Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, nepřijde mi nijak výrazný. Proste negativní ovulacni test. Klidně bych uz udělala tt, když mas dnes termín ms
Někomu vychází takhle slabounká čárka po cel cyklus. A někdo říká, že mu v těhotenství vychází ovulační testy pozitivní, hormony LH a hCG, na které reagují, jsou si hodně podobné. Ale obecně - ovulační test není určen pro detekci těhotenství, takže z něj nic spolehlivého nevyvěštíš. Máš-li termín MS, udělej těhotenský test.
Hladina LH hormonu před menstruací přirozeně stoupá, takže na testu bývá silnější testovací čárka běžně. Kdybys byla těhotná, byl by ovulační test pravděpodobně pozitivní (dvě stejně silné čárky). Takhle to o těhotenství nevypovídá nic.
Je úplně negativní a ani nijak výrazný, bohužel. Taková čárka je většinou (i silnější) na testu celý cyklus. A před ms může i lehce stoupnout. V případě že by šlo o těhotenství, na TT by se to ukázalo a ot by mohl být plně pozitivní, ale není to pravidlo. Určitě by byl ale mnohem silnější
Já jsem měla ovulační test úplně čistě bílý… A 3 dny na to pozitivní těhotenský. Nemá to význam.
Já měla pozitivní ovulační testy a byla jsem těhotná. Ale pozitivní, tedy, kdy testovací, byla mnohem silnější než kontrolní. Tohle jsou testy spíše negativní.
Ahoj, dělám si první měsíc ovulační testy. Už to nechci nechávat jen tak náhodě. Chci se zeptat, jestli jsem je vyhodnotila správně. Neg- negativní, poz- pozitivní.
7.1. byl
, bylo to takhle správně nebo jsme měli ještě den počkat? Já těm ovulačním testům moc nerozumím
Díky
Když je pozitivní ovu test, k ovulaci může dojít klidně za den nebo dva dny. Pozitivní ovulační test ale naznačí, že k ovulaci skutečně dojde.
@Anonymní píše:
Když je pozitivní ovu test, k ovulaci může dojít klidně za den nebo dva dny. Pozitivní ovulační test ale naznačí, že k ovulaci skutečně dojde.
díky a četla jsem je správně?
Řekla bych že ano, 7.1. to vypadá na pozitivní test. Držím palce
Ty jo holky, jak jste dopadly? Ja minuly mesic vysadila HA, s ovulaci jaem nepočítala, ale vzhledem k tomu, že mě za 3 týdny boleli šíleně prsa, pozorovala jsem výtok typický pro ovualci a libido jsem měla tak 200%, tak jsem udělala ovu test, dva sny slabá čárka a třetí den (27.6) úplně stejně silná jak kontrolní. Počítala jsem tento týden s MS, v úterý mě celý den bolela hlava, ale teda šíleně, v noci začalo břicho, tak si říkám, aha Ms je tady. Ale ono nic! Ráno dvě kapky krve a ms se vůbec nerozjela. Říkám si, to budou hormony rozhozený. Ze zvědavosti jsem předevčírem a včera dělala ovu test a čárky silný jak kontrolní. V jiné diskusi, mi poradili tt. Dnes ráno teda tak slabej duch, že jsem ho lovila očina u okna a s těží viděla. Foťák to ani nezabral. Zvědavost mě hryže celý den, tak jsem uedělala po obede dalsi tt a už je vidět líp, furt slabý, ale foťák to už zabere. Tak jsem zvědava co z toho bude. Někde straší, že po tolika letech ha se neudrží, že se musí tělo pročistit a nastartovat, někde zase tvrdí, že i schválně nasazuji HA na pár měsíců před plánovaným otěhotněním. Tak jsem zědavá co z toho ducha na tt vyleze
@JanaK91
Ahoj, mně to taky vyšlo první cyklus po vysazení (taky jsem přesně poznala, kdy udělat ovu test), ale byla slabá sliznice, takže sedmy týden tehotenstvi mrnous odplul s opožděnými měsíčky ![]()
Ale psaly tu holky, co jim to napoprvé hezky vyšlo, tak držím pěsti, ať jsi další z nich
![]()
Holky, tak to vyšlo. Tt je pozitivni. Podle pocitani je to teda 4tt, za mesic jsem obejdnana na gynde ( kam jsem teda bylo objednana na prevenci už před jakou dobou) tak uvidim, zda se udrzi 🙏🏼
Ahoj, snažíme se o miminko a dnes mám dostat MS a omylem jsem si vzala ovulační test. No ale vyšel mi na moje poměry docela silně, během cyklu ovulační testy mám o dost slabší když není ovulace. Nepřijde vám to silné na to ze dnes má být menzes? Jinak těhotenský test udělám až se MS nedostavý, byla jsem dnes opravdu zvědavá a nechtěně sáhla po ovulačním tak to beru jako znamení že na TT je ještě čas. Děkuji za odpověď.