Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, jak často jsou poslíčci? odpoledne jsem naměřila po hodině, k večeru po 10 minutách, teď se zase interval protáhl, už to ale tak nepočítám. u prvního jsem šla hned rodit, tak to neznam, jsem ve 39 týdnu. nemohlo už by se to blížit???
Já bych si asi myslela, že už začínám rodit
Takhle často poslíčci mi přijde divný, ale nevím.
Když jsem byla těhotná tak jsem poslíčky měla jen minimálně, takže těžko říct ![]()
@korunkaa píše:
Já bych si asi myslela, že už začínám roditTakhle často poslíčci mi přijde divný, ale nevím.
Když jsem byla těhotná tak jsem poslíčky měla jen minimálně, takže těžko říct
já právě nevím, při prvním jsem měla hned pravidelně po 5 minutách, tak jsem jela.ted je mám už několik týdnů, ale dnes mi to přišlo každou chvíli, ale je to nepravidelný, kdyby se to už ason blížilo, moc se těším ![]()
Tak já jsem 31tt a poslíčky mám průběžně od 28tt, mám jich dovolených od dr 10 denně jinak do nemocnice, u tebe bych se skoro vsadila, že se rozjíždí porod
![]()
@Terezka111 určitě bych to počítala a uvidíš, já když jsem začala rodit, tak jsem měla skoro hodinu pravidelně po 7 minutách a potom už hned po 5 takže jsme jeli a právě poslíčky jsem měla jen minimálně, ale určitě ne tak často
Asi už chce miminko ven
držím palečky a pěstičky aby to bylo rychlé ![]()
Jo zkoušela si dát teplou vanu co to udělá? Jestli jsou to poslíčci tak je horká voda rozežene a pokud se to rozjíždí, tak to pojede dál.
@IvkaH do vany se chystám. mě to přijde poměrně dost nepravidelný a nebo si to nějak nechci připustit.
já znám jen rychlej porod.to jsem ve 3 ráno jela a v 5 byla na světě.
@IvkaH píše:
Tak já jsem 31tt a poslíčky mám průběžně od 28tt, mám jich dovolených od dr 10 denně jinak do nemocnice, u tebe bych se skoro vsadila, že se rozjíždí porod![]()
10 denně? tak to už jsem zcela jistě překročila ![]()
@Terezka111 píše:
@IvkaH do vany se chystám. mě to přijde poměrně dost nepravidelný a nebo si to nějak nechci připustit.já znám jen rychlej porod.to jsem ve 3 ráno jela a v 5 byla na světě.
zkus se naložit do teplé vody, bud se to rozjede a začíná porod, nebo to přestane a jsou to poslicci ![]()
@Terezka111 píše:
10 denně? tak to už jsem zcela jistě překročila
@IvkaH píše:
Tak já jsem 31tt a poslíčky mám průběžně od 28tt, mám jich dovolených od dr 10 denně jinak do nemocnice, u tebe bych se skoro vsadila, že se rozjíždí porod![]()
já už poslickuju od 20 týdne
takže beru magnesium 2× denně…
@Terezka111 píše:
10 denně? tak to už jsem zcela jistě překročila
no já mám dovolených teď jen 10 denně jinak jet do první nemocnice, že jsem ještě daleko do termínu, když jsem mu říkala, že už mám poslíčky byl v šoku
Ja mam poslicky tak ctyri za den. Ale minuly tyden jsem myslela ze je to muj konec vlastne zacatek.
Trvalo to hodinu. Pak jsem sla do teple sprchy. Vratila jsem se do postele a jeste pul hodiny to trvalo. Asi nejaka poslickova chyba ze to neslo rozehnat. ![]()
@ivana-domca píše:
já už poslickuju od 20 týdnetakže beru magnesium 2× denně…
taky beru magnézko
@IvkaH píše:
no já mám dovolených teď jen 10 denně jinak jet do první nemocnice, že jsem ještě daleko do termínu, když jsem mu říkala, že už mám poslíčky byl v šoku
tak to teda nechápu, z čeho byl v šoku ![]()
Pokud vím, tak maš mezi dětmi malý věkový rozdíl, tak se není čemu divit, tělo je unavene, tak to dává najevo poslicky ![]()