IVF zašpinění

147
14.3.14 13:23

IVF zaspineni

Ahoj snazilky, prosim o zkusenosti a radu, jsem od pondeli po ivf - isci, tranfer 2× 5tidenni embrya, kvalita 1 a 2, od stredy mam hodne nalita prsa, dnes rano bolest jako pri menstruaci a zatim slabe zaspineni, zatim ruzove + par jakoby zilek od krve…zvysena davka utrogestanu na 2×2×2 do toho prednison a anopyrin…mate nekdo podobnou zkusenoti? menzes ma prijit az pristi tyden :-( nervy pracujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.3.14 13:30

@Vlasticka38 může být uhnizďování :hug: :kytka: neboj nic, věř ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65351
14.3.14 13:30

@Vlasticka38 neboj a nestresuj se moc, bude to v pořádku
Zašpiněni nevadí
Bolest n
Jako na Ms je normální ---drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
14.3.14 13:39
@Petra Z píše:
@Vlasticka38 neboj a nestresuj se moc, bude to v pořádku
Zašpiněni nevadí
Bolest n
Jako na Ms je normální ---drzim palce

Dekuji moc, tady nery jedou..protoze se delsi dobu nedari…takze uz klasicky ve vidim katastrofalne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
14.3.14 13:39

Dokud se nerozjede plne krvaceni, nic to nemusi znamenat - ja spinila pri vsech svych IVF. Pri tech uspesnych navazal pozitivni test, pri negativnich se to rozjelo v krvaceni. Tehotenske priznaky nikdy zadne, pocity na MS taky vzdy, at uz to pak dopadlo nebo ne, prsa mi splaskavala pravidelne 12-14 dni po Pregnylu, at jsem otehotnela nebo ne. Chystam se na sesty pokus a jedine, co mohu s jistotou rict, ze poznam zase houby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
14.3.14 13:46
@ugluk píše:
Dokud se nerozjede plne krvaceni, nic to nemusi znamenat - ja spinila pri vsech svych IVF. Pri tech uspesnych navazal pozitivni test, pri negativnich se to rozjelo v krvaceni. Tehotenske priznaky nikdy zadne, pocity na MS taky vzdy, at uz to pak dopadlo nebo ne, prsa mi splaskavala pravidelne 12-14 dni po Pregnylu, at jsem otehotnela nebo ne. Chystam se na sesty pokus a jedine, co mohu s jistotou rict, ze poznam zase houby ;)

kdyby aspon priznaky byly jednoznacne :-DDD takhle je to na nervy :zed: a obcas mam pocit, ze jsem jak blazen v americkych filmecha a hystercim uplne stejne :-DDD dokud jsem nezazila..nikdy jsem nepochopila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
14.3.14 13:50

@Vlasticka38 neboj, zkus se hodit trosku do klidu, stejne uz to ted nijak neovlivnis ;) Ja zacala mit nejake tehotenske priznaky az ve chvili, kdy uz jsem videla tlukouci srdicko na ultrazvuku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
see
727
14.3.14 14:02

Tak já asi devátý den po transferu i trochu krvácela. Normálně čirá červená. No co budu povídat, tenkrát jsem to obrečela, ale mrňous se udržel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
14.3.14 14:07

@Vlasticka38 hlavně se nestresuj :hug: u nás ve skupině z našeho CAR byla holčina a ta neustále slabě krvácela a špinila… no… a jak to dopadlo? Samozřejmě že krev byla pozitivní a je z toho zatím stále prosperující těhotenství :palec:
takže VĚŘ těm prckům v tobě :andel: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
14.3.14 15:22
@sweet78 píše:
@Vlasticka38 hlavně se nestresuj :hug: u nás ve skupině z našeho CAR byla holčina a ta neustále slabě krvácela a špinila… no… a jak to dopadlo? Samozřejmě že krev byla pozitivní a je z toho zatím stále prosperující těhotenství :palec:
takže VĚŘ těm prckům v tobě :andel: :hug: :hug: :hug: :hug:

nooo kez by aspon jedno se zadarilo a jen me takhle potrapilo nerviky :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
14.3.14 22:44

Neboj, já měla to samé a krvácela během těhu několikrát a ted tu vedle mě leží 5měsíční holčička, ta nejkrásnější na světě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.3.14 12:34
@see píše:
Tak já asi devátý den po transferu i trochu krvácela. Normálně čirá červená. No co budu povídat, tenkrát jsem to obrečela, ale mrňous se udržel :)

tak tohle mame asi stejne, nejprve to vydesilo…a samozrejme jsem to obrecela…modlim se, aby se to nerozjelo, zatim po zvyseni utrogestanu krev nikde…tak se budu modlit..ze to jeste neni ztracena :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.3.14 12:34
@pusina1 píše:
Neboj, já měla to samé a krvácela během těhu několikrát a ted tu vedle mě leží 5měsíční holčička, ta nejkrásnější na světě :hug:

holky diky za podoporu..modlim se fakt, aby to bylo podobne…i u me :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
15.3.14 12:49
@Vlasticka38 píše:
holky diky za podoporu..modlim se fakt, aby to bylo podobne…i u me :srdce:

Bude, hlavně bud v klidu a hodně lež, mě to pomohlo.Klid na lůžku je fakt důležitý. Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.3.14 13:32
@pusina1 píše:
Bude, hlavně bud v klidu a hodně lež, mě to pomohlo.Klid na lůžku je fakt důležitý. Držím pěsti :kytka:

Budu se snazit, polehavam co nejvic to jde… :D moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital