Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anyzek3 píše:
@D. C. Tak se můžeme domluvit tady
No jo, pokud by se tu našlo dost zájemců a zájemkyň, proč by ne
.
@Anyzek3 píše:
Ahoj ve spolek. Za pár dní jdu poprvé na Speed datingTak nějak vím, jak to funguje. Ale spíš by mě zajímaly osobní zkušenosti, jaké to bylo a třeba, jestli jste si tam našli partnery. Jaké jste pokládali otázky, nějaké zajímavé. Na co si dát pozor a tak. A jestli jste po ukončení akce dál zůstali posedět? Děkuji moc
Na speed datingu jsem byla jednou, chodí tam dost divný chlapi.
@D. C. píše:
No jo, pokud by se tu našlo dost zájemců a zájemkyň, proč by ne.
Dobré ránko, tak mě by stačil jen jeden chlap ![]()
@Anyzek3 píše:
Dobré ránko, tak mě by stačil jen jeden chlap
@Anyzek3, a mně by vlastně stačila jen jedna ženská, alespoň bych v hlavě neměl takový guláš
. No, jak je to se skutečným speed datingem, to nevím, ale ten vlastní klidně zorganizuji, i když budeme jen dva, jak to vypadá, dva se asi najdou, že bychom něco zorganizovali?
@D. C. Klidně můžeme
Ale nejdůležitější asi pro mě, jsi z Prahy nebo z okolí?
@Anyzek3 píše:
@D. C. Klidně můžemeAle nejdůležitější asi pro mě, jsi z Prahy nebo z okolí?
Hm, z Prahy nejsem, jenom tam jezdívám, Jsem v jižních Čechách. Případné setkání v Praze mi ale problémy dělat nebude
.
@D. C. Aaa Jižní Čechy jsou krásný. Tak až budeš mít cestu do Prahy, tak se ozvi a můžeme zajít na kafčo ![]()
@Anyzek3 píše:
@D. C. Aaa Jižní Čechy jsou krásný. Tak až budeš mít cestu do Prahy, tak se ozvi a můžeme zajít na kafčo
Dobrá, ozvu se, až budu zase ve formě
. Poslední dobou je toho na mě fakt hodně, ještě, že nám začalo to volno…
Ahoj, byla jsem a byl to skvělý benchmark
probíhalo to rychle. Celkem 12 mužů po dvou minutách, bohužel jsem si „nevybrala“ ani jednoho. Naopak zájem ze strany mužů byl docela dobrý, dostala jsem pozvání na 8 schůzek. Dobré je, že hned víte, na čem jste. Doporučuji i když jsem si nikoho touto cestou nenašla. Moje kamarádka je v tuto chvíli na elitedate a a dala si za cíl doopravdy si někoho najít a protože je velmi disciplinovaná, tak má cca 2-3 rande týdne. Do léta chce být zadaná…vím, že se to takto nedá naplánovat, ale je sama a snaží se s tím touto cestou něco udělat. Držím palce na speed date.
Hmmm… no teda, zajímavé, jak některým lidem stačí tak málo, třeba ty dvě minuty, aby přijali anebo definitivně někoho vyloučili… Já jsem spíš ten pomalý typ, potřebuji s někým být minimálně několik dní, abych v něm objevil to dobré či špatné. První dojem zpravidla u mě selhává. Takže se nejlépe seznamuji př nějaké společné práci, brigádě nebo cokoli, kde těch pár dní spolu prostě být musíme.
Já můžu doporučit Rande Motýl. Byla tam i kamarádka, ta si tam našla manžela. U mne zatím nic trvalého, ale jsem dost vybíravá a nepřizpůsobivá, takže mne to nepřekvapuje.
Vždycky to ale byl zábavný večer a rande i krátkodobé vztahy jsem z toho měla. Pořádají to v Praze i Brně a na webu mají spoustu recenzí. Dělají i seznamku pro cizince v angličtině. Poslední dobou dávají hodně slevy pro ženy (pokud je Vám tak cca do 40 let) ![]()