Jak často poslíčci?

128
3.3.13 21:55

jak často poslíčci???

Ahoj holky, jak často jsou poslíčci? odpoledne jsem naměřila po hodině, k večeru po 10 minutách, teď se zase interval protáhl, už to ale tak nepočítám. u prvního jsem šla hned rodit, tak to neznam, jsem ve 39 týdnu. nemohlo už by se to blížit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
228
3.3.13 22:01

Já bych si asi myslela, že už začínám rodit :nevim: Takhle často poslíčci mi přijde divný, ale nevím.
Když jsem byla těhotná tak jsem poslíčky měla jen minimálně, takže těžko říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
3.3.13 22:05
@korunkaa píše:
Já bych si asi myslela, že už začínám rodit :nevim: Takhle často poslíčci mi přijde divný, ale nevím.
Když jsem byla těhotná tak jsem poslíčky měla jen minimálně, takže těžko říct :nevim:

já právě nevím, při prvním jsem měla hned pravidelně po 5 minutách, tak jsem jela.ted je mám už několik týdnů, ale dnes mi to přišlo každou chvíli, ale je to nepravidelný, kdyby se to už ason blížilo, moc se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.3.13 22:08

Tak já jsem 31tt a poslíčky mám průběžně od 28tt, mám jich dovolených od dr 10 denně jinak do nemocnice, u tebe bych se skoro vsadila, že se rozjíždí porod :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.3.13 22:09

@Terezka111 určitě bych to počítala a uvidíš, já když jsem začala rodit, tak jsem měla skoro hodinu pravidelně po 7 minutách a potom už hned po 5 takže jsme jeli a právě poslíčky jsem měla jen minimálně, ale určitě ne tak často :think: Asi už chce miminko ven :hug: držím palečky a pěstičky aby to bylo rychlé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.3.13 22:10

Jo zkoušela si dát teplou vanu co to udělá? Jestli jsou to poslíčci tak je horká voda rozežene a pokud se to rozjíždí, tak to pojede dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
3.3.13 22:14

@IvkaH do vany se chystám. mě to přijde poměrně dost nepravidelný a nebo si to nějak nechci připustit. :mrgreen: já znám jen rychlej porod.to jsem ve 3 ráno jela a v 5 byla na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
3.3.13 22:15
@IvkaH píše:
Tak já jsem 31tt a poslíčky mám průběžně od 28tt, mám jich dovolených od dr 10 denně jinak do nemocnice, u tebe bych se skoro vsadila, že se rozjíždí porod :pankac: :D

10 denně? tak to už jsem zcela jistě překročila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
3.3.13 22:20
@Terezka111 píše:
@IvkaH do vany se chystám. mě to přijde poměrně dost nepravidelný a nebo si to nějak nechci připustit. :mrgreen: já znám jen rychlej porod.to jsem ve 3 ráno jela a v 5 byla na světě.

zkus se naložit do teplé vody, bud se to rozjede a začíná porod, nebo to přestane a jsou to poslicci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
3.3.13 22:21
@Terezka111 píše:
@IvkaH píše:
Tak já jsem 31tt a poslíčky mám průběžně od 28tt, mám jich dovolených od dr 10 denně jinak do nemocnice, u tebe bych se skoro vsadila, že se rozjíždí porod :pankac: :D

já už poslickuju od 20 týdne :roll: takže beru magnesium 2× denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.3.13 22:29
@Terezka111 píše:

no já mám dovolených teď jen 10 denně jinak jet do první nemocnice, že jsem ještě daleko do termínu, když jsem mu říkala, že už mám poslíčky byl v šoku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
3.3.13 22:29

Ja mam poslicky tak ctyri za den. Ale minuly tyden jsem myslela ze je to muj konec vlastne zacatek. :D Trvalo to hodinu. Pak jsem sla do teple sprchy. Vratila jsem se do postele a jeste pul hodiny to trvalo. Asi nejaka poslickova chyba ze to neslo rozehnat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.3.13 22:30
@ivana-domca píše:
já už poslickuju od 20 týdne :roll: takže beru magnesium 2× denně…

taky beru magnézko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.3.13 22:31

@Terezka111
ty se máš už jsi těsně před cílem :dance: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
3.3.13 22:33
@IvkaH píše:
no já mám dovolených teď jen 10 denně jinak jet do první nemocnice, že jsem ještě daleko do termínu, když jsem mu říkala, že už mám poslíčky byl v šoku

tak to teda nechápu, z čeho byl v šoku :think:
Pokud vím, tak maš mezi dětmi malý věkový rozdíl, tak se není čemu divit, tělo je unavene, tak to dává najevo poslicky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí