Jak často přebalujete?

89
30.6.06 14:38

Jak často přebalujete?

Ahoj holky,

dnes jsem si přečetla článek od jedné čerstvé maminky, kde mimo jiné psala jak často přebaluje i v noci. Proto jsem se chtěla zeptat, jak často přebalujete vy ve dne a v noci? Já v noci vůbec, v 19:30h. mu dám plenu Pampers a pak ho přebalím až ráno kolem 7h. a to i přesto že se mi v noci budí každé dvě hodiny na kojení. Ráno je plena nasáklá jako blázen, ale Pepi na opruzení netrpí, prdelku má krásnou. Je to špatně? Mám ho přebalovat i v noci? Ve dne ho přebaluju tak po 3-4hodinách nebo když se pokaká tak hned.

Dík Renys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
30.6.06 14:44

Delam to stejne, neboj. A opruzeniny zname jen pri prujmu. Ted, co jsou holky vetsi nam dokonce staci na jen dve az tri plinky plus jedna na noc. Teda Ada plinky uz nema, ale dokud je mela…

S tim, ze ta nocni nam vydrzi az do ranniho bobku, ktery je tak do hodiny po probuzeni. TAkze na den mame plinky tak po 4-5 hodinach. Ale holky v noci nepily, takze rano byla plinka skoro sucha.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
30.6.06 14:45

Já v noci přebalovala ze začátku, dokud kakal Dalis brzy ráno, nacucaná plena to moc nechytila a občas to skončilo na oblečení, jinak tak co 3 hodiny. Pokud nemáte potíže s kůží na zadečku, tak OK, ne :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
30.6.06 15:04

Když byl prďola malej, tak jsem ho přebalovala jen v případě, když kajdil, jinak ne. Vydržel s pamperskou až do rána. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
30.6.06 15:16

Obě dětí se mi osvědčilo přebalovat v noci jen v případě pokaděné pleny, což bylo málokdy. Jinak se mi v noci moc probraly. Ani jsme v noci neodbrkávali.
Bludička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
30.6.06 15:23

Pres den prebaluju po 3 hodinach a v noci vubec.Plenku dostane kolem sedme a ma ji do sedmi do rana.Budi se kazde 3 hodiny na jidlo a kdybychom jeste prebalovaly,tak se nevyspim vubec:(Kdyz byla malinka tak jsem prebalovla kazde nocni kojeni a Emicka se probrala a nasledovalo hodinove uspavani.
Pouzivame Pampersky a je to O.K.

Lucici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
30.6.06 15:27

taky jsem v noci nepřebalovala a ani nepřebalujeme. přes den podle potřeby - někdy po 2min. jindy po 4hod :lol: - záleží na miláčkovi co nám nachystá do plíny za přkvápko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
30.6.06 17:13

Ahoj,

my máme taky jednu plenku na noc. Sice je někdy pěkně nacucaná, ale zadeček je v suchu a opruzeniny Nikolka nikdy neměla.
Je mi blbý ji budit a přebalovat. Papání řešíme v leže v polospánku, zase přitom usne, takže ani nekrkáme ani nepřebalujeme :)

Jarka a Nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.6.06 18:14

Ahoj,
ja jsem diky latkovkam vysledovala, ze mala cura tak od 2 mesice az tak kolem 3-4 hodky, takze ze zacatku jsem prebalovala pri kazdem nocnim kojeni coz znamenalo 2-3× a pak se to zredukovalo, takze v sedm vecer dostane cistou, menim az kdyz se po druhe probere mezi 3-4 hodinou rani a pak rano kolem osme to je nase kakaci hodinka. Pres den prebaluju tak kazde 3 hodky. Jsme porad na latkovkach, takze mala mi uz hlasi, ze neco neni v poradku (ma 6 mesicu). Je fakt, ze je to jeden z duvodu proc je pouzivame, u tech jednorazovek (ty vyuzivame na cesty) to mimco zacne mnohem pozdeji poznavat, ze se pocuralo.

Aja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
30.6.06 18:17

Tak já přidám jen výhružku, byly jsme s Amálkou loni v nemocnici s ušima a ležela tam s námi dvouměsíční holčička se zánětem ledvin (kapačky) a další dvě děti se zánětem močovýho měchýře. Za bavlněnek toho prý tolik nebylo.

Amálku jsem v noci přebalovala až jako větší (na noc mají Pampersky), kolem druhé se počůrávala a když jsem ji v tom nechala ležet měla ráno ledovou prdelku. Asi záleží na děcku, kamarádka nechávala malé plínku téměř dokud neprotekla (to se mi nikdy nestalo) a prý měla zadeček vždycky krásně teplej.

Zdar zdavym prdelkam!
cifka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
30.6.06 18:29

Ahoj,
tak tu budu asi za exota, ale do tri mesicu jsem prebalovala tak 4× v noci, pres den pred kazdym kojo.
Ted prebaluji tak 1× v noci a pres den dle potreby, ale urcite po kazdem kojo… Nekdy casteji.
Stella nebyla opruzena ani jednou. Pres den obcas davam latkove pleny, jinak papirovky.
Stella je ale velmi hakliva na pocuranou plinu, vadi ji to, takze stejne nic jineho nezbyva.
Nicol a Stella

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
30.6.06 19:39

Ahoj,
dcerku som prebalovala aj cez noc.Pouzivali sme pampers ale pri jej mnozstve caju co v noci vypila namala sancu ziadna plienka aby ju neprecurala.Teraz prebalujem 3krat za den ak sa nepokaka.V noci nemusime.Obdivujem mamicky co pouzivaju latkove pleny.HJa osobne by som na to nervicky nemala :oops: Boli sme na chate a zle som vyratala mnozstvo plienok a musela som pouzit latkove.No to bol horor :evil: kazdu chvilku precurane,prdelka studena a vyhadzana.O prani ani nehovorim.Vdaka za papierove plienky- rychle a pohodlne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
30.6.06 20:29

Když byl Jája malinkej, přebalovala jsem v noci jednou, někdy dvakrát, protože byl většinou pokaděnej. Přes den tak ty 2-3 hodinky. On v ní měl naděláno pomalu pokaždý :wink:
Teď už hoodně dlouho v noci nepřebaluju. Ještě když se v noci vzbudil, a měl tam naděláno tak jo, jinak vydrží až do rána. A přes den tak po 4 hodinách, asik. Jen mě může naštvat, když Jáju pracně přebalím, a on si pak klíďo do 5 minut nadělá :lol: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
2193
30.6.06 21:04

přebalování

Renys přes den pokud se neposrajdí přebaluju před každým jídlem tzn. co 3-4 hod a vnoci spí až do rána, takže přebaluju až ráno zase před jídlem kolem 5 hod a pak zase až se vzbudí… opruzeniny nemáme. Měli jsme jen, když byly teď ty pařáky, tak to asi moc neluftovalo. Ale jinak pohoda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
1.7.06 06:11

Nejdřív jsem přebalovala každou chvilku. Po narození. Jenže jsem zjistila, že poku dse neprudila, bylo lepší jen před kojením a když se pokakala během koja a při něm vytuhla, tak jsem jí nechala do dalšího koja. Ale to se budila dost často. Pak kakat přestala a přebalovala jsem před každým nočním kojem počůrané a pak po 3měsících jsem přestala i to. Když není problém, nevidím důvod, proč to tak nepraktikovat. A tohle bylo dlouho. Ráno plena k prasknutí na plněná. Zjistila jsem ale, že se počůrává většinou až ráno.
Já bych to neřešila, každému vyhovuje něco jiného. Pokud to nevadí zadečku a mimi nebudí mokro v pleně, tak bych to nechala.
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky