Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Obnovuji tuto diskusi.. Je tu ještě někdo, kdo si našel dlouhodobého partnera na speed datingu?
Byla jsem na speed datingu už vícekrát. Dohromady několik shod. S nikým jsem se ale zatím dlouhodobě dohromady nedala. Málokdo mi sedne.. Nevím, jestli mám pokračovat v chození na speed datingy, ale asi to ještě zkusím. Zkoušela jsem online seznamky, ale je tam spousta falešných profilů, lidé jsou v realitě jiní než na fotce a taky je tam spousta lidí, co si chce jen psát, ale ne se sejít. Jakou máte zkušenost vy? ![]()
@Marienka13 píše: Více
Já speed dating nikdy nezkoušela, ale vždycky mě to docela lákalo… jinak na online seznamkách se mi podařilo párkrát najít fajn lidi… ale musí to člověk filtrovat, no…
Osobní zkušenost nemám, ale neznám nikoho, kdo by se takhle seznámil. Za mě je to asi nejméně efektivní způsob seznámení, ještě když si člověk vezme, že za to platí. To už mi přijdou lepší nějaké solidní online seznamky, když má člověk schopnost odfiltrovat odpad ![]()
Myslím, že v této diskuzi několik lidí v minulosti zmínilo, že se nakonec našli.
Já to podruhé již nezkusil, na speed dating nenašel, ale dobré je asi poznamenat, že i když někdo najde, neznamená to, že najdeme my ostatní. To procento lidí, co se opravdu našli, by mě zajímalo, ale bude asi mizivé. ![]()
Organizátor doporučuje, když někdo se účastnil v Českých Budějovicích například, měl by to příště zkusit v jiném městě, je tam jiný typ lidí. Někteří lidé se účastní opakovaně ve stejném městě, čímž se pravděpodobnost najít někoho nového ještě snižuje.
S online seznamkami už novou zkušenost prakticky nemám, nikdo mi neodepisuje, ať si tam píšu pravdu anebo vymýšlím.
Takže tak.
Nevím, co se ženám na mě nelíbí. Přitom dle toho rychlého rande a slov organizátora to vypadalo, že jsem byl celkem oblíben. ![]()
Byla jsem 2×. Poprvé naprostá tragédie, kdy to potvrdila i moderátorka a všechny ženy dostaly 50 % slevu na příště. Podruhé to bylo lepší, ale nesedlo to věkově.
Tak mě označilo myslím 8 z 10
. Až jsem si říkala, že ty chlapi snad kroužkují pro jistotu každou
. Už nevím, kolik jsem jich já označila, myslím že 4, a shody jsem měla 3. U toho jednoho to ale bylo oboustranný označení se záměrem jen kamarádství, protože jsme našli jedno společné téma, o kterém jsme se chtěli dále bavit
. Druhej nenapsal pak vůbec a třetí, ten jedinej mě trochu více zaujal, s tím jsme měli pár schůzek, ale jiskra se z mé strany nijak nerozhorela více, tak jsem to ukončila. My jsme si nepsali ani nevolali vůbec, rovnou jsme se scházeli naživo
. Myslím že právě lidi si dají toho více a pak se neozývají, různe vymlouvaji, atak. Každopádně jsem za to ráda a byla to skvělá zkušenost
. A zkusíš znovu?