Nosítko pro roční dítko??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33315
29.6.06 20:19

Nosítko pro roční dítko??

Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s takovýma těma nosítkama na děti co se dávají na záda. A taky jestli to má smysl kupovat pro roční dítě, které stejně bude chodit po svých.
Tchýně by nám to chtěla koupit na Maryho narozeniny, tak se ptám co a jak, abych jí mohla dál podat informace :wink:
Díky Tin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
808
29.6.06 20:53

Ahoj Tinuvien

tak nosítko zrovna nevím ale co takhle krosnu? Když vybereš podle váhy dítka - může se v tom nosit klidně do … 30kg nejvíce.. Mě se samotné lítí tato: http://www.detskydum.cz/detail.aspx?…, ale určitě je dost i jiných.

Takže jestli jste chodící - tak to klidně „vem“.

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
29.6.06 20:56

Ahoj,
nějak nevím co myslíš. My šátkujeme, ale šátek asi na mysli nemáš. Pak jsou krosničky, podle toho co jsem slyšela, je důležité vybrat spíš kvalitu, široké pruhy, lehkou konstrukci, „zavazadlový prostor“. Ale chtěla jsem napsat, že existují i látková nosítka, jmenují se mei-tai. S nimi taky zkušenost nemám, ale dítě se váže přímo na záda, ale je to jednodušší než u šátku, a mamky si ho docela chválí.
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
29.6.06 22:25

Pokud na záda, myslíš asi krosničku. Jestli hodně vejletíte, pak smysl určitě má, dítko sice bude chodit, ale stylem tak napříč zahradou, né na túry, takže ho nějaký čas (rok, dva) stejně budete ještě nosit.

Claudie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
30.6.06 00:19

Tinuvien , právě mám objednanou krosničku - z Dětského ráje - tak jsem zvědavá.

Výběr podle mě záleží, na co bys ji využila - jestli vyloženě túry nebo spíš procházky. A jinak je to jako skoro se vším u dětí - nemůžeš vědět předem, jestli to bude dítěti vyhovovat. My jsme ji koupili a docela počítáme s tím, že nám v ní synek odmítne sedět a budeme ji prodávat :D Vybrali jsme ale tu, kde dítě sedí „nad“ rodičem, takže dobře vidí a nemusí se naklánět na jednu stranu, z toho potom bolí záda.

Tak šťastnou volbu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
30.6.06 09:17

Díky za tipy. Krosničku asi tchýně měla na mysli. Máme babyvak, který má sice nosnost do 50Kg, ale spíš už bude problém ho tam nasoukat :wink: Na výlety bude krosnička fajn.
Melibea : To s tím sezením dítka nad rodičem zní dobře. Můžeš mi prosím napsat značku?
Díky Tin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.7.12 11:11

@Tinuvien Ahoj, koupili jste nakonec? A jak jsi spokojena? Mam rocniho syna a chci si koupit nejakou krosnu, abych ho mohla nosit, ale nevim, jak vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
31.7.12 09:47

Krosny nejsou pro děti zdravé, lepší jsou ergonomická nosítka, např. manduca. Taky se dá dítě nosit na zádech. www.nosenideti.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí