Já a manžel, co myslíte

Anonymní
4.5.14 19:27

Já a manžel

Zdravím, omlouvám se za anonymitu, ale je to pro mě osobní.
Manžel mi v pátek řekl, že se domluvili s kamarády, že půjdou v sobotu do hospody. Tak ok, ať jde on jinak nikam moc nechodí, tak ať si to taky užije. Říkal mi, že přijde okolo půlnoci, tak sem si řekla, že na něj počkám, nakonec jsem usla na pohovce a manžel přišel domů o půl 4 ráno. Byl nalitej, jak pra*e. „Samozřejmě“ se na mě sápal, když byl opilej tak se ani není čemu divit, tak jsem odešla spát do ložnice a on usnul na pohovce v obýváku. Celý den se s polu nebavíme, protože jsme se ráno pohádali, kvůli tomu příchodu, mně by stačilo, kdyby mi napsal jen SMS.
Myslíte, že je správné co udělal a nebo jsem vystartovala zbytečně? Máme jedno malé dítě a další čekáme, jsem teprve ne začátku těhu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.5.14 19:28

Já a manžel, co myslíte

Zdravím, omlouvám se za anonymitu, ale je to pro mě osobní.
Manžel mi v pátek řekl, že se domluvili s kamarády, že půjdou v sobotu do hospody. Tak ok, ať jde on jinak nikam moc nechodí, tak ať si to taky užije. Říkal mi, že přijde okolo půlnoci, tak sem si řekla, že na něj počkám, nakonec jsem usla na pohovce a manžel přišel domů o půl 4 ráno. Byl nalitej, jak pra*e. „Samozřejmě“ se na mě sápal, když byl opilej tak se ani není čemu divit, tak jsem odešla spát do ložnice a on usnul na pohovce v obýváku. Celý den se s polu nebavíme, protože jsme se ráno pohádali, kvůli tomu příchodu, mně by stačilo, kdyby mi napsal jen SMS.
Myslíte, že je správné co udělal a nebo jsem vystartovala zbytečně? Máme jedno malé dítě a další čekáme, jsem teprve ne začátku těhu.

• Citovat
  • Upravit
20767
4.5.14 19:30

Chápu tě. Na druhou stranu dobře znám ty chvíle, kdy se kouknu na hodiny, ono je dvanáct, zapovídám se, podívám se podruhé a ono je pět :mrgreen: tak valim domu. Někdy to prostě uteče, že člověk ani neví jak, obzvlášt, když pil a nikam moc nechodí. Nedělala bych zbytečně velké dusno, ale chápu, že tě naštval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
4.5.14 19:30

AHoj já bych asi taky vystartovala a poslala ho spát na sedačku. S chlapama je to pořád dokola, můžeš opakovat milionkrát že stačí nasapt jedna blbá sms, ale oni ji stejně nepošlou.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
4.5.14 19:31

Když to nedělá pravidelně, měla jsi ho nechat.Oni tohle chlapi moc nedodržujou, znám to od svého..jediné co mi vždy vadí je také to sápání:D Táhne to z něj a ve 4-5 ráno fakt nemívám na tohle náladu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
4.5.14 19:32

Je jasný, že je hnusný, když přijde pozdě bez omluvy. Jen si myslím, že stačí se den nebavit a pak se usmiřovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35957

Tak jako trosku nastvana bych byla, ale stane se. Ja vim, ze bud prijde do pulnoci, nebo az variabilne do rana :mrgreen:
Kdyz prijde navatej spi vzdy jinde, protoze smrdi a chrape.

Příspěvek upraven 04.05.14 v 19:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507

Nadávno se my to stalo taky že my takhle přišel…jak říkáš není to pravidlem já jsme mu tedy důrazně řekla že příště napíše smsku že na něj čekám a pak jsem nevyspalá. Jo taky pak Musel v 9 ráno vstát a jít si hrát s malým…byl to docela dobrej pohled :mrgreen: :mrgreen: jinak jsem to nehrotila den proběhl v normálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784

Já bych to nijak nehrotila… Kdyby přišel druhý den ve 4, tak neřeknu, ale pokud jsi usnula, navíc věděla, že byl v hospodě… Abych se s ním kvůli tomu nebavila, z toho už jsem nějak vyrostla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
4.5.14 19:35

Pro me jsi startovala zbytecne…nerikam kdyby si vypnul mobil a ty stresovala celou noc kde je…ale jak pises - spala jsi. Takze bych si mozna neodpustila nejakou poznamku ale rozhodne bych z toho nedelala kovbojku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
4.5.14 19:36
@AnastazieB píše:
Já bych to nijak nehrotila… Kdyby přišel druhý den ve 4, tak neřeknu, ale pokud jsi usnula, navíc věděla, že byl v hospodě… Abych se s ním kvůli tomu nebavila, z toho už jsem nějak vyrostla.

taky tak, navíc píšeš, že nikam moc nechodí, tak bych ho zbytečně nedusila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.14 19:36

Ahoj, můj přítel si občas taky zajde na" jedno". Jelikož moc nepije, tak většinou taky přijde napitej jak zok.
Zrovna dnes jsem to taky řešila. Slíbil, ze jde na dvě a do jedný bude doma. Přišel po třetí a nalitej tak, ze se pomalu ani nemohl svliknout. Dopoledne jsem dělala nastvanou. Ale myslím si, ze je to zbytečný. Pobavil se, tak prostě byl s kamarádama, nemyslel na to, kolik je hodin.
Myslím, že je dobrý zachovat se tak, aby věděl, ze takhle teda ne, ale zase se nestalo nic hrozného.
Když jsem se dozvěděla, ze kolega, se kterým byl má tom „pivku“,dorazil až v devět ráno, tak si říkám, jaký mám doma zlaticko :lol:

• Citovat
  • Upravit
24379
4.5.14 19:38

Muj mi teda vzdy pise, i kdyz je na pracovnich akcich mimo domov, nebo i Republiku.kdyz jsou u nas kamaradi a kluci jdou na pivo do,,nasi,, hodpudky, je navratil i v pet a blbci si ze me delaji srandu. Zvedaji nohy, mluvi na me :roll: :lol:.Nevim, podle me prehanis.Nyl ma tebe sprostej?Nebyl.Cas kolikrat rychle leti, bavil se. Nevidim duvod, aby si na neho jecela. Nemusi s Tebou vysedavat a porad se hlasit, jen proroze si tehotna. Mozna s Tebou cloumaji hormony.Dle me si to prehnala ty. Jestli jsou to hormony, tak te chapu, zazila jsem je v druhem tehu :kytka: i kdyz v uplne jinych situacich, ale omluvit by jste se meli oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
4.5.14 19:42

SOuhlasím, chlapi nemají potřebu dávat o sobě vědět. Stačí, že řekne, kde je a nazdar bazar! Pokud navíc šel jen výjimečně, není důvod se na něj zlobit!!!

Zkrátka to tak je :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
14637
4.5.14 19:43

Označit to za správné nelze, ale minimálně typické nebo odpustitelné to je. Stane se. Je s kámoši, navzájem se hecují a je jim líto už trhat partu a jít domů pod pantofel. Jestli jinak moc nechodí, nic neztratil a nemá monokl, hodila bych to za hlavu. A příště mu časové údaje nevěř, mě už v tomhle taky život naučil. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí