Přítel mi zahýbá s kamarádkou

Anonymní
15.1.15 12:56

Já, přítel a moje kamarádka

No jak mám začít, mám přítele, máme spolu dítě a měla jsem kamarádku. do nedávna. Kamarádka má stejné hobby jako přítel, tudíž spolu byli i v kontaktu jinak než co se týkalo mě nebo společných aktivit, věděla jsem o tom, že jsou přátelé. ¨

Bylo před vánocemi a kamarádka mi volá zda bych nechtěla přijít, že je ještě s jednou holkou na vínku. domluvila jsem se doma a vyrazila. sedím tam asi tak hodinku a, že zavolám domu, co to naše štěstí, zda už spinká. Začnu hledat v kabelce mobil a nikde, požadám kamarádku at´mi pujčí svuj, bez řečí pujčí a já jdu ven volat. přítel mi to vytípne, tak si říkám, tak chvilku počkám, on zavolá nazpátek. během minuty příjde sms, že už prcek spinká. jak to tak čtu, tak tam vlákno několika sms. Jak to čtu, tak se ubezpečuji, že to jméno není mého přítele, bohužel je. V smskách miluji tě, rada bych tě viděla a doufám, že v nedeli se uvidíme ( já v neděli měla jet na celý den pryč ). v tom vyleze kamarádka ze dveří zda je vše ok, já jí podám mobil bez řečí a odcházím. prošla jsem se asdi 2 hodinky venku. pak přišla domu a přítel už to samozřejmě vedel, ihned mu volala, jak jsem ty dvě hodinky chodila venlu, tak jsem se zastavila jeste za jejím mužem, se podelit o to " překvapení ". no řešily jsme to do rána s mým přitelem, ukazal mi sms od ní, celou tu konverzaci asi 200 smsek. No početla jsem si hezky, dle toho co jsem tam četla, tak ona byla ten kdo se zamiloval, on jí psal, že jí ma rad, ale jako kamaradku a to je vše. no nebudu se ho zastavat, měl mi to říct a nebo hnedka rychle ukončit. neudělal ani jedno. psal si s ní, řešil s ní problémy, jak pracovní, tak soukromé. je mi z toho uzko. Už mu neverím, jsem zlomená a nastvaná, pritom ho miluju, ale to nestačí. Kamarádku jsem druhý den náhodou potkala, víte jak to je, nechci nikoho potkat, tak šup a hned ho potkám. běžela za mnou že mi to chce vysvětlit, já odcházela dál, ale udělala to, že ze zadu se mnou začala lomcovat ať stojím a že to vysvětlila a omlouvá se. já jí vzteky jednu natáhla. :oops:, odkráčela jsem středem a hrozně moc se styděla.

teď s přítelem máme období, kdy jsme jen a jen spolu, doufám že to překonáme, už kvůli tomu všemu co jsme spolu zažili, ale pořád mám toho červíčka v hlavě a nevěřím mu. každá mince má dvě strany. i když následně jsem se dozvěděla, že ta moje " kamarádka " to už udělala jednou, zamilovala se do chlapa své kamarádky, zničila vztah a šla dál za jiným.

Nejhorší, že jsem nic neviděla, netušila, moje intuice mě zklamala. Přitom tak měsíc zpátky my moje mamka říká, že se nějak ta má kámoška mota okolo mého muže, já jí na to odpověděla, že to tak není, že jsou jen kamarádi.

prosím o zachování anonymity, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1446
15.1.15 13:03

A měli spolu něco nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.15 13:05

Neměli, dle jejich tvrzení. I když jsem možna naivní, tak tomu věřím a chci tomu věřit.

• Citovat
  • Upravit
4966
15.1.15 13:06

Pokud ty sms ze strany přítele byly kamaradske a vlastně její lásku odmítl, tak bych mu dal věřila. Je to těžký, ti říct, hele ona po mě vyjíždí..stali se mi to jednou taky, kamaráda nyní tehdejšího přítele jsem utrela a mojemu nic neřekla, proč taky, nic nebylo a ten kamarád dal neprudil. Řekla bych, že te přítel chtěl chránit. A tu facku jsi ji vlepila dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
15.1.15 13:08

Tu facku si zasloužila! Dělat kamarádku a při tom nenápadně přebrat chlapa! Pokud ti dal přečíst ty smsky tak bych mu věřila.. Jasné, že bude trvat než zase budeš mít v něm důvěru ale tady to fakt vypadá že to bylo z její strany. A nejspíš chtěla aby si to zjistila, když ti dala mobil. Já bych ho z ruky teda nedala kdybych tam měla konverzaci s chlapem mé kamarádky.

