Opožděná menstruace, co s tim?

Anonymní
19.12.23 13:06

Opožděná menstruace co s tim ?

Ahojky, přes rok beru HA a nikdy se mi nestalo že by se mi MS opozdila nebo že by nepřišla vůbec. HA beru drovelis celkem 28 pilulek z toho 24 aktivních a 4 neaktivní, rozhodla jsem se HA užívat tak jsem poslední plato dobrala tak jak jsem měla ale krvácení co mělo normálně přijít v neděli prostě nepřišlo. Včera jsem měla i menstruační bolesti a každou chvíli lítala na záchod jestli už něco a nic. Ve čtvrtek bych měla mít další platicko ale to už si brát nebudu. Dnes mám i větší bolestivejsi prsa, nechápu to a za celý rok se mi nestalo nic podobného. Na gyndu jsem volala, za pár dní mám udělat TT a když bude negativní a stále nedojde MS mám zavolat na konci týdne. Prosím má někdo zkušenost s mou situací??? Děkuji za odpověď :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35876
19.12.23 13:17
@Anonymní píše:
Ahojky, přes rok beru HA a nikdy se mi nestalo že by se mi MS opozdila nebo že by nepřišla vůbec. HA beru drovelis celkem 28 pilulek z toho 24 aktivních a 4 neaktivní, rozhodla jsem se HA užívat tak jsem poslední plato dobrala tak jak jsem měla ale krvácení co mělo normálně přijít v neděli prostě nepřišlo. Včera jsem měla i menstruační bolesti a každou chvíli lítala na záchod jestli už něco a nic. Ve čtvrtek bych měla mít další platicko ale to už si brát nebudu. Dnes mám i větší bolestivejsi prsa, nechápu to a za celý rok se mi nestalo nic podobného. Na gyndu jsem volala, za pár dní mám udělat TT a když bude negativní a stále nedojde MS mám zavolat na konci týdne. Prosím má někdo zkušenost s mou situací??? Děkuji za odpověď :srdce:

U brání HA nemusíš mít krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.23 13:22

@JancaS84 Za celý tok jsme vždy měla krvácení v pauze mám nízkohormonální takže vynechání z ničeho nic nebude jen tak

• Citovat
  • Upravit
35876
19.12.23 13:28
@Anonymní píše:
@JancaS84 Za celý tok jsme vždy měla krvácení v pauze mám nízkohormonální takže vynechání z ničeho nic nebude jen tak

Může být. Pořád je to uměle vytvořený cyklus. Prostě si udělej těhotenský test a když bude negativní a nebudeš už dál HA brát tak počkej jestli dostaneš menstruaci a kdyžtak si skoč na gyndu na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
20.12.23 21:41
@Anonymní píše:
Ahojky, přes rok beru HA a nikdy se mi nestalo že by se mi MS opozdila nebo že by nepřišla vůbec. HA beru drovelis celkem 28 pilulek z toho 24 aktivních a 4 neaktivní, rozhodla jsem se HA užívat tak jsem poslední plato dobrala tak jak jsem měla ale krvácení co mělo normálně přijít v neděli prostě nepřišlo. Včera jsem měla i menstruační bolesti a každou chvíli lítala na záchod jestli už něco a nic. Ve čtvrtek bych měla mít další platicko ale to už si brát nebudu. Dnes mám i větší bolestivejsi prsa, nechápu to a za celý rok se mi nestalo nic podobného. Na gyndu jsem volala, za pár dní mám udělat TT a když bude negativní a stále nedojde MS mám zavolat na konci týdne. Prosím má někdo zkušenost s mou situací??? Děkuji za odpověď :srdce:

Ahoj, a uzivas HA poctive? Nemela jsi treba prujem, zvraceni, atb, nejake leky, vetsi stres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí