Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já jsem v podstatě odpůrce takových věcí ‚z prášku‘, ale muž občas něco takovýho domů přinese, že to udělá, protože chce něco udělat a na klasiku si netroufá
jednou jsme je teda doma měli byly překvapivě dobrý ![]()
no ale…nechceš se podělit o recept od prababičky?
úplně jsi mě na ně nalákala a nad ověřené recepty není ![]()
@brambourka já dřív zkoušela ty krabicové jídla, když jsem neuměla vařit a není to tak zlé, takový krtkův dort je třeba super..ale dneska už vím, že za zlomek ceny udělam domácí kvalitnější
Ale buchty jsem asi neviděla, nebo tedy já už po tom ani nekoukam..
ale taky bych ráda receptík po babičce
Buchty miluju, ale často je nedělám, jsem schopná pak sežrat půl pekáče na posezení
![]()
@Ba-stet píše:
A jaký máš druh? V krabicích bývá v zásadě drahý mix mouky, cukru a kypřicího prášku, to drahé (vejce a tuk) tam stejně dodáš čerstvé. S pracností nebo časem to je podle mě stejné, jak když si to navážíš doma. Takže to bude pravděpodobně nějaká obyč průměrná buchta, ne? Myslím, že kolegyně Ti hlavu neutrhnou..
já jsem si tuhle v levných potravinách koupila „banánový chlebíček“. Levně, asi za 20 kč. Teprve doma jsem zjistila, že kromě výše uvedeného tam musím přidat i ty banány. Takže jsem za dvacku (sleva) měla 500g směsi mouky, cukru a kypřícího prášku.
@Pudloslava Jojo, to jsem psala na začátku - že ty „polotovary“ jsou vlastně draze navážená mouka a vsechny nákladné a chuť určující suroviny se stejně musí dodat extra
Ale zase v tom diky tomu v podstatě nejsou žádné fujkonzervanty a když se člověk dostane do krize, aspoň se tím neotráví ![]()