Manžel mi zalhal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.12.14 08:35

Manžel mi zalhal

Ahoj holky, nezlobte se, že vás budu otravovat mýma problémama, ale chci poradit a zároveň se i svěřit.
Můj manžel byl na oslavě kamaráda minulý týden v pátek a domů přišel v 6 hodin ráno.
Povídal mi, že tam zůstal sám s tím kamarádem co slavil a že se hrozně zakecali.
Jenže dnes ráno jsem potkala jednu slečnu, trochu se známe a ta mi povídala, jestli mi manžel něco neříkal co dělo v pátek. Že ona se tam hrozně opila a tančili tam na stole a byli tam do 6 do rána. Takže manžel mi lhal, ani mi neřekl že tato dotyčná slečna tam byla.Sice tam prý byla s přítelem, mi povídala, ale co si mám o tomhle myslet???Jsem dost zklamaná a nevím jestli mu vynadat nebo co dělat. :? Moc děkuju všem za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1336
5.12.14 08:40

Neresila bych to!!..Každý občas zalze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
5.12.14 08:41

Já bych se o té tanečnici jenom tak ledabyle zmínila a víc bych to neřešila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
5.12.14 08:42

Já bych to nechala být, když se tam nic nedělo. zkrátka se to rozjelo víc a ona sama ti řekla, že tam byla s přítelem. prostě bylo rozparáděný a jemu se nechtělo domů a asi nechtěl říkat o žádný ženský přítomnosti… já bych to asi jen řekla ve vtipu, že jsem potkala tu a tu a že mi o tom řekla, ale podala bych to nějak s nadsázkou, aby jako věděl, že o tom vím a příště nezkoušel kecat, ale určitě bych mu nenadávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.14 08:46

Mně akorát mrzí, že mi to neřekl. Nikdy mi nelhal a vždy si říkáme všechno.
Máte pravdu, povím mu, že to vím a zkusím se zeptat, proč mi to nechtěl říct.

• Citovat
  • Upravit
L92
5.12.14 08:47

Milosrdná lež. Protože přesně věděl, že to budeš řešit - i když je to naprostá pakárna.. Vyhodil si z kopýtka. Buď ráda, že se vrátil domů. ;)

EDIT: vlastně, co ti vadí. Přišel v 6, přišel. Jen ti neřekl přesný průběh akce. Já úplně nechápu, tuhle potřebu vědět přesně, co, kde a s kým přítel/manžel dělá :think:

Příspěvek upraven 05.12.14 v 08:49

• Citovat
  • Upravit
15977
5.12.14 08:48

Já bych ho jen popíchla, že tomu kamarádovi narostly vlasy a to tančení na stole s ním muselo být fajn. :jazyk: A dodala bych, že mi příště nic zatajovat nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
5.12.14 08:49

Mozna je to milosrdna lez aby ti zbytecne neublizil kdyz se v zakladu nic nestalo. Uz je to minulost a jela bych dal. I kdyz podle sebe vim ze jestli se nekdy trosku rafnete vpalis mu to a bude zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
5.12.14 08:50
@Anonymní píše:
Máte pravdu, povím mu, že to vím a zkusím se zeptat, proč mi to nechtěl říct.

prosím tě, to na něj takhle netlač, proč ti to nechtěl říct, zas tě nepovedl, nedělal tam úplně nic hroznýho, prostě se jen rozjel na večírku, kde byla nějaká známá a nic se tam nedělo… přijde mi, že hrozně řešíš… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
@Anonymní píše:

To je právě chyba, co chceš řešit? Použil milosrdnou lež, věděl, že to asi budeš řešit. Nech to být, jen to někdy z legrace nadhoď, ale nedělej výslechy. Buď nad věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489

Já bych se nestresovala, ale preventivně udělala manzelovi coro moro, bez lítosti, pěkně rázně…aby se to pak nestalo pravidlem, takové tanecky s nějakou slečnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
5.12.14 08:52

Tipovala bych, že ti to neřekl, protože se bál, že bys to řešila. Znám víc chlapů, který si usnadňujou život tím, že občas takhle zalžou.
Na tvém místě bych mu řekla, že mě to štve, ale snažila bych se o co nejkratší debatu na tohle téma. Protože když o tom budeš mluvit hodiny, aspoň v duchu si potvrdí, že měl důvod ti to neříct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
5.12.14 08:54

A co my zensky?? Nepouzivame milosrdnou lez pro klid doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
5.12.14 08:56
@Anonymní píše:

myslíš, že když se v tom budeš piplat, tak ti příště něco řekne? :roll: Obrátila bych to na humor, o nic nešlo, navíc slečna tam byla s přítelem… Manžel tě nechtěl zbytečně dráždit, kdyby se dělo něco, o čem si skutečně neměla vědět, slečna by tě asi tak ochotně neinformovala, protože chlubit se vlastní ostudou (že se ožrala) může jen trubka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
5.12.14 08:58

@aaababy Řekla bych, že „milosrdná“ lež má prospět tomu, komu se lže… ne lháři :-) Takže když někdo lže, aby měl doma klid (jako nejspíš v tomto případě), fakt bych tomu milosrdná lež neříkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí