Jak často se chlapi ozývají?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
6.12.14 12:44

jak často se chlapi ozývají?

Krásný předvánoční čas, zajímaly by mě vaše zkušenosti jak to mají chlapi s ozýváním se, ať už přes sms či na netu? Pokud máte schůzku, hodiny si dobře rozumíte, pořád máte o čem mluvit, dojde i na líbání třeba, druhý den se ozve sám píšete si a pak třeba nic, jak to ti chlapi mají? Není mi už dávno 20 a nechci chlapa který vypisuje furt to sem měla a bylo to hrozný a hnusný, ale zajímají mě vaše zkušenosti jak vlastně poznat zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
6.12.14 12:47

@isabellll :think: :think: Tohle už neznám…nepamatuju se… 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
6.12.14 12:51

@isabellll když já myslím, že každej chlap je jinej. jestli ho opravdu zajímáš vážně - vztah atp., tak by se měl ozvat teda hned druhej, ne-li po tom rande. taky jsem zažila, že o mě měl zájem a ozýval se jednou za 3 - 4 dny, tak nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
6.12.14 12:54

Ahoj,

To je docela těžké nalézt správnou odpověď… Někdo ma rad vypisování a někdo zas vůbec obzvlášť po smskách… Já bych se asi nesoustredila na to jestli ten dotyčný si semnou nepise casto urcite to nemusi znamenat, že nemá zajem… Pokud jste na začátku, nechala bych tomu volný prubeh, neozyvala bych se často (rozumej, každý den bez jeho odpovědi)… Pokud chlap ma zájem, vždy si čas najde to platí i u ženský…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
6.12.14 12:56

@isabellll Ja mam tedy chlapa vypisovaciho…ale kdyz jsme spolu zacinali, jezdil za mnou 100km a odjizdel treba o pulnoci. Tak jsem ho pozadala, at ta vedet, jak dojel. A pak uz to nejak jelo samo, psal mi rano po probuzeni a i v prubehu celeho dne. Vecer jsme si pak nekolik hodin volali. A zadny mladoch v te dobe nebyl, mel uz pred 50. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.14 13:11

@isabellll

to je těžká otázka, vezmu si čas na rozmyšlenou, čekej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.12.14 13:12

Myslím, že bude nejen chlap od chlapa, ale „v rámci“ :lol: jednoho chlapa, budou rozdíly, asi podle toho, jak mu na dotyčné záleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85297
6.12.14 13:15

@isabellll muj se neozval treba tri dny :mrgreen: nez jsem ho to „naucila“ ubehlo par let. Proste nebyl vypisovaci. Ja mu napsala a on mi odpovedel treba navecer jednou sms. Ale nemyslel to zle, jen na to nebyl zvykly a nemel tu potrebu, jsme spolu uz 10 let ;) kdyz jede nekam ted, ozyva se pravidelne, „vycvicil se“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85297
6.12.14 13:17

Jeste bych dodala, ze on zajem mel, po tech trech dnech se mi ozyval sam. Jen ta frekvence me stvala no, to hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
6.12.14 13:21

My už jsme spolu hodně dlouho, ale od začátku se ozýval často, dokonce jsme ještě za svobodna si pořídila tarif nej nonstop a dlouho mluvívali po tel. a psali si, že denně jsme se vidět nemohli, byl daleko doma a v práci (90km), já ve škole.

A teď se umí taky často ozvat, když jedne sám někdy nakoupit volá i 3× že nemůže něco najít, kde to má hledat :pankac: :mrgreen:.

Teď se nám blíží období, že bude půl měsíce z měsíce v Německu, takže budeme odkázaní na komunikaci přes tel. nebo skype.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.12.14 13:32

Jo, tak tomu drahná doba. My si psali ještě dopisy, mobily v tom pravěku neexistovaly! Hele ale výhodu to má, málokterá si dneska může ty zamilované esemesky takhle archivovat růžovou stuhou :kytka:

Jinak bych řekla, že když chlap má zájem, neřku-li je zamilovanej, bude dělat psít kusy, aby s milovanou byl. nemusí posílat sms, nemusí psát maily, bude třeba stepovat před pracovištěm, atd. A taky třeba ne denně, tak každý máme nějaké povinnosti (ikdyž teda v době, kdy jsme spolu chodili, neexistovalo nic důležitějšího)…

netlač na pilu, jak se říká, nedávej věcem jiné významy, ber věci, jak jsou, nemaluj si nic na růžovo… a ono to nějak dopadne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59371
6.12.14 13:38

@isabellll to bude individuální :lol:, my s manželem začli jako kamarádit když mě bylo 18 a jemu 17 :mrgreen: a byl u nás každý den, pořád volal, každý den mě psal dopis :mrgreen: ale to bylo asi i věkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.14 13:57

@Emilie
to je moc pěkný :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
6.12.14 14:23

Hm, my kdyz jsme spolu zacali chodit, tak mobily ani net nebyly, takze tohle neznam. Navic my jsme spolu vlastne ani nerandili, bydleli jsme na koleji, po dvou mesicich jsme se sestehovali dohromady a od te doby, jsme vlastne spolu…ze bych o neco prisla? :nevim: ;). Kazdopadne souhlasim s prispevkem nahore, ze kdyz chlap chce, tak se nejak ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
6.12.14 19:46

Tak my si s mužem i po letech píšeme pořád několikrát denně, jako jsme si psali od seznámení a drží nás to dodnes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí