Speed dating, osobní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
8.12.14 15:41

@D. C. Tak se můžeme domluvit tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2265
13.12.14 08:58
@Anyzek3 píše:
@D. C. Tak se můžeme domluvit tady ;)

No jo, pokud by se tu našlo dost zájemců a zájemkyň, proč by ne :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
14.12.14 15:03
@Anyzek3 píše:
Ahoj ve spolek. Za pár dní jdu poprvé na Speed dating :) Tak nějak vím, jak to funguje. Ale spíš by mě zajímaly osobní zkušenosti, jaké to bylo a třeba, jestli jste si tam našli partnery. Jaké jste pokládali otázky, nějaké zajímavé. Na co si dát pozor a tak. A jestli jste po ukončení akce dál zůstali posedět? Děkuji moc :hug:

Na speed datingu jsem byla jednou, chodí tam dost divný chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
15.12.14 07:12
@D. C. píše:
No jo, pokud by se tu našlo dost zájemců a zájemkyň, proč by ne :-).

Dobré ránko, tak mě by stačil jen jeden chlap ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2265
16.12.14 07:19
@Anyzek3 píše:
Dobré ránko, tak mě by stačil jen jeden chlap ;)

@Anyzek3, a mně by vlastně stačila jen jedna ženská, alespoň bych v hlavě neměl takový guláš :-). No, jak je to se skutečným speed datingem, to nevím, ale ten vlastní klidně zorganizuji, i když budeme jen dva, jak to vypadá, dva se asi najdou, že bychom něco zorganizovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
17.12.14 12:25

@D. C. Klidně můžeme ;) Ale nejdůležitější asi pro mě, jsi z Prahy nebo z okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
17.12.14 12:53

Začátek love story online??? :)
fandím vám ;)

• Citovat
  • Upravit
2265
19.12.14 09:40
@Anyzek3 píše:
@D. C. Klidně můžeme ;) Ale nejdůležitější asi pro mě, jsi z Prahy nebo z okolí?

Hm, z Prahy nejsem, jenom tam jezdívám, Jsem v jižních Čechách. Případné setkání v Praze mi ale problémy dělat nebude :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
19.12.14 09:42

@Anyzek3 @D. C. Hodne stesti!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
19.12.14 10:17

@D. C. Aaa Jižní Čechy jsou krásný. Tak až budeš mít cestu do Prahy, tak se ozvi a můžeme zajít na kafčo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2265
21.12.14 11:32
@Anyzek3 píše:
@D. C. Aaa Jižní Čechy jsou krásný. Tak až budeš mít cestu do Prahy, tak se ozvi a můžeme zajít na kafčo ;)

Dobrá, ozvu se, až budu zase ve formě :-). Poslední dobou je toho na mě fakt hodně, ještě, že nám začalo to volno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.1.17 20:56

Ahoj, byla jsem a byl to skvělý benchmark :-) probíhalo to rychle. Celkem 12 mužů po dvou minutách, bohužel jsem si „nevybrala“ ani jednoho. Naopak zájem ze strany mužů byl docela dobrý, dostala jsem pozvání na 8 schůzek. Dobré je, že hned víte, na čem jste. Doporučuji i když jsem si nikoho touto cestou nenašla. Moje kamarádka je v tuto chvíli na elitedate a a dala si za cíl doopravdy si někoho najít a protože je velmi disciplinovaná, tak má cca 2-3 rande týdne. Do léta chce být zadaná…vím, že se to takto nedá naplánovat, ale je sama a snaží se s tím touto cestou něco udělat. Držím palce na speed date.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2265
8.4.17 12:32

Hmmm… no teda, zajímavé, jak některým lidem stačí tak málo, třeba ty dvě minuty, aby přijali anebo definitivně někoho vyloučili… Já jsem spíš ten pomalý typ, potřebuji s někým být minimálně několik dní, abych v něm objevil to dobré či špatné. První dojem zpravidla u mě selhává. Takže se nejlépe seznamuji př nějaké společné práci, brigádě nebo cokoli, kde těch pár dní spolu prostě být musíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
8.4.17 13:01

Nejlepsi Speed Dating probiha nekde v hospudce nebo na baru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.4.17 21:51

funguje to

Já můžu doporučit Rande Motýl. Byla tam i kamarádka, ta si tam našla manžela. U mne zatím nic trvalého, ale jsem dost vybíravá a nepřizpůsobivá, takže mne to nepřekvapuje. :lol: Vždycky to ale byl zábavný večer a rande i krátkodobé vztahy jsem z toho měla. Pořádají to v Praze i Brně a na webu mají spoustu recenzí. Dělají i seznamku pro cizince v angličtině. Poslední dobou dávají hodně slevy pro ženy (pokud je Vám tak cca do 40 let) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí