Jak často kojíte v noci

63
7.10.13 14:07

Jak často kojíte v noci

Ahoj holky chci se zeptat jak často kojíte v noci 3 měsíční miminko? My vydržíme od 20:00 do 23:30 což je super, ale potom se mi budí co 2 hoďky někdy i hoďku a půl a nevím jak to natáhnout… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
7.10.13 14:10

V tomto věku se budila co 2 hodiny. Natáhnout to jde asi těžko, když se budí hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
7.10.13 14:11

@Karol86 Mladej baští před 20hod, jde spinkat, do půlnoci ho vytáhnu když se nevzbudí sám a nakrmím. Teď pár dní se budil až k 6 hod ráno :-O. Ale včera se vzbudil někdy kolem 4. Ale u nás to bude tím, že mu o půlnoci dávám mlíko z flašky, protože mu musím dát léky. A kdybych mu dala 40ml z flašky tak usne a už nic dál odemne nevypije :D.
Takže za nás rada… děcko narvat co se do něj vejde :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.10.13 14:12

No já si právě myslím, že to úplně hlad není vždycky trochu popije a pak u toho usne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
7.10.13 14:13

Dcera ma 2m, usina pri kojeni okolo 21-22h a zpravidla se budi ve 2h a v 5h… nekdy tu 2h vynecha. Jak natahnout nevim, nekdy se to prodlouzi s prikrmy, kdyz se da na noc kase ci sytici mlicko, ale ted asi setrvat, jsou malicci, hodne rychle rostou, tak potrebuji jist. Prebalujes v noci? Ja mela problem, ze se mi malicka po kojeni kroutila, bdela i dve hodiny… Tak jsem ji v noci prestala prebalovat i za cenu protecene pliny a nakrmi se v polospanku a u prsa i usne a nocijsou mnohem lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.10.13 14:15

Přebalování jsem taky omezila 2 x za noc a vůbec skoro nesvítím ať se moc neprobudí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
7.10.13 14:17

@Karol86 já přebalím o půlnoci, to ho stejně musim z postýlky vytáhnout, jináč bych u krmení usnula :D. A pak až ráno v 7 když vstáváme. Teď nevim zda se mám stydět či ne… V noci ho jen vytáhnu k sobě do postele, přistavím prso, on se přisaje a já spím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
7.10.13 14:21

@LadyTommy ona jim ta plína zas tak rychle neproteče, tolik ještě nečuraj :) Náš má třeba o půlnoci často plínu suchou :-O. fakt od osmi ani kapka :nevim:. Ale ráno jí má pěkně nabušenou :). Já jsem totiž mooc líná matka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
7.10.13 14:22

@jalemina tak to ja uz bych se hanbou propadla davno :D malou mam u sebe celou noc a jen ji dam k prsu a spim dal :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.10.13 14:22

A na odříhnutí, už mimča v noci nedáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
7.10.13 14:24

@jalemina u nas curani v pohode, ale pravidelne nad ranem hodi bobek (nebo spis bob) a to uz casto nevydrzi. Ja bych ji treba i prebalila pred kojenim, vim, ze by se pak prsem ududlala, jenomze to pak placem probudi starsi, tak radsi preperu pyzamo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
7.10.13 14:27

To nenatáhneš, takhle malému mimču by ses měla podřídit… a můžu tě ujistit, že to je pořád moc pěkný, znám mnohem horší scénáře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
7.10.13 14:29

@Karol86 ee, davam ji jen spat na bok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.10.13 14:29

@Karol86 Tak naše usíná okolo 21 hodiny a budí se ve 3hod a pak před 6hod pak ještě na chvíli usne. Ale takhle vstávala do 3 měsíců taky, spánek si natáhla sama, teď za týden jí jsou 4 měsíce. Takže moc neporadím, jen vyčkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.10.13 14:30

V tomhle věku na to má nárok, tak mu dopřej ;-) Pokud to nezvládáš teď co budeš dělat jestli se Ti bude takhle budit až bude větší? :mrgreen: taky si myslím, že by to mohlo být horší.. známe svoje děti!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová