Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak jsem tady psala 3.3 jaký mám pěkný poslíčky, dnes je 10. a já jsem stále jako balon
už chci rodit
![]()
@Terezka111 A kdy mas ten termin?? Taky uz jsem si myslela, ze pujdu a nic… asi cekaji na slunicko ![]()
@Terezka111 píše:
Tak jsem tady psala 3.3 jaký mám pěkný poslíčky, dnes je 10. a já jsem stále jako balonuž chci rodit
![]()
vydrž
mne se to už říká, úplně vím čím si procházíš
ještě to mám v čerstvé paměti
ale nebuj dyť už to je za pár dnů
a do neděle určitě budeš držet miminko v náručí ![]()
Ahoj holky,
prosím nemáte někdo návod na rozehnání poslíčků? vana je super ale pomáhá tak na půl hodky a pak zas. Už je to pár dní a už jsem z toho unavená. jsem ted 37+5 takže jsem z toho trochu nervozní ![]()
Holky a nevite jak si privodit poslicky a mozna i porod uz jsem 4.dny po terminu a nic se nedeje.
Za cele tehotenstvi jsem nemela ani tvrdnuti bricha.
Predevcirem jsem byla na prochazce se psem docela rychla prochazka a bricho mi vybec netvrdlo a ani nebolelo.
Ani sex uklid atd nic nepomaha ![]()
![]()
![]()
@adika009 to jsme na tom podobně. Já jsem 34+4 a taky mi nic nepomáhá. Občas skučím jak pes skoro celou noc.
@13majda13 asi na to rada neni, mozna jeste sem slysela, parkrat lehce vybehnout schody do patra, ale ja sotva jdu, tak ze pokud to zvladas, zkus to ![]()
@Lindii no coz o to zkousela jsem to ale i tak nic neprislo jen spanek ![]()
![]()
Ahoj holky, jsem 39+6, poslíčky mám dost silné už skoro týden a pořád nic. Nepomáhá ani maliníkový čaj, ani schody, hupání na míčí, žmoulání bradavek ani sex
Jsem z toho nervozni. Horká vana jen rodivočí malou a jsou to poslíčci a spašený mimino
Zítra bych měla jít na vyvolání, miminko má 4100G a mám těhu cukrovku. Ale kdo ví, už si mě tahle přehazují týden.