Jak být psychicky v pohodě :-)

1812
28.7.11 20:29

Jak být psychicky v pohodě :-)

Ahoj holky, doktor mi dnes rikal na prohlidce, ze je hlavne potreba byt pri snazeni psychicky v pohode…Jak to delate vy, abyste si nic nepripoustely a byly v pohode? Ja si mozna vsechno moc beru, bohuzel uz jsem takova :-) Moc se tesim na vase tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
28.7.11 20:36

Na to opravdu neexistuje nějaká univerzální rada. To si člověk musí sám v sobě srovnat svoje já a sám si musí najít způsob, jak se uklidnit. Bohužel neporadím.
Já jsem otěhotněla hned, jakmile jsem se v práci přestala bát šéfa - primáře. Jakmile jsem našla způsob, jak se mu aspoň podívat do očí a nepozdravit (podotýkám, že NIKDY mi neodpověděl na pozdrav), tak jsem v tu ránu přišla na těhotenství…
Začala jsem se na něho blbě culit když jsme se potkali, myslela jsem si něco o prd*li a bylo hotovo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
28.7.11 20:40

Ahoj, nám bylo 13.5.2010 řečeno, že sami neotěhotníme. Holt jsem si řekla, že se nedá nic dělat a jeli jsme za týden na dovču. Člověk myslel na něco úplně jiného a domů jsme se vrátili už se zadělaným miminkem (na to jsme přišli ale až za 3 měsíce :mrgreen: ). Pokud nemáte zdravotní problémy, tak je to fakt o psychice :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
28.7.11 20:43

Ahoj.Já jsem musela po půl roce snažení změnit zaměstnání.Úplně jsem se ponořila do nové práce a po třech dalších měsících se zadařilo :-D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.7.11 20:45
radúna píše:
Na to opravdu neexistuje nějaká univerzální rada. To si člověk musí sám v sobě srovnat svoje já a sám si musí najít způsob, jak se uklidnit. Bohužel neporadím.
Já jsem otěhotněla hned, jakmile jsem se v práci přestala bát šéfa - primáře. Jakmile jsem našla způsob, jak se mu aspoň podívat do očí a nepozdravit (podotýkám, že NIKDY mi neodpověděl na pozdrav), tak jsem v tu ránu přišla na těhotenství…
Začala jsem se na něho blbě culit když jsme se potkali, myslela jsem si něco o prd*li a bylo hotovo… :lol:

Jejda, když to po sobě teď tak čtu, ono to vypadá, že to moje těhu je snad šéfova práce...... :oops: :oops: :oops: :oops: :-D .
NE, není, opravdu neeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
28.7.11 20:49

ja se bojim zmenit zamestnani, tady mam smlouvu na dobu neurcitou a kdyz planujeme mimi, tak se bojim menit praci :-(
jinak aspon chlapovi dneska vyslo spermio na jednicku :palec: aspon neco…ale ja fakt tajne doufala, ze jsem tehu…jsem 36DC a nic…ale i dneska v ordinaci mi delal test a byl negativni, rikam, porad se uklidnuju, ze to nebylo z ranni moci a na UZ by pry jeste nic nepoznal…no nic-budu dal testovat do zblbnuti:-)pry bych mohla shodit nejake to kilco :think: ale chlap rikal, ze me podpori :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
28.7.11 20:51

Já jsem zaměstnání změnit musela…ty lidi tam mě totálně deptali a nervovali :-( :pocitac:

monatkaa píše:
ja se bojim zmenit zamestnani, tady mam smlouvu na dobu neurcitou a kdyz planujeme mimi, tak se bojim menit praci :-(
jinak aspon chlapovi dneska vyslo spermio na jednicku :palec: aspon neco…ale ja fakt tajne doufala, ze jsem tehu…jsem 36DC a nic…ale i dneska v ordinaci mi delal test a byl negativni, rikam, porad se uklidnuju, ze to nebylo z ranni moci a na UZ by pry jeste nic nepoznal…no nic-budu dal testovat do zblbnuti:-)pry bych mohla shodit nejake to kilco :think: ale chlap rikal, ze me podpori :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
28.7.11 20:55

