Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj snazilky, prosim o zkusenosti a radu, jsem od pondeli po ivf - isci, tranfer 2× 5tidenni embrya, kvalita 1 a 2, od stredy mam hodne nalita prsa, dnes rano bolest jako pri menstruaci a zatim slabe zaspineni, zatim ruzove + par jakoby zilek od krve…zvysena davka utrogestanu na 2×2×2 do toho prednison a anopyrin…mate nekdo podobnou zkusenoti? menzes ma prijit az pristi tyden
nervy pracujou
@Vlasticka38 neboj a nestresuj se moc, bude to v pořádku
Zašpiněni nevadí
Bolest n
Jako na Ms je normální ---drzim palce
@Petra Z píše:
@Vlasticka38 neboj a nestresuj se moc, bude to v pořádku
Zašpiněni nevadí
Bolest n
Jako na Ms je normální ---drzim palce
Dekuji moc, tady nery jedou..protoze se delsi dobu nedari…takze uz klasicky ve vidim katastrofalne…
Dokud se nerozjede plne krvaceni, nic to nemusi znamenat - ja spinila pri vsech svych IVF. Pri tech uspesnych navazal pozitivni test, pri negativnich se to rozjelo v krvaceni. Tehotenske priznaky nikdy zadne, pocity na MS taky vzdy, at uz to pak dopadlo nebo ne, prsa mi splaskavala pravidelne 12-14 dni po Pregnylu, at jsem otehotnela nebo ne. Chystam se na sesty pokus a jedine, co mohu s jistotou rict, ze poznam zase houby ![]()
@ugluk píše:
Dokud se nerozjede plne krvaceni, nic to nemusi znamenat - ja spinila pri vsech svych IVF. Pri tech uspesnych navazal pozitivni test, pri negativnich se to rozjelo v krvaceni. Tehotenske priznaky nikdy zadne, pocity na MS taky vzdy, at uz to pak dopadlo nebo ne, prsa mi splaskavala pravidelne 12-14 dni po Pregnylu, at jsem otehotnela nebo ne. Chystam se na sesty pokus a jedine, co mohu s jistotou rict, ze poznam zase houby
kdyby aspon priznaky byly jednoznacne
takhle je to na nervy
a obcas mam pocit, ze jsem jak blazen v americkych filmecha a hystercim uplne stejne
dokud jsem nezazila..nikdy jsem nepochopila ![]()
@Vlasticka38 neboj, zkus se hodit trosku do klidu, stejne uz to ted nijak neovlivnis
Ja zacala mit nejake tehotenske priznaky az ve chvili, kdy uz jsem videla tlukouci srdicko na ultrazvuku ![]()
Tak já asi devátý den po transferu i trochu krvácela. Normálně čirá červená. No co budu povídat, tenkrát jsem to obrečela, ale mrňous se udržel ![]()
@Vlasticka38 hlavně se nestresuj
u nás ve skupině z našeho CAR byla holčina a ta neustále slabě krvácela a špinila… no… a jak to dopadlo? Samozřejmě že krev byla pozitivní a je z toho zatím stále prosperující těhotenství ![]()
takže VĚŘ těm prckům v tobě
![]()
@sweet78 píše:
@Vlasticka38 hlavně se nestresuju nás ve skupině z našeho CAR byla holčina a ta neustále slabě krvácela a špinila… no… a jak to dopadlo? Samozřejmě že krev byla pozitivní a je z toho zatím stále prosperující těhotenství
takže VĚŘ těm prckům v tobě![]()
![]()
![]()
![]()
nooo kez by aspon jedno se zadarilo a jen me takhle potrapilo nerviky ![]()
Neboj, já měla to samé a krvácela během těhu několikrát a ted tu vedle mě leží 5měsíční holčička, ta nejkrásnější na světě ![]()
@see píše:
Tak já asi devátý den po transferu i trochu krvácela. Normálně čirá červená. No co budu povídat, tenkrát jsem to obrečela, ale mrňous se udržel
tak tohle mame asi stejne, nejprve to vydesilo…a samozrejme jsem to obrecela…modlim se, aby se to nerozjelo, zatim po zvyseni utrogestanu krev nikde…tak se budu modlit..ze to jeste neni ztracena ![]()
@pusina1 píše:
Neboj, já měla to samé a krvácela během těhu několikrát a ted tu vedle mě leží 5měsíční holčička, ta nejkrásnější na světě
holky diky za podoporu..modlim se fakt, aby to bylo podobne…i u me ![]()
@Vlasticka38 píše:
holky diky za podoporu..modlim se fakt, aby to bylo podobne…i u me
Bude, hlavně bud v klidu a hodně lež, mě to pomohlo.Klid na lůžku je fakt důležitý. Držím pěsti ![]()
@pusina1 píše:
Bude, hlavně bud v klidu a hodně lež, mě to pomohlo.Klid na lůžku je fakt důležitý. Držím pěsti
Budu se snazit, polehavam co nejvic to jde…
moc dekuji