Opravdu jsem vztahovačná?

Anonymní
14.1.15 20:13

opravdu jsem vztahovacna?

Mam prosbu, potrebuji znat nazor nekoho z venku-obcas se s manzelem dost chytnem, nedavno byla velka krize ktera vypadala na rozvod, ale zvladli jsme to. Jsme spolu 9 let, mame dve deti, ja jsem doma a manzel nas zivi. To na uvod. Manzela miluji, ale obcas mam pocit ze to nezvladam, dokaze byt pekne rypavy. Ja ho o neco pozadam, on to udela/poda ale s komentarem ze by to slo rict jednou vetou… nebo ma neustale komentare ze se prilepil (polita linka od deti) nebo si nema kam polozit piti (drobky na stole). Kdyz se ohradim tak hned ze to neni vycitka, ale jen konstatovani. Ale me je z toho smutno a dosla jsem do stadia ze nechci zbytek zivota stravit brecenim povecerch do polstare. Je perfekcionista, narocny na okoli ale i na sebe. Pardon za zmatek, nejak mi toho v hlave moc a moc viri, memama s3 komu sverit, vetsina kamaradek to odepise s tim ze je to deb*l a ze bys nim nebyly…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9337
14.1.15 20:16

Tak se nevykecávej :mrgreen:, když se v kuchyni přilepí - hoď po něm bez komentáře mop, když si nebude moct položit hrneček, tak po něm hoď hadr, co po něm budeš chtít, tak mu beze slov přihraj, buď to ocení, nebo se ohradí a pak se konečně dozvíš, JAK mu to máš říkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
14.1.15 20:17
@Anonymní píše:
Mam prosbu, potrebuji znat nazor nekoho z venku-obcas se s manzelem dost chytnem, nedavno byla velka krize ktera vypadala na rozvod, ale zvladli jsme to. Jsme spolu 9 let, mame dve deti, ja jsem doma a manzel nas zivi. To na uvod. Manzela miluji, ale obcas mam pocit ze to nezvladam, dokaze byt pekne rypavy. Ja ho o neco pozadam, on to udela/poda ale s komentarem ze by to slo rict jednou vetou… nebo ma neustale komentare ze se prilepil (polita linka od deti) nebo si nema kam polozit piti (drobky na stole). Kdyz se ohradim tak hned ze to neni vycitka, ale jen konstatovani. Ale me je z toho smutno a dosla jsem do stadia ze nechci zbytek zivota stravit brecenim povecerch do polstare. Je perfekcionista, narocny na okoli ale i na sebe. Pardon za zmatek, nejak mi toho v hlave moc a moc viri, memama s3 komu sverit, vetsina kamaradek to odepise s tim ze je to deb*l a ze bys nim nebyly…

Vem hadr a utři to, aby si se nelepil. Bych s nim byla hotova raz dva. :nevim: Typickej prudič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15102
14.1.15 20:18

Tak nebreč do polštáře, umyj linku, uklid drobky a jdi do práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
14.1.15 20:20

A kvůli takovým kravinám se chceš rozvádě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
14.1.15 20:21

Tak to utři, posbírej, ukliď… tohle mě fakt nerozhodí (a můj to ví, tak radši neprudí, aby to nemusel uklízet on) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
14.1.15 20:21
@Anonymní píše:

Půjdeš do práce a všechno bude jinak. Nereaguj na něj a mysli si svoje. Někam na půl dne vypadni sama, nech mu děti a po příchodu shlédni domácnost a zkritizuj jeho. Určitě bude za co. Když reaguješ na první našlápnutí, tak ho to víc baví.

• Citovat
  • Upravit
5420
14.1.15 20:22

Hoď po něm hadr a je to ;) Nepárala bych se s ním, jestli mu něco vadí, nic mu nebrání to setřít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.15 20:24

Tak jasne ze hned utiram, mam pocit zenic jinyho nedelam… dve maly deti no, takze nez uklidim pradlo najde se neco jinde… pracenehrozi znekolika duvodu. Asi se fakt necham vsim rozhodit, driv mi to tolik nevadilo, neco jsem mu odpovedela a dobry, az posledni dobou si to moc beru

• Citovat
  • Upravit
7346
14.1.15 20:25

Jako FAKT si myslíte, že když půjde zakladatelka do práce, tak se to změní…??? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
14.1.15 20:27

@SIMONA1234 Jo, upatlaný stolky, pokydaný šatičky budou řešit nějaké tvoje kolegyně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15102
14.1.15 20:29
@Takyjedna píše:
@SIMONA1234 Jo, upatlaný stolky, pokydaný šatičky budou řešit nějaké tvoje kolegyně :mrgreen:

Asi tak, navíc, když chodí taky do práce jsou si tak nějak rovni. Já makám, ty makáš, když ti vadí drobky, tak je uklid. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.15 20:38

Tak ked je v praci, tak su decka v skolke a ulepene stoly su v skolke… aj ked vlastne nie, zo skolky chodia same chvaly ako smradi upratuju, a doma je to 'ja si lahnem spat, a ked sa zobudim bude upratane :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
14.1.15 20:39

A nemůže to být třeba opravdu tak, že jsi vztahovačná a on je věčný brbla?
Týká se to jen tohoto anebo už ti to v jiné souvislosti řekl i někdo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
14.1.15 20:39
@boball píše:
Asi tak, navíc, když chodí taky do práce jsou si tak nějak rovni. Já makám, ty makáš, když ti vadí drobky, tak je uklid. ;)

No pokud jí teď považuje za „hadr domácí“, tak si nemyslím, že se to nástupem změní…nezmění, krom práce bude dál dělat i doma…neb manžílek je přesně ten typ, co „ženské práce“ bere jako „ženské práce“…Fakt bych chtěla vidět, jak se on chopí hadru…miláčku, vím, že jsi od 1.2. nastoupila do práce, já ti teď budu pomáhat…bude to 50 na 50…jdu vytřít chodbu a vyžehlit… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí