Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holka by se mohla jmenovat Interpunkce a kluk třeba Slovosled.
A teď vážně, napadá mě jakýkoliv -áš, ale bez diakritiky (Tobias, Matthias), potom třeba Nicolas. Líbí se mi Ian a Aaron, ale to je pro naše končiny už dost mimo (ale s Ianem třeba chodí syn do školky).
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci se zeptát nějaký typ na jméno klučičí na holku máme Victorie bez k protože se nám líbí více takhle a klučičí nějaké takové
No tak snad se to stejně bude líbit i holčičce, až bude všude vysvětlovat že je s „c“ a né normálně s „k“. Jinak klukovi bych dala jméno Samuel (Sam), Tobiáš (Toby), Maxmilián (Max), Alexandr (Alex).. české jméno, ale se „světovou“ variantou.
My máme Tobiase, manžel Němec, já Češka a myslím, že jméno super. Jak je momentálně v ČR moderní, tak v Německu nám všichni říkají, že po dlouhé době konečně slyší typické staré jméno
a jsou rádi, že se ještě používá
Daniel, Adam, Martin, Mateo (toho mame ve skolce, ma cizi prijmeni), Alex, Bruno, Samuel. Vse mezinarodni a k Viktorce se docela hodi:)
Ahoj holky chci se zeptát nějaký typ na jméno klučičí na holku máme Victorie bez k protože se nám líbí více takhle a klučičí nějaké takové