Speed dating, osobní zkušenosti

157
4.12.14 16:00

Speed dating

Ahoj ve spolek. Za pár dní jdu poprvé na Speed dating :) Tak nějak vím, jak to funguje. Ale spíš by mě zajímaly osobní zkušenosti, jaké to bylo a třeba, jestli jste si tam našli partnery. Jaké jste pokládali otázky, nějaké zajímavé. Na co si dát pozor a tak. A jestli jste po ukončení akce dál zůstali posedět? Děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2451
4.12.14 16:08

Ahoj, s manzelem jsem se seznamila pres Speeddating. :srdce: Vedl to nejaky p. Geprt a setkani se konalo v kavarne U Kocoura dne 16.12.2010. Vzali jsme se v rijnu 2011, v cervnu 2012 se nam narodilo prvni miminko a letos v lednu druhe. Je to samozrejme o stesti, ale my jsme se k sobe pritahovali od prvni chvilky. Byla to moje nejlip investovana petistovka v zivote :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
4.12.14 16:12

Jo a byl to ctvrtek, po regulovanem setkani mi v patek odpo prislo hodnoceni od poradatele, ze jsem mela se dvema muzi shodu. Setkala jsem se, ale uz jen s tim svym a to hned v nedeli v indicky restauraci (zeptal se, kde rada jim, nikdy tam predtim nebyl a od te doby si indy nemuze vynachvalit)..
Bylo a je to dost o tom, ze jsme z podobnych pomeru, ja ze tri deti, on ze ctyr, oba mame vyucene, prip. stredoskolsky vzdelane rodice, oba jsme vyrustali v panelaku, oba mame vejsku, cestovali jsme, mame podobne hodnoty do zivota..na tom uz se da dost postavit. Tak at to vyjde! Jo, a manzel je o 10 let starsi jak ja a meli jsme fakt kliku, protoze ja byla mezi zenami tehdy skoro nejmladsi (bylo mi 26 a ta skupina byla od 25, a manzelova skupina byla nejak do 37, takze i on se tam jen taktak vtesnal)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
4.12.14 16:17

Wow, tak to je pecka! :) Já bych asi neměla na něco takového odvahu. Ani seznamky se mi nejeví, jako dobrý postup, jak získat partnera, ale je pravda, že znám spoustu lidí, co se takto seznámili a jsou šťastní… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.12.14 16:26

To Lada84: to se to krásně čte. Řekla bych, že ten tvůj už věděl, co chce od života. Dneska mi přijde, jak je,,chlapovi" míň jak 30 let, tak prostě neví, chce si jen užívat života, koníčky, akce, ale nějaká společná budoucnost - to ne, max. teda, chceš dítě, tak jo, ale ode mě nic nečekej :roll:.. Vybírala jsem právě takovou kategorii, kde by ti chapci měli už vědět, tak jsem na to zvědavá ;) A o čem jste se bavili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.12.14 16:36

Nebo si i myslím, že na takovéto akce se přihlásí muži, kteří nechtějí jen tak nějaké povyražení, ale kteří hledají vážný vztah. Tak hlavně, aby přeskočila i ta jiskra:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adriana2000
4.12.14 22:04

@Anyzek3 jedna známá to zkusila, napoprvé to nevyšlo a napodruhé ano, teď jsou manželé a čekají druhé miminko :)

• Citovat
  • Upravit
8288
4.12.14 22:10

Mám dotaz, bývají tam lidi z různých konců ČR, nebo tam jsou jen z toho města a blízkého okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.12.14 07:10

@belladonna Pořádá se to většinou ve větších městech, a tím pádem se tam sejdou lidé z těch měst nebo nejbližšího okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
5.12.14 12:17

@Anyzek3

Dej pak vědět, jake to bylo. Taky zvazuju, že to zkusím, ale teď mi nevyjde asi termín. Ty jdeš se kterou seznamkou? Myslím, že jsem na prosinec viděla aspoň 3 různé a nevím, podle čeho pak případne vybrat.
Každopádně hodně štěstí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.12.14 13:20

@zrnko Jdu s EasyDating, ale nevím, jestli to klapne, je tam strašně málo ženských přihlášených.. Taky jsem se celkem dlouho rozhoupávala. A rozhodovala jsem se hlavně podle ceny a termínu. Jj, dám pak vědět dojmy a děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
6.12.14 14:37

O cem jsme se bavili uz si nevzpominam, ono to bylo o 5 min. a to uteklo fakt rychle. Byl to muj DRUHY SPEEDDATING, prvni taky nevysel, takze za me je to i o stesti a odhodlani to proste zkouset. VECI, KTERE V ZIVOTE STOJI ZA TO, vetsinou nebyvaji zadarmo.. Hodne stesti :kytka:
Jo, a byli tam lidi odevsad, ja sama jsem tehdy bydlela na ustecku a muj muz byl od Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
7.12.14 18:47

Tak nám tu zrušili pro nedostatek přihlášených.. Sem se konečně rozhoupala někam přihlásit a ono toto.. Jestli to není znamení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
8.12.14 01:53

Bývá velký nedostatek žen… většinou jsou tam i najaté brigádnice, tentoktát asi nestačilo ani totok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
8.12.14 15:39

O podobných akcích jsem zatím jen četl. Teoreticky to vypadá zajímavě, během jednoho večera poznat hned několik nových lidí. Jenže je to ve velkých městech a také se nemálo platí :-(. Napadlo mě, jestli by nebylo možné si zorganizovat vlastní speed dating, domluvit se s pár lidmi a třeba rezervovat stůl v restauraci. Jenže jak znám lidi a zejména ty ze seznamek, prakticky by se dalo asi sotva něco zorganizovat, zvláště když se tyhle akce ruší pro nedostatek zájemců i ve velkých městech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí