Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím. Snažení proběhlo 3.12.
MS jsem měla dostat dnes, no dostala jsem ji 4 dny před termínem, 14. 12.
Byla ale divná, krvácet jsem začala hned, ( byly i větší kousky), trvalo to 2 dny.. Včera min krvácení a dnes vůbec.. Jak kdyby se nic nestalo..
MS mám pravidelnou 28 dní.. Nikdy nemeskala nebo nebyl žádný problém..
Přítel mi řekl ať zkusím test, no teď o tom hodně přemýšlím jestli Teda může být těhotenstvi i když má žena menstruaci silnější? Nevím, zítra zkusím test každopádně bych ráda věděla vaše názory a zkušenosti.. MS u mne trvá 6 dnů a ne jen 3…
Díky,
@Mag1996 ahoj, vubec to nemusela byt menstruace, ale mohla jsi mit cystu, hematom. Udelej si test. A zeny co krvaci v tehotenstvi nemuzou mit klasickou ms, ale muzou mit lehke krvaceni z vykyvu hormonu, praskly hematom, cystu, mohla prasknout zilka ![]()
@Mag1996
Ahoj jak to u tebe dopadlo? Dělala jsi si test? Mě se před rokem stalo, že jsem dostala ms první den silnejsi s kousky druhy den slabší, třetí den malinke spineni - vypadalo to ze asi konec 🤷♀️a dalsi čtvrtý den se rozjela opět a paty den skončila. Tenhle měsíc se to asi opakuje.. Dostala jsem ms ve stredu v noci ve čtvrtek večer ustala a dnes jen lehké spineni
Jinak ve čtvrtek byla silnejsi i s kousky 🤷♀️tak nevím co se zase děje. Jinak ms mám 5 dni někdy slabší ale vždy 5 dnů nikdy 2 dny
tak zítra asi zkusím test
ale když tam byla sliznice pochybuji ze bych byla těhotná.