• Citovat
  • Upravit
káťa
15.1.15 13:14

Zakladatelko, četla jsi konverzaci mezi tvým partnerem a tou „kamarádkou“. Takže sama víš, co tam vše stálo. Pokud s ní tvůj partner neflirtoval a pouze jí odmítal, tak bych na něj naštvaná nebyla…
Pokud si přizvukovali a teď se to snaží hodit jen na ní (samozřejmost při odhalení nevěry - já nechtěl/a - to on…), tak je naštvání a ztráta důvěry na místě.

• Citovat
  • Upravit
46669
15.1.15 13:15

Taky si myslim, ze telefon dala z ruky s jistotou, ze na to prijdes a s pritelem se rozejdes a on ji spadne do klina. Ty bys byla za hysterku, on za chudacka. Uz proto byste si to meli doma vyjasnit, kamaradku OBA odstrihnout a jit dal. Je to pekna svinucha, jestlize to je jeji bezny styl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
15.1.15 13:18

Doporučuji kamarádku odstřihnout ze života, příteli vyměnit telefonní číslo a hotove. Pokud tě má rád, udělá to a více jí kontaktovat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.1.15 13:20

Víte co nechápu? Když mu volala z kamarádčina telefonu a on jí to típnul. Přeci nemohl vědět, že na druhé straně je manželka, nýbrž ta kamarádka. Proč jí psal, že malý už spinká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
@KPKristy píše:
Taky si myslim, ze telefon dala z ruky s jistotou, ze na to prijdes a s pritelem se rozejdes a on ji spadne do klina. Ty bys byla za hysterku, on za chudacka. Uz proto byste si to meli doma vyjasnit, kamaradku OBA odstrihnout a jit dal. Je to pekna svinucha, jestlize to je jeji bezny styl :roll:

Měla zálusk na chlapa, ale chlap se nedal. Ale těžko říct, jestli spolu vlezli do postele nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753

Já bych jí nedala facku, ale pěstí a možná by jednou vyfasoval i manžel (záleží na obsahu sms).
Tak mamčina intuice nezklamala, hm moudrá to žena… Hele jedna rada - ikdyž chlapovi věříš, tak bych stejně nedovolila, aby nějak výrazně moc času trávil s jinou ženou, jen proto že mají stejný zájmy…to je strašně vratký… Já se kvůli tomu naučila ve 30ti letech lyžovat :mrgreen:, aby nejezdil na hory sám s partou, kde by se mohly vyloupnout takovéhle pipinky

V tomhle případě bych chlapovi dala šanci, ale hezky pomalu, né hned odpustit, ať se teďka trochu snaží - jí pomáhal s problémy, tak ať se taky snaží doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.1.15 13:27
@terinka4444 píše:
Víte co nechápu? Když mu volala z kamarádčina telefonu a on jí to típnul. Přeci nemohl vědět, že na druhé straně je manželka, nýbrž ta kamarádka. Proč jí psal, že malý už spinká?

Mno, dobra pripominka.. :think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.1.15 13:28
@terinka4444 píše:

Mno, dobra pripominka.. :think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
15.1.15 13:45
@Conulka píše:
Já bych jí nedala facku, ale pěstí a možná by jednou vyfasoval i manžel (záleží na obsahu sms).
Tak mamčina intuice nezklamala, hm moudrá to žena… Hele jedna rada - ikdyž chlapovi věříš, tak bych stejně nedovolila, aby nějak výrazně moc času trávil s jinou ženou, jen proto že mají stejný zájmy…to je strašně vratký… Já se kvůli tomu naučila ve 30ti letech lyžovat :mrgreen:, aby nejezdil na hory sám s partou, kde by se mohly vyloupnout takovéhle pipinkyV tomhle případě bych chlapovi dala šanci, ale hezky pomalu, né hned odpustit, ať se teďka trochu snaží - jí pomáhal s problémy, tak ať se taky snaží doma

přesně…pěstí do xichtu :lol:

• Citovat
  • Upravit
491
15.1.15 13:45

I když jsem zastánce toho, že by se vše mělo řešit vklidu, tak ta holka se tu teču mezi voči zasloužila. Vubec nemáš proč se kvůli tomu stydět.
Jestli v těch sms bylo skutečně to, že ona ho miluje a on ji psal ze ji ma jen rad, tak si myslim, ze mu ji bylo spis lito, ze je chudinka spatne zamilovana.. dalsi vec je ego. komu by nelichotilo, že je do nej nekdo zamilovanej…

Držím palce, at to zvladnete.
Trvala bych ale na tom, aby s ni zrušil veškerý kontakt. Což nemůžeš uhlídat, ale on by to měl udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí