Jako mi tez jime jinak k hlavnimu jidlu a jinak k svace.
@Jana Vajnerova Ty pecicky jsou super. Rychleji se uklidni, casto hned usne. Nekdy o ma v postylce tploucky na brisku a pa do rana jen, ze ho ma a je rada, ze ho tam ma.Za me supr. ![]()
Zitra se chystame na vylet do hlavniho mesta. jedem s tatkou do prace.musi zitra a ma to tak na 4 hodky tak nas s jonatanem vyhodi v letnanech a maminka pokouka kde by utratila korunky
. Doufam ze nas tatka tam zapomeme ![]()
@Jana Vajnerová jani urco do vychladnuti ale celou noc bych nenechavala pro to mimco je ti tezke a zbytecne to zatezuje
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď