Ovulační test v těhotenství

Anonymní
17.12.23 10:12

Ovulační test v těhotenství

Ahoj, snažíme se o miminko a dnes mám dostat MS a omylem jsem si vzala ovulační test. No ale vyšel mi na moje poměry docela silně, během cyklu ovulační testy mám o dost slabší když není ovulace. Nepřijde vám to silné na to ze dnes má být menzes? Jinak těhotenský test udělám až se MS nedostavý, byla jsem dnes opravdu zvědavá a nechtěně sáhla po ovulačním tak to beru jako znamení že na TT je ještě čas. Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
17.12.23 10:48

Ne, nepřijde mi nijak výrazný. Proste negativní ovulacni test. Klidně bych uz udělala tt, když mas dnes termín ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69005
17.12.23 11:13

Někomu vychází takhle slabounká čárka po cel cyklus. A někdo říká, že mu v těhotenství vychází ovulační testy pozitivní, hormony LH a hCG, na které reagují, jsou si hodně podobné. Ale obecně - ovulační test není určen pro detekci těhotenství, takže z něj nic spolehlivého nevyvěštíš. Máš-li termín MS, udělej těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2386
17.12.23 11:42

Hladina LH hormonu před menstruací přirozeně stoupá, takže na testu bývá silnější testovací čárka běžně. Kdybys byla těhotná, byl by ovulační test pravděpodobně pozitivní (dvě stejně silné čárky). Takhle to o těhotenství nevypovídá nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15386
17.12.23 12:02

Je úplně negativní a ani nijak výrazný, bohužel. Taková čárka je většinou (i silnější) na testu celý cyklus. A před ms může i lehce stoupnout. V případě že by šlo o těhotenství, na TT by se to ukázalo a ot by mohl být plně pozitivní, ale není to pravidlo. Určitě by byl ale mnohem silnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.23 12:24

Já jsem měla ovulační test úplně čistě bílý… A 3 dny na to pozitivní těhotenský. Nemá to význam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.23 13:14

Já měla pozitivní ovulační testy a byla jsem těhotná. Ale pozitivní, tedy, kdy testovací, byla mnohem silnější než kontrolní. Tohle jsou testy spíše negativní.

• Citovat
  • Upravit
9.1.24 15:22

Vyhodnotila jsem je správně?

Ahoj, dělám si první měsíc ovulační testy. Už to nechci nechávat jen tak náhodě. Chci se zeptat, jestli jsem je vyhodnotila správně. Neg- negativní, poz- pozitivní.
7.1. byl :srdce:, bylo to takhle správně nebo jsme měli ještě den počkat? Já těm ovulačním testům moc nerozumím :D Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.24 15:43

Když je pozitivní ovu test, k ovulaci může dojít klidně za den nebo dva dny. Pozitivní ovulační test ale naznačí, že k ovulaci skutečně dojde.

• Citovat
  • Upravit
9.1.24 17:15
@Anonymní píše:
Když je pozitivní ovu test, k ovulaci může dojít klidně za den nebo dva dny. Pozitivní ovulační test ale naznačí, že k ovulaci skutečně dojde.

díky a četla jsem je správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.24 18:00

Řekla bych že ano, 7.1. to vypadá na pozitivní test. Držím palce

• Citovat
  • Upravit
223
13.7.24 16:05

Ty jo holky, jak jste dopadly? Ja minuly mesic vysadila HA, s ovulaci jaem nepočítala, ale vzhledem k tomu, že mě za 3 týdny boleli šíleně prsa, pozorovala jsem výtok typický pro ovualci a libido jsem měla tak 200%, tak jsem udělala ovu test, dva sny slabá čárka a třetí den (27.6) úplně stejně silná jak kontrolní. Počítala jsem tento týden s MS, v úterý mě celý den bolela hlava, ale teda šíleně, v noci začalo břicho, tak si říkám, aha Ms je tady. Ale ono nic! Ráno dvě kapky krve a ms se vůbec nerozjela. Říkám si, to budou hormony rozhozený. Ze zvědavosti jsem předevčírem a včera dělala ovu test a čárky silný jak kontrolní. V jiné diskusi, mi poradili tt. Dnes ráno teda tak slabej duch, že jsem ho lovila očina u okna a s těží viděla. Foťák to ani nezabral. Zvědavost mě hryže celý den, tak jsem uedělala po obede dalsi tt a už je vidět líp, furt slabý, ale foťák to už zabere. Tak jsem zvědava co z toho bude. Někde straší, že po tolika letech ha se neudrží, že se musí tělo pročistit a nastartovat, někde zase tvrdí, že i schválně nasazuji HA na pár měsíců před plánovaným otěhotněním. Tak jsem zědavá co z toho ducha na tt vyleze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.24 21:23

@JanaK91 To vypadá, že to vyšlo ;)

• Citovat
  • Upravit
314
13.7.24 22:23

@JanaK91
Ahoj, mně to taky vyšlo první cyklus po vysazení (taky jsem přesně poznala, kdy udělat ovu test), ale byla slabá sliznice, takže sedmy týden tehotenstvi mrnous odplul s opožděnými měsíčky :?
Ale psaly tu holky, co jim to napoprvé hezky vyšlo, tak držím pěsti, ať jsi další z nich :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
15.7.24 13:15

Holky, tak to vyšlo. Tt je pozitivni. Podle pocitani je to teda 4tt, za mesic jsem obejdnana na gynde ( kam jsem teda bylo objednana na prevenci už před jakou dobou) tak uvidim, zda se udrzi 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí