Jak často se chlapi ozývají?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140243
6.12.14 19:58

Už si to nepamatuju, ale určitě mě nepsal sms, nebyly totiž ještě mobily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
6.12.14 21:06
@katty89 píše:
@isabellll Ja mam tedy chlapa vypisovaciho…ale kdyz jsme spolu zacinali, jezdil za mnou 100km a odjizdel treba o pulnoci. Tak jsem ho pozadala, at ta vedet, jak dojel. A pak uz to nejak jelo samo, psal mi rano po probuzeni a i v prubehu celeho dne. Vecer jsme si pak nekolik hodin volali. A zadny mladoch v te dobe nebyl, mel uz pred 50. :mrgreen:

Stejně tak akorát o je přítel o pár let mladší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.14 21:35

Prve stretko trvalo 8 hodin, a potom mi poslal kazdy den aspon jednu SMS. A to prva pusa padla tak o tyzden, dva… nepamatam, priznam sa… ale prvykrat sa ma dotkol, objal okolo ramien, az na tretom rande :mrgreen:… no a takuto netykavku si zobral ani nie pol roka od zoznamenia :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
7.12.14 11:10

No tak po setkání sem myslela, že jako dobrý, sama nepíšu čekám na chlapa, druhý den napsal sám a celý odpoledne taky než ho naložili kamioňák od té doby -2 dny nic, no tak zase dobrá zkušenost, ze které si určitě vezmu ponaučení-když si nechtěl vyměnit čísla a to že je kamioňák mě mělo varovat. Růžový brýle sem ztratila kdysi dávno, jen mám ráda ve věcech jasno, akorát nevím proč to ti chlapi neřeknou na rovinu, já to osobně chlapovi řeknu, když vím, že se s ním už nechci vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
7.12.14 12:30

Jak poznat zájem? To prověří jedině čas :D. Mně osobně čeká schůzka s jedním děvčetem, netuším, jaké to bude, ale ať už to bude příjemné či ne… asi se budu snažit nepsat a čekat, jestli se ona ozve první, když se neozve pár dní a já zájem mít budu, tak se tedy nakonec ozvu :-). Čili má odpověď je: ozvu se až za pár dní po schůzce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
7.12.14 12:42

Joj názor chlapa, tak to děkuji, no vyčkám vyčkám první psát nebudu ani náhodou, ale že si nechtěl vyměnit čísla je divný, ale strávila sem krásný večer a to není zas tak často, tak to za to stálo, ikdyby to mělo tím jedním večerem skončit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
7.12.14 14:20

@isabellll, možná, že je obdobně plachý jako já :-). Já bych možná také neměl odvahu navrhnout výměnu čísel, z mého pohledu to tak divné není :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.14 15:02
@D. C. píše:
@isabellll, možná, že je obdobně plachý jako já :-). Já bych možná také neměl odvahu navrhnout výměnu čísel, z mého pohledu to tak divné není :D.

Chlap ma byt chlap, a ma byt ten, co najde v sebe viac odvahy nez zenska. Emancipacia neemancipacia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
7.12.14 15:21
@Bábi Zlopočasná píše:
Chlap ma byt chlap, a ma byt ten, co najde v sebe viac odvahy nez zenska. Emancipacia neemancipacia.

Souhalsím s tebou! Bohužel já nemohu přijít na to, jak ze sebe pořádného chlapa udělat a jistě nebudu sám :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.14 15:24
@D. C. píše:
Souhalsím s tebou! Bohužel já nemohu přijít na to, jak ze sebe pořádného chlapa udělat a jistě nebudu sám :D.

To bude tymi antikoncepcnymi pilulkami co zeny curaju do vodovodneho systemu.. chlapi uz vlastne nemaju na vyber, len byt polovicatymi zenami. :nevim: Lenze ktora zenska chce k sebe za partnera polovicateho chlapa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
7.12.14 15:30

Tak! A tohle možná bude jeden z hlavních důvodů, proč se lidem poslední dobou nedaří se seznámit, respektive najít někoho „normálního“, jak si stěžují mnozí na seznamkách a možná i jinde! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.22 21:28

Jak často se vám muž ozývá/ozýval?

Úplně v té počáteční fázi, kdy jste se poznávali a vídali se třeba 1×,2× za týden, či dva :think:

• Citovat
  • Upravit
3061
10.9.22 21:30
@Anonymní píše: Úplně v té počáteční fázi, kdy jste se poznávali a vídali se třeba 1×,2× za týden, či dva :think:

Každý den jsme si psali i když jsme se neviděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
10.9.22 21:30
@Anonymní píše: Úplně v té počáteční fázi, kdy jste se poznávali a vídali se třeba 1×,2× za týden, či dva :think:

Psali jsme si několikrát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
10.9.22 21:45

Psali nebo volali sme si pomalu non stop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí