Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěl bych se zeptat jestli v 17 můžu vyrust pomocí veseni na tyčí (pokud ano tak kolik času bych tomu měl obětovat) předem děkuji:)
Věšení na tyči asi hochu nepomůže. Já jsem v 15ti na čísi radu jedl samotné kvasnice. Jestli to pomohlo nevím, ale mám teď 180cm.
Jez hodně tučný a pij hodně piva a vyrosteš, minimálně do šířky.
Věšení ti nepomůže. Sportuj, ať máš pěknou postavu. Koneckonců je dost pěkných mužských, kteří nemají zrovna metr devadesát. A kdoví, třeba ještě trošku povyrosteš.
Pomocí věšení na tyče nikoliv.
Pomocí procesů, díky kterým se u mužů růst může zastavit až kolem dvacítky možná ještě ano.
Zřejmě si již po rustovem vysvihu, nyní dorustas posledních pár cm. Těch 175cm asi mít budeš.
@Kryptozoo píše:
Pomocí věšení na tyče nikoliv.
Pomocí procesů, díky kterým se u mužů růst může zastavit až kolem dvacítky možná ještě ano.
To by mě zajímalo, co to je? A je něco takového i pro dívky?
@Dominik_Novák Fyziologické : )
Muži prostě rostou déle než ženy.
@Kryptozoo děkuji chtěl bych jsem se vás zeptat do kolika jste rostl
Dříve se říkalo, že chlapci rostou do vojny…což bylo tak kolem 20 let…takže v 17 letech ještě chvíli asi porosteš…náš pediatr říkal, že dokud ti roste noha, pak už jen tak maximálně 2-3 cm, u syna to tak i bylo…
@Monchichik vás syn do kolika rostl nebo líp říct viděla jste výškovy rozdíl syna mezi 18 a 20 rokem?