Patologická závislost na vztazích

Anonymní
4.5.14 16:33

patologická závislost na vztazích

Nemáte někdo zkušenost s léčbou nebo řešením závislosti tohoto typu?
Na koho se obrátit? Tato závislost mi ničí život. Potlačuji svoji osobnost a přepadají mě sebevražedné myšlenky. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
4.5.14 16:37

No buď na Rychtáře nebo na psychologa. Volila bych radši tu druhou možnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.5.14 16:43

Vyhledej psychologa..Nic jineho me nenapada..ja mam tedy opacny problem takze vice neporadim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.5.14 16:49
@74paja píše:
No buď na Rychtáře nebo na psychologa. Volila bych radši tu druhou možnost…

Jako pobavilo mě to, ale ted je mi nějak blbý tam toho smějícího se smajlíka dát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.14 17:06

Už jsem si nějaké psychology našla na internetu. Zítra tam zkusím zavolat.
Vnímám to jako své selhání, projev slabosti.
Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
20767
4.5.14 17:07
@Anonymní píše:
Už jsem si nějaké psychology našla na internetu. Zítra tam zkusím zavolat.
Vnímám to jako své selhání, projev slabosti.
Děkuji za rady

Psycholog pomůže neboj :hug: Hlavní je, že si to uvědomuješ a chceš to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.14 17:32

@radkka děkuji, jsi moc hodná. Snažím se s tím bojovat, ale sama to nezvládnu. Vždy se všichni chodili vypovídat ke mně, ale já se nemám komu svěřit. Nechci poukazovat na svoje slabosti.

• Citovat
  • Upravit
4476
4.5.14 17:35
@Anonymní píše:
@radkka děkuji, jsi moc hodná. Snažím se s tím bojovat, ale sama to nezvládnu. Vždy se všichni chodili vypovídat ke mně, ale já se nemám komu svěřit. Nechci poukazovat na svoje slabosti.

No protože jsi asi introvert a možná máš i nízké sebevědomí. Proto se vždycky držíš nějakého chlapa. Zkus si napsat na papír, v čem jsi dobrá, v čem vynikáš. Zdokonaluj se. Najdi si nějaký koníček. To hodně pomáhá myslet na něco jiného. Začni sportovat, to ti zdvihne sebevědomí a dodá serotonin. A jak jsem už psala, vyhledej toho psychologa. Je to člověk, který tě nebude hodnotit, informací nezneužije a sdělená starost je poloviční starost. Držím pěsti… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.14 17:50

@74paja Sebevědomí nemám spíš žádné. Chodím na španělštinu,2× týdně do fitka, jsem společenská. To vše je, když není vztah. Problémem jsou vztahy. Partnera vždy asi zadusím, opustím koníčky, odsunu přátele a mám potřebu být jen s ním. Podřizuju se ve všem, takže na konci vztahu nejsem vůbec ta holka, kterou jsem byla na začátku. Může se mnou jednat jako s onucí a já to v klidu snáším, protože i taková pozornost je pozorností. Je to jako droga, vím, že nesmím, ale nemám vůli se tomu postavit, tak dusím. Takové vztahy proběhly už 3.Vím, že s tím musím něco udělat, protože se opakuje stále stejný vzorec chování a další vztah by dopadl stejně. Ničí mě to. Chtěla jsem být silná, ale bohužel nejsem. Zkusím odbornou pomoc.

• Citovat
  • Upravit
20767
4.5.14 17:50
@Anonymní píše:

Nemáš za co. Jo, to znám, také se mi svěřují naprosto všichni a já nikomu, ne že bych neměla komu, ale mám s tím trochu problém :think: Bude to dobré, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
4.5.14 18:05

Ses z Prahy? Chces kontakt na opravdu dobrou psycholozku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.14 18:14

@Lolllo jsem z Prahy. Pokud by ti to nevadilo, tak mi ho, prosím, dej. Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
1854
4.5.14 19:34
@Anonymní píše:
@Lolllo jsem z Prahy. Pokud by ti to nevadilo, tak mi ho, prosím, dej. Děkuju.

a muzu ti ho poslat nejak soukrome?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.14 19:43

@Lolllo napiš mi prosím na:

ta. z.emimina@seznam.cz, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.14 20:32

Dnes jsem se objednala k psychologovi, má volno až za 14 dní, ale snad to vydržím v klidu. díky všem za pomoc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky