Jak často poslíčci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
3.3.13 22:36

@ivana-domca
nemám velký věkový rozdíl starší má 4,5r. mládě 17měs. a za pár týdnů mám rodit, mi vždycky začli poslíčci až po 35tt teď už před 30tt tak se mu to nelíbilo no
Je fakt, tělo je unavené, zvládá to hůř jak ty dvě první těh. teď třeba řeším, že mě od pátku furt bolí hlava, asi zas dělá problém tlak :roll:

Edit.jsem četla velký místo malý :oops: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
3.3.13 22:40
@IvkaH píše:
@ivana-domca
nemám velký věkový rozdíl starší má 4,5r. mládě 17měs. a za pár týdnů mám rodit, mi vždycky začli poslíčci až po 35tt teď už před 30tt tak se mu to nelíbilo no
Je fakt, tělo je unavené, zvládá to hůř jak ty dvě první těh. teď třeba řeším, že mě od pátku furt bolí hlava, asi zas dělá problém tlak :roll:Edit.jsem četla velký místo malý :oops: :zed: :mrgreen:

v pohodě, to je jen ta tehu demence :mrgreen:
To třetí těhotenství je opravdu náročnější :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.3.13 22:42

@ivana-domca
ještě, že je to fakt naposled příště už bych se nechala dobrovolně odvézt do Kroměříže nebo do Bohnic :pankac: :mrgreen:
A ten konec je nejhorší :zed: tak hrozně nebylo ani v těch největších vedrech z holkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.3.13 22:45

@Terezka111
jak si na tom? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
3.3.13 22:46
@IvkaH píše:
@ivana-domca
ještě, že je to fakt naposled příště už bych se nechala dobrovolně odvézt do Kroměříže nebo do Bohnic :pankac: :mrgreen:
A ten konec je nejhorší :zed: tak hrozně nebylo ani v těch největších vedrech z holkama.

U nás už je to taky naposled, 4 už nechci, už teď toho mám plné kecky a to mám ještě 15 týdnů do porodu :roll:
Nebojis se toho, jak to budeš po porodu zvládat? Já z toho mám celkem hrůzu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
3.3.13 22:47

Ja jsem 38+3 a jeste poslicky nemam tak snad to neni naznak ze budu prenaset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.3.13 22:51

@ivana-domca
no bojím se to víš, že jo, ale starší bude zas od září ve školce a menší je takové zlatíčko, ona udělá co se jí řekne, už je bez plen, spí sama v pokoji na posteli, zvládá chodit bez kočáru, takže nám to dost usnadňuje, že je taková mi připadá, že jak kdyby byla starší už, pokud nebude žárlit tak to bude ok snad, akorát financí se bojím, jak se s tímhle srovnáme a ještě nemám nic koupeného malému, teprve teď se ohlížím na aukru po věcech, když tam něco seženu, tak jsem připravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
3.3.13 22:58
@IvkaH píše:
@ivana-domca
no bojím se to víš, že jo, ale starší bude zas od září ve školce a menší je takové zlatíčko, ona udělá co se jí řekne, už je bez plen, spí sama v pokoji na posteli, zvládá chodit bez kočáru, takže nám to dost usnadňuje, že je taková mi připadá, že jak kdyby byla starší už, pokud nebude žárlit tak to bude ok snad, akorát financí se bojím, jak se s tímhle srovnáme a ještě nemám nic koupeného malému, teprve teď se ohlížím na aukru po věcech, když tam něco seženu, tak jsem připravení

já mám oba kluky mazlivy, malej chodí, ale pár krucku denně a do toho je to vzteklina a má období vzdoru, no bude veselo :lol:
Financí se nebojím, oblečení tu mám spousty, občas koupím něco v bazarku, odkojila jsem dvě děti, tak snad odkojim i třetí, takže že začátku to bude investice jen do plen :think: Mám i šátek na nošení, tak doufám, že ten mi dost ulehčí :think:
my jsme ale holky šikovný a zvladneme to :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.3.13 23:05

@ivana-domca
to máš dobré já rodím nezmary nesavé, kteří na mateřské mléko ser.. z vysoka :twisted: takže UM :roll: i jsem pořídila odsávačku, taky to nezachránila, no snad bude kluk hodnější a bude sát.
Plenky snad mu budou vyhovovat taky tesco nebo nějaké takové.
Největší strach mám, že prostřední to že bude v šoku nebo žárlit že ji to víš hodí někam zpět a třeba se začne počurávat do kalhotek nebo bude bojkotovat, snad se to nestane. Ale zas si říkám, že bude doma veselo :lol:.
O víkendu jsme naučení si ráno pustit v ložnici pohádky, dneska jsme ve stejnou chvíli z manželem přemýšleli, že už jen malý tam chybí, aby se díval s náma :lol: jak se nás vleze 5 do jedné postele nevím, bude sranda :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
3.3.13 23:06
@IvkaH píše:
@Terezka111
jak si na tom? :D

asi budu muset ještě počkat :( po teplé vaně pouze kopance do břicha :mrgreen: ale budu muset jít, malá je nemocná a furt se mi tu budí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
3.3.13 23:12
@IvkaH píše:
@ivana-domca
to máš dobré já rodím nezmary nesavé, kteří na mateřské mléko ser.. z vysoka :twisted: takže UM :roll: i jsem pořídila odsávačku, taky to nezachránila, no snad bude kluk hodnější a bude sát.
Plenky snad mu budou vyhovovat taky tesco nebo nějaké takové.
Největší strach mám, že prostřední to že bude v šoku nebo žárlit že ji to víš hodí někam zpět a třeba se začne počurávat do kalhotek nebo bude bojkotovat, snad se to nestane. Ale zas si říkám, že bude doma veselo :lol:.
O víkendu jsme naučení si ráno pustit v ložnici pohádky, dneska jsme ve stejnou chvíli z manželem přemýšleli, že už jen malý tam chybí, aby se díval s náma :lol: jak se nás vleze 5 do jedné postele nevím, bude sranda :dance: :srdce:

toho se taky dost bojím, už takhle je malej pomalejší a já s neurolozkou bojuju o každý měsíc kdy odkladam magnetickou rezonanci :zed: :zed:
Televizi v ložnici nesnesu, takže to u nás nehrozí, nejstarší kluk spí ráno dlouho když nevstává do školy a malej mi ráno z postele zdrha :lol:
určitě se vejdete :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.3.13 23:14

@ivana-domca
malý má nějaké problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.3.13 23:15
@Terezka111 píše:
asi budu muset ještě počkat :( po teplé vaně pouze kopance do břicha :mrgreen: ale budu muset jít, malá je nemocná a furt se mi tu budí

Dej nám pak vědět, jak to vypadá :dance:.
Snad se to brzo rozjede :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
3.3.13 23:20
@IvkaH píše:
@ivana-domca
malý má nějaké problémy?

má lehkou hypotonii a neurolozce se nelíbí, že v 15ti měsících nechodil a nedělal ze sebe cvicenou opici a nedělal na rozkaz paci paci a pa pa :roll:
On tam nikdy nic neukaze, ani na rehabilitaci, prostě se sape na mě a jak se k němu dr. přiblíží, tak knoura… Prostě malej mamanek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
3.3.13 23:22
@Terezka111 píše:
asi budu muset ještě počkat :( po teplé vaně pouze kopance do břicha :mrgreen: ale budu muset jít, malá je nemocná a furt se mi tu budí

dej pak vědět, jak to s tebou vypadá :kytka:
Přeju ať to máš brzo za sebou :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí