Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, našla jsem angl. stránku, kde si můžete vypočítat, s jakou úspěšností bude probíhat vaše IVF. Kdo neumí anglicky s google překladačem to lehko zvládne. Jinak to berte s rezervou. Mě vyšla úspěšnost 38,8% a nakonec naše skutečná úspěšnost byla přes 70%. Těhotenství na první pokus a k tomu dalších 6 mrazáčků.
Jsem přesvědčená, že záleží i na centru, které si vyberete… Všem snažilkách držím palce, je to potřeba… ![]()
Tak to je spis pravdepodobnost nez uspesnost
Uspesnost muze byt bud 0 - neuspech, nebo 100 % - uspech a tehotenstvi
Dle mě taky blbost, vyšlo mi 36,2%, ve skutečnosti 1IVF úspěšné a ještě zůstali i mrazáčci
Tak ona ta pravdepodobnost uspechu pri ivf je tak 30 - 40 %, vic ne…
@stiskoch píše:
Dle mě taky blbost, vyšlo mi 36,2%, ve skutečnosti 1IVF úspěšné a ještě zůstali i mrazáčci
A proč blbost? Já na ní tedy nic počítat nezkoušela, ale vše co spočítá je pouze nějaká teoretická pravděpodobnost, nic víc, nic míň.
Zítra mě čeká KET a úspěšnost mi vyšla 21,5%…to tam ani nemusím chodit ![]()
Zakladatelka samozřejmě za to nemůže, ale podle mě hloupost.
@LolitkaP tak to je o neco vic nez pravdepodobnost pocit prirozene, pro zdravy par
Takze sance slusna ![]()
@LolitkaP píše:
Zítra mě čeká KET a úspěšnost mi vyšla 21,5%…to tam ani nemusím chodit
Zakladatelka samozřejmě za to nemůže, ale podle mě hloupost.
A kolik myslíš, že je pravděpodobnost při normálním otěhotnění?
@j.a.n.i1 Už jsem to vygooglila… do deseti %?! To jsem teda netušila ![]()
@LolitkaP Tak to já někdě našla o trochu víc, cca kolem 15%, ale stejně to není moc. Právě proto se říká, že se to má přes doktora řešit až po tom roce, protože pokud se bere pravděpodobnost kolem těch 15%, tak by se to cca 95% mělo za rok povést.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď