Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je mi 17 a dnes ráno, když jsem byl v koupelně a upravoval jsem se před zrcadlem, nahý, tak mi tam vešla máma. Nevěděl jsem co dělat. Nejsem zvyklí se před ní ukazovat. Stydím se trochu. Všiml jsem si že ji pohled, na poměrně dlouhou dobu, sklouznul do mého rozkroku. A ještě k tomu, když zrovna nejsem oholený. Myslíte že bych si o tom s ní měl nějak promluvit?
@Nenehlo píše:
Ahoj, je mi 17 a dnes ráno, když jsem byl v koupelně a upravoval jsem se před zrcadlem, nahý, tak mi tam vešla máma. Nevěděl jsem co dělat. Nejsem zvyklí se před ní ukazovat. Stydím se trochu. Všiml jsem si že ji pohled, na poměrně dlouhou dobu, sklouznul do mého rozkroku. A ještě k tomu, když zrovna nejsem oholený. Myslíte že bych si o tom s ní měl nějak promluvit?
Stačí se zamknout ![]()
Tak za mě jsi troll, hlavně kvůli tomu dodatku, že tě máma očumovala(sklouzl pohled
). Ale jestli přece jenom ne, nevím co by jsi chtěl jako rozebirat, jako tvoje dzáry
. Neres to a buď v klidu, určitě není ten tvůj kámoš první, kterého máma viděla.
Ne nejsem troll. Opravdu se mi to dnes stalo. A prosím o radu
@Berry77 píše:
@Nenehlo a ty jsi našel fórum pro maminky a těhotné, abys to mohl rozebrat? Pokud nejsi trapný honič, tak troll.
Honit si nad tímto mi nepřijde jako nejšťastnější aktivita. Prostě chci poradit. Co je na tom nesrozumitelného?
Jak jako, ze zrovna nejsi oholeny?? Jakoze by to melo mamu nejak pohorsit nebo co???
Jsi jeji syn, proboha ![]()
Maximalne s ni prober klepani na dvere, popripade klic.
@Nenehlo No tak to nereš, co jako na tom chceš řešit, nech to být a priste se zamkni, pokud máte klíč, možná po dnešku už si dá i máma pozor a bude klepat.
@Nenehlo píše:
Ne nejsem troll. Opravdu se mi to dnes stalo. A prosím o radu
Tvá máma viděla tvého pindíka od narození. Nejspíš tím nic nemyslela, prostě mrkla, jak jsi na tom. Není to katastrofa. Pindíků za svůj život viděla vícero.
Mně to asi úplně nevadilo jek mi tam vběhla. Přišlo mi že se tím prolomily ledy mezi námi.
@Nenehlo píše:
Mně to asi úplně nevadilo jek mi tam vběhla. Přišlo mi že se tím prolomily ledy mezi námi.
Jaký ledy? Ona už tě nahatého viděla. Akorát by už mohla do koupelny klepat, když má doma takového stydlína.
Nechapu, kde je problem, tvoje maminka ti ho musela tisicekrat vzit do ruky, pretahovat, utirat, promazavat. Z pohledu mamy by mi to trapny neprislo a uz vubec bych neresila, zda ma syn ochlupeni, carku, je vyholenej atd. Priste se zamykej.
@Nenehlo píše:
To je tak trapný pokus ![]()