Jak často lepek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jak často lepek
Prosím poradíte mi. Doktorka říkala že už mám zavádět lepek, že mám prý dát piškot do příkrmu a já jsem se zapoměla zeptat jak často? Stačí jen jednou dát piškot a nebo ho mám dávat každý den? Nebo jak často?
Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My budeme takyzacinat jenam 6 mesicu… A my mame davat vecer trosku krupicne kase kazdy den. A na piskoty se uz taky chystame:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala od 5měs. jeden piškot denně do ovoce. A od půl roku do oběda bezvaječné těstoviny 1× týdně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja davam lepek od 4 měsícu, ale my na něho dělali testy, jestli ho malá nemá, pač já tu alergii mám, tak jestli ji nezdědila po mě, začni po troškach, alergie na něj se ti projeví prujmama…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala od ukončenýho 6měsíce třeba křupku, sušenku pro miminko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, zavedli jsme už před měsícem lepek a snáší ho dobře. Synovi je 6měsíců. Chci se zeptat, mám nakoupený krabice kaše s lepkem, omylem je před měsícem a půl koupil přítel. Když už jsme zavedli lepek a je to v pohodě, můžu mu dávat už tyto kaše? myslím plnou dávku a jestli také mohu jej dávat každý den??děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžete, my dáváme obden krupičnou kaši, která obsahuje hlavně lepek
A je nám 7 měsíců ale korigovaně 6 měsíců ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciet2 píše:
Můžete, my dáváme obden krupičnou kaši, která obsahuje hlavně lepekA je nám 7 měsíců ale korigovaně 6 měsíců
Je tak to jsem ráda, máme 4krabice a je od 4měsíce a je tam psané myslím,35% lepku. Dochází nám bezlepkova a taky peníze, tak budu ráda když mu budu moct dat tuhle.Tak ze fakt mužů i třeba týden 14 dní ji dávat každý den plnou dávku?
Příspěvek upraven 25.01.13 v 21:42
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anamarie píše:
Ahojky, zavedli jsme už před měsícem lepek a snáší ho dobře. Synovi je 6měsíců. Chci se zeptat, mám nakoupený krabice kaše s lepkem, omylem je před měsícem a půl koupil přítel. Když už jsme zavedli lepek a je to v pohodě, můžu mu dávat už tyto kaše? myslím plnou dávku a jestli také mohu jej dávat každý den??děkuji
my ho taky dávali, pokud mu nic nedělá tak není problém… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anamarie nevim proc utracite za nejake kase je to drahe a kdyz si prectete slozeni je to nejvetsi hnus jsou v tom chemikalie… Hruza… Nejlepsi detska krupicka pytlik za 15 kc a mate to na pekne dlouho a hlavne to neni nic chemickyho!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciet2 píše:
@anamarie nevim proc utracite za nejake kase je to drahe a kdyz si prectete slozeni je to nejvetsi hnus jsou v tom chemikalie… Hruza… Nejlepsi detska krupicka pytlik za 15 kc a mate to na pekne dlouho a hlavne to neni nic chemickyho!
A co obsahuje dětská krupicka?
tu mužů dělat každý den uz od těch 6měsíců? a ta se dělá s UM?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anamarie no krupicka je vlastne obilnina mouka… Lepek jako kdyby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anamarie jinak ja ji male davam obden, a varim ji v kojenecke vode a primicham jablko nebo hrusku a nebo nastrikam matersky mlicko vy UM:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciet2 píše:
@anamarie jinak ja ji male davam obden, a varim ji v kojenecke vode a primicham jablko nebo hrusku a nebo nastrikam matersky mlicko vy UM:-) [/citace
Děkuju. Tak ze se ta krupicova kase dělá z vody? a může se tam přidávat ovoce.Nebo se nemusí dělat z vody ale UM? chápu to dobře? Vím ze je to divný, ze se tak blbě ptám, ale já ji nikdy nemusela, tudíž ani nedělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anamarie aha no krupicnou kasi musite uvarit:-) v kastrulku, neni to instatni chemicka kase kterou zalijete a kase se udela…fuj:-) jinak za staleho michani 5 min. Ja ji delam troosku takze davam vody malou sklenicku a polivkovou lzici krupicky. V UM ji neuvarite jelikoz nesmi projit varem nejak se to zkasi, takze muzete pridat vic krupice aby kase byla hustejsi a pak teple UM pridat a nebo pridat jen nejake ovoce:-) my davame jen ovoce vetsinou chutna ji to:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit