Já jsem ale taková...buchta!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
160
7.10.19 17:39

Já jsem v podstatě odpůrce takových věcí ‚z prášku‘, ale muž občas něco takovýho domů přinese, že to udělá, protože chce něco udělat a na klasiku si netroufá :D jednou jsme je teda doma měli byly překvapivě dobrý :)
no ale…nechceš se podělit o recept od prababičky? :andel: :kytka: úplně jsi mě na ně nalákala a nad ověřené recepty není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
7.10.19 18:38

@brambourka já dřív zkoušela ty krabicové jídla, když jsem neuměla vařit a není to tak zlé, takový krtkův dort je třeba super..ale dneska už vím, že za zlomek ceny udělam domácí kvalitnější ;) Ale buchty jsem asi neviděla, nebo tedy já už po tom ani nekoukam..

ale taky bych ráda receptík po babičce :mrgreen: Buchty miluju, ale často je nedělám, jsem schopná pak sežrat půl pekáče na posezení :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
7.10.19 21:55
@Ba-stet píše:
A jaký máš druh? V krabicích bývá v zásadě drahý mix mouky, cukru a kypřicího prášku, to drahé (vejce a tuk) tam stejně dodáš čerstvé. S pracností nebo časem to je podle mě stejné, jak když si to navážíš doma. Takže to bude pravděpodobně nějaká obyč průměrná buchta, ne? Myslím, že kolegyně Ti hlavu neutrhnou..

já jsem si tuhle v levných potravinách koupila „banánový chlebíček“. Levně, asi za 20 kč. Teprve doma jsem zjistila, že kromě výše uvedeného tam musím přidat i ty banány. Takže jsem za dvacku (sleva) měla 500g směsi mouky, cukru a kypřícího prášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.10.19 22:26

@Pudloslava Jojo, to jsem psala na začátku - že ty „polotovary“ jsou vlastně draze navážená mouka a vsechny nákladné a chuť určující suroviny se stejně musí dodat extra :nevim: Ale zase v tom diky tomu v podstatě nejsou žádné fujkonzervanty a když se člověk dostane do krize, aspoň se tím neotráví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí