Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
bez ironie viz vytučněné.. tomuto! říkáš a nijak zvlášt to neřeším?
a jak to tedy vypadá když to řešíš?
To by mě taky zajímalo… nebo raději ne. Kdyby mi tohle dělal manžel, nedala bych to.
Kde, kdo, s kým, co jste dělali, o čem jste mluvili a ještě si popíchnu
- slušný výslech ![]()
@bartsch píše:
To by mě taky zajímalo… nebo raději ne. Kdyby mi tohle dělal manžel, nedala bych to.
Kde, kdo, s kým, co jste dělali, o čem jste mluvili a ještě si popíchnu- slušný výslech
ty se mýlíš tomu se říká - nijak zvlášt to neřeším… ![]()
Neřekl Ti to, protože Tě asi zná. Nebo Ti to neřekl proto, že trochu ujel. Hlavně ho nevyslýchej a chovej se jako žena ne matka zlobivýho děcka. Proč jsi tam vlastně nebyla taky. Možná ze stejných důvodů.
@bartsch ted mi doslo ze jsem te spatne oznacila
tebe jsem nemyslela
pardon
@elvia2 píše:
Neřekl Ti to, protože Tě asi zná. Nebo Ti to neřekl proto, že trochu ujel. Hlavně ho nevyslýchej a chovej se jako žena ne matka zlobivýho děcka. Proč jsi tam vlastně nebyla taky. Možná ze stejných důvodů.
Nebo to taky neřekl, protože na tom stole tancoval a stydí se za to
a ani při tom nemusel nijak ujet.
@j.a.n.i1 píše:
Nebo to taky neřekl, protože na tom stole tancoval a stydí se za toa ani při tom nemusel nijak ujet.
Jak to osobo nešťastná? Tančit s někým na stole je už strašný ujetí…
Podrývající všechno na čem záleží.. Jak bys chtěla něco takového odpustit? Není lepší ho vyhodit? Aby si to příště rozmyslel? ![]()
No tak to bych teda vůbec neřešila. V případě, že se to teda nedějě každý pátek. ALe že se jednou vyhodil z kopítka. Taky bych se tím nechlubila, že jsem ožralá tančila na stole. ![]()
Zakladatelka může být ráda, že z toho stolu nespadl a nezlomil si třeba nohu
Já kdybych tančila opilá na stole, určitě bych se tím nechlubila - ani doma… vlastně nikde
Já bych se ještě dlouho styděla ![]()
@bartsch píše:@jdukolem
Kde, kdo, s kým, co jste dělali, o čem jste mluvili a ještě si popíchnu- slušný výslech