Jáchym nebo Jan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dagmarkaa
28.12.18 09:02
@šnitlík píše:
Rozhodně Jáchym. Nebylo už těch Janů dost? Samý Honzík a ve finále mu tak říkají jen doma, protože jinde má přezdívku, aby se v tom davu Honzů ostatní vyznali. Trochu invence, prosím!!!

Zakladatelka se ptala na dvě chlapecká jména a konkrétně Jáchyma bych nedala.

• Citovat
  • Upravit
marcela444
28.12.18 13:34

Za mě Jáchym :)

• Citovat
  • Upravit
28.12.18 15:12

Mně se víc líbí Jan, Jáchym podle mě nemá hezké zdrobněliny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
28.12.18 17:38

Jáchym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
29.12.18 23:04
@dagmarkaa píše:
Zakladatelka se ptala na dvě chlapecká jména a konkrétně Jáchyma bych nedala.

Ano, ptala se na 2 chlapecká jména - umím číst!!! Taky jsem z nabízených vybrala to, které se mi líbí víc a okomentovala svůj výběr. Tvou reakci naprosto nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
29.12.18 23:29
@šnitlík píše:
Ano, ptala se na 2 chlapecká jména - umím číst!!! Taky jsem z nabízených vybrala to, které se mi líbí víc a okomentovala svůj výběr. Tvou reakci naprosto nechápu :nevim:

Ano vybrala jsi Jáchyma a o Janovi jsi udělala přednášku, uklidni se.

• Citovat
  • Upravit
133
29.12.18 23:58

@dagmarkaa Jo, tak o tohle ti jde :lol: Ale přednášku? Uklidni se? ......přeháníš a zdvořilost jistě není tvá silná vlastnost. Nehledě na fakt, že jistě nemáš pravomoc tady vynášet soudy nad komenty jiných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
30.12.18 09:47

Jáchym je krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.18 09:53

Máme Jáchyma, je to moc hezké jméno. Zdrobnělin má plno a v základním tvaru zní tak jako chlapsky :-). A syn je se jménem spokojený, protože ho nemá každý druhý…Jan je hezké jméno a tak strašně rozšířené, že bych ho nedala…

• Citovat
  • Upravit
30.12.18 12:01

My máme doma Jáchyma a za mě nebyla lepší volba… Jáchymků je málo, narozdíl od Honzíků. V dětství je to Jáša, v dospělosti Jachym nezní tak trvdě jako Jan… Taky ale záleží na příjmení. No a pokud už se pro Jášu rozhodnete, je nutné se smířit s kritikou v okolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.18 13:29

@MaminkaJáchymka okolí si najde vždycky něco na každém jméně, kdybych se měla ohlížet na okolí mělo by se dítě jmenovat po rodičích :roll: syn je též Jáchym a když se narodil nikdo ani nepípl a v těhotenství asi 2× někdo zmínil a hodíte ho pak do stroje? :roll:

Teď u druhého neříkáme jméno, ale my nevíme ani pohlaví a nikdo neprudí a nevěřím, že čerstvému miminku někdo řekne, no joo ale měl/a jsi se radši jmenovat tak nebo onak. A že asi druhé jméno bude pro okolí „hůř“ zpracovatelné než Jáchym :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
31.12.18 07:38

Jachym 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie