Myslíte, že ji stále miluje?

Anonymní
5.12.14 10:52

Myslíte, že ji stále miluje?

Předem prosím o zachování anonymu…
Ahoj maminky, už týden pozoruji přítele jak neustále čučí do telefonu a je stále přihlášen na FB, vždy se u toho usmíval jako měsíček na hnoji, vím, že jsem to neměla dělat, ale přečetla jsem si jeho konverzaci s jeho EX… :oops: Nestačim se divit, my spolu čekáme miminko, teď jsem ve 3. měsíci… :,( Vím, že do jeho bývalky byl šíleně zamilovaný, je to už 5 let co spolu nejsou.. navíc spolu byli jen 3 měsíce, ale… on jí napsal jak se má a jak žije? Že ho mrzí, že se jedinkrát neozvala, takže tohle je jejich 1. konverzace po 5ti letech.. ona má teď dítě a je v manželství, mají rodinný domek, psa, kočku… zřejmě harmonická rodinka… :roll: Jenže on jí psal, jak na ní často vzpomíná, že její manžel musí být ten nejšťastnější chlap a že si vyčítá, že to tenkrát podělal, že neustále cítí její vůni těla, že měla luxusní zadeček a že je pro něj pořád taková ta jeho princezna, že miluje její úsměv a její oči, že vždycky z ní byl narosto hotovej, když solu měli sex, že s ní to bylo nejlepší a že kdyby to šlo, tak že by jí to dneska udělal nejlíp jak umí, že jenom ta představa je pro něho vzrušující a potom jí psal, jako že má těstno tam dole a radši ani nechce pomyslet, co by dělal, kdyby ona byla vedle něho… 8o Jsem z toho v šoku, lichotkama nešetřil… navíc ve středu přítel přišel domu a totálně nadrženej, že chce sex a pomiloval mě jak za posledního půl roku nikdy… no a ze zpráv jsem se dozvěděla, že ten večer spolu byli na skleničce… Ona má zřejmě rozum, neboť mu psala, ať neblázní, že by mu to za to nestálo, že řeci čeká rodinku, že já mu nosím pod srdíčkem jeho dítě a že ona je stejně v manželství, ale prostě mě to štve… :( Myslim, že jí stále miluje… ona je prý přesný jeho typ… je asi mulatka.. černé oči, trochu snědší, přírodní hnědé vlasy, plmné rty… krásná postava… :,( No a já mám modré oči, bílá jak stěna, v létě rudá jako prase, špinavý blond… :nevim: Nevím vůbec co mám dělat, jestli mu to mám říct… asi se teď budu 100× proklínat, za to že jsem si to řečetla… :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
291
5.12.14 10:55

To je teda chlap! Radila bych ti odejít ale jelikož čekáte rodinu.. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
5.12.14 10:55

Pán je myšlenkama úplně někde jinde. Hold si uvědomil, že udělal blbost, a dělá vše proto, aby zřejmě slečnu dostal zpátky, nebo jí měl alespoň na očích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
5.12.14 10:59
@Anonymní píše:
Předem prosím o zachování anonymu…
Ahoj maminky, už týden pozoruji přítele jak neustále čučí do telefonu a je stále přihlášen na FB, vždy se u toho usmíval jako měsíček na hnoji, vím, že jsem to neměla dělat, ale přečetla jsem si jeho konverzaci s jeho EX… :oops: Nestačim se divit, my spolu čekáme miminko, teď jsem ve 3. měsíci… :,( Vím, že do jeho bývalky byl šíleně zamilovaný, je to už 5 let co spolu nejsou.. navíc spolu byli jen 3 měsíce, ale… on jí napsal jak se má a jak žije? Že ho mrzí, že se jedinkrát neozvala, takže tohle je jejich 1. konverzace po 5ti letech.. ona má teď dítě a je v manželství, mají rodinný domek, psa, kočku… zřejmě harmonická rodinka… :roll: Jenže on jí psal, jak na ní často vzpomíná, že její manžel musí být ten nejšťastnější chlap a že si vyčítá, že to tenkrát podělal, že neustále cítí její vůni těla, že měla luxusní zadeček a že je pro něj pořád taková ta jeho princezna, že miluje její úsměv a její oči, že vždycky z ní byl narosto hotovej, když solu měli sex, že s ní to bylo nejlepší a že kdyby to šlo, tak že by jí to dneska udělal nejlíp jak umí, že jenom ta představa je pro něho vzrušující a potom jí psal, jako že má těstno tam dole a radši ani nechce pomyslet, co by dělal, kdyby ona byla vedle něho… 8o Jsem z toho v šoku, lichotkama nešetřil… navíc ve středu přítel přišel domu a totálně nadrženej, že chce sex a pomiloval mě jak za posledního půl roku nikdy… no a ze zpráv jsem se dozvěděla, že ten večer spolu byli na skleničce… Ona má zřejmě rozum, neboť mu psala, ať neblázní, že by mu to za to nestálo, že řeci čeká rodinku, že já mu nosím pod srdíčkem jeho dítě a že ona je stejně v manželství, ale prostě mě to štve… :( Myslim, že jí stále miluje… ona je prý přesný jeho typ… je asi mulatka.. černé oči, trochu snědší, přírodní hnědé vlasy, plmné rty… krásná postava… :,( No a já mám modré oči, bílá jak stěna, v létě rudá jako prase, špinavý blond… :nevim: Nevím vůbec co mám dělat, jestli mu to mám říct… asi se teď budu 100× proklínat, za to že jsem si to řečetla… :,(

jestli ho ex nechce a ty čekáš miminko, tak bych to asi nechala plavat a doufala, že to vyšumí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700

Neproklínala bych sebe, že jsem si to přečetla, ale jeho, že tě tahá za nos a v hlavě má asi nasr… :cert: Řekla bych mu do očí, že vím jak to je a že čekáš, jak se k tomu postaví. Ať ví, že tě nemá jistou a že by se měl o rodinu poprat a ujasnit si, co vlastně chce. Když se nevzpamatuje máš jasno.

Příspěvek upraven 05.12.14 v 11:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388

Ach jo…to je teda zklamání :zed: :zed:
Nevím co bych dělala, ale mrzí mě to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
5.12.14 11:00

Zakl nevim co rict :hug: asi by me to polozilo byt tehotna…drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
5.12.14 11:01

Pane bože to je s prominutím idi.ot… Čekáte rodinu a on se chová takhle. Proč šel do dítěte když to má hozené takto? Proč se dokážou takto chovat? Je mi z toho smutno… Musí to být pro tebe hrozně těžké. V tomhle se nedá radit. Sama se musíš rozhodnout co dál. Já bych to neustála. Je to hnus :poblion:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
5.12.14 11:01
@Maria37 píše:
jestli ho ex nechce a ty čekáš miminko, tak bych to asi nechala plavat a doufala, že to vyšumí…

Není na doufání život až moc krátký? Tak ho bude chtít třeba jiná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
5.12.14 11:02

Je fajn, že jeho ex má rozum, ale co když potká zase jinou „hvězdu“, která rozum mít nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
@Maria37 píše:

Potká jinou a ta třeba ho chtít bude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291

Já bych prostě odešla i těhotná v tomto případě…to at se na mě nikdo nezlobí ale to je hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
5.12.14 11:03

Tak tohle je prekérka :? No já bych to nedokázala v sobě dusit, znám se, uhodila bych na něj. Aspoň že ona má rozum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
5.12.14 11:06

Rekni mu to. Promluvte si narovinu. Snad si uvedomi co chce a otevre oci. Drzim pesti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5100
5.12.14 11:06

Zakladatelko radím zasáhni! S ním si to vyřid pěkně z ostra, pohroz rozchodem a za ní také dojed udělej dusno. Vždyt co se mají co scházet??Nenechej ze sebe dělat blbce, těhotná k tomu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí