Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, našla jsem angl. stránku, kde si můžete vypočítat, s jakou úspěšností bude probíhat vaše IVF. Kdo neumí anglicky s google překladačem to lehko zvládne. Jinak to berte s rezervou. Mě vyšla úspěšnost 38,8% a nakonec naše skutečná úspěšnost byla přes 70%. Těhotenství na první pokus a k tomu dalších 6 mrazáčků.
Jsem přesvědčená, že záleží i na centru, které si vyberete… Všem snažilkách držím palce, je to potřeba… ![]()
Tak to je spis pravdepodobnost nez uspesnost
Uspesnost muze byt bud 0 - neuspech, nebo 100 % - uspech a tehotenstvi
Dle mě taky blbost, vyšlo mi 36,2%, ve skutečnosti 1IVF úspěšné a ještě zůstali i mrazáčci
Tak ona ta pravdepodobnost uspechu pri ivf je tak 30 - 40 %, vic ne…
@stiskoch píše:
Dle mě taky blbost, vyšlo mi 36,2%, ve skutečnosti 1IVF úspěšné a ještě zůstali i mrazáčci
A proč blbost? Já na ní tedy nic počítat nezkoušela, ale vše co spočítá je pouze nějaká teoretická pravděpodobnost, nic víc, nic míň.
Zítra mě čeká KET a úspěšnost mi vyšla 21,5%…to tam ani nemusím chodit ![]()
Zakladatelka samozřejmě za to nemůže, ale podle mě hloupost.
@LolitkaP tak to je o neco vic nez pravdepodobnost pocit prirozene, pro zdravy par
Takze sance slusna ![]()
@LolitkaP píše:
Zítra mě čeká KET a úspěšnost mi vyšla 21,5%…to tam ani nemusím chodit
Zakladatelka samozřejmě za to nemůže, ale podle mě hloupost.
A kolik myslíš, že je pravděpodobnost při normálním otěhotnění?
@j.a.n.i1 Už jsem to vygooglila… do deseti %?! To jsem teda netušila ![]()
@LolitkaP Tak to já někdě našla o trochu víc, cca kolem 15%, ale stejně to není moc. Právě proto se říká, že se to má přes doktora řešit až po tom roce, protože pokud se bere pravděpodobnost kolem těch 15%, tak by se to cca 95% mělo za rok povést.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.