No já teda nevím, já nebyla v pohodě a stejně jsem otěhotněla. Náš poslední pokus o oplodnění byl „nařízen“ na den přesně od doktora, ten den jsme pohřbili babičku :cry: , fakt se mi do toho chtělo :-? , ale i tak jsme to zkusili a vyšlo to, dali jsme do toho, jak se říká, všechno (jako každý sex :-D ). A jak na to nemyslet, když je sex nařízený, v den pohřbu, povinnost, ne rozkoš? Myslela jsem na to a řeči jako být v pohodě a půjde to jsem k smrti nesnášela. A kdybych neotěhotněla, další měsíc bych dostala žádanku do CARu. Takže já nezastávám názor, že když budeš v pohodě, půjde to samo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
28.7.11 20:55

to me deptaji taky, ale myslim, ze vsude je to stejny… :-? nehlede na to, ze nevim, jak je to potom s materskou, kdyz bych zmenila zamestnani…jinak ja mela ten samy problem se stanicni :-) ted zatim v klidu, nasla si na buzeraci nekoho jineho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.7.11 20:56

Celé „snažení“ jsem se bála vypít víc než dvě piva, dvě deci vína - co když. Chodila jsem brzy spát a snažila se žít zdravě, aby a co kdyby. Houbelec!!!
Ve chvíli, kdy jsem odložila ovulační testy, tabulky a teploměry a co víkend normálně pařila (jakože ne se upíjela k smrti, ale prostě se bavila) - ejhle, byl tam. Blbý příklad právě s alkoholem, já vím, ale sedí to. Neblbnout, nemyslet na to, co kdyby. Já mám totiž pocit, že to tělo si to vezme přesně naopak. TEĎ ještě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
28.7.11 20:57

Zaměstnat se čimkoli jiným, co mě baví. Nesedět a nemyslet jen na jednu konkrétní věc a neupínat se k ní jako k jedinému bodu života. Mít vnitřní disciplínu či vůli, umět si poručit, zvednout se a jít dál. To mi zabírá, když je mi nejhůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
28.7.11 21:18

ono je to mozna i tim, ze jsem se kvuli pritelovi prestehovala a nikoho tu neznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
28.7.11 21:21
Jejda, když to po sobě teď tak čtu, ono to vypadá, že to moje těhu je snad šéfova práce...... :oops: :oops: :oops: :oops: :-D .
NE, není, opravdu neeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

V pohode, ja to pochopila, ze to nebude prace velkeho sefa :wink: :mrgreen: jiste ohromne duleziteho :-P a nepostradatelneho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
28.7.11 21:23
Emilie píše:
Celé „snažení“ jsem se bála vypít víc než dvě piva, dvě deci vína - co když. Chodila jsem brzy spát a snažila se žít zdravě, aby a co kdyby. Houbelec!!!
Ve chvíli, kdy jsem odložila ovulační testy, tabulky a teploměry a co víkend normálně pařila (jakože ne se upíjela k smrti, ale prostě se bavila) - ejhle, byl tam. Blbý příklad právě s alkoholem, já vím, ale sedí to. Neblbnout, nemyslet na to, co kdyby. Já mám totiž pocit, že to tělo si to vezme přesně naopak. TEĎ ještě ne.

přesně tak jsem to měla i já,takhle jsem se snažila žít 4roky.Pak jsem si řekla kašlu na to a začla pařit,jedla jsem samý fujtajbly ještě k tomu nepravidelně,v práci si dala pár šestnáctek a před Silvestrem na nějaké oslavě se zadařilo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
28.7.11 21:23
bekky píše:
Ahoj.Já jsem musela po půl roce snažení změnit zaměstnání.Úplně jsem se ponořila do nové práce a po třech dalších měsících se zadařilo :-D :wink:

bekky jak je to pri zmene prace pak s materskou? Ja tomu zas tolik nerozumim - takze ty jsi otehotnela ve zkusebce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí