Manžel mi zalhal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
5.12.14 13:06
@jdukolem píše:
bez ironie viz vytučněné.. tomuto! říkáš a nijak zvlášt to neřeším? 8o
a jak to tedy vypadá když to řešíš? :think:

To by mě taky zajímalo… nebo raději ne. Kdyby mi tohle dělal manžel, nedala bych to.
Kde, kdo, s kým, co jste dělali, o čem jste mluvili a ještě si popíchnu :roll: - slušný výslech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.12.14 13:09
@bartsch píše:
To by mě taky zajímalo… nebo raději ne. Kdyby mi tohle dělal manžel, nedala bych to.
Kde, kdo, s kým, co jste dělali, o čem jste mluvili a ještě si popíchnu :roll: - slušný výslech :zed:

ty se mýlíš tomu se říká - nijak zvlášt to neřeším… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
5.12.14 13:10

Neřekl Ti to, protože Tě asi zná. Nebo Ti to neřekl proto, že trochu ujel. Hlavně ho nevyslýchej a chovej se jako žena ne matka zlobivýho děcka. Proč jsi tam vlastně nebyla taky. Možná ze stejných důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
5.12.14 13:37

@bartsch ted mi doslo ze jsem te spatne oznacila :-D tebe jsem nemyslela :-D pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101659
5.12.14 13:42
@elvia2 píše:
Neřekl Ti to, protože Tě asi zná. Nebo Ti to neřekl proto, že trochu ujel. Hlavně ho nevyslýchej a chovej se jako žena ne matka zlobivýho děcka. Proč jsi tam vlastně nebyla taky. Možná ze stejných důvodů.

Nebo to taky neřekl, protože na tom stole tancoval a stydí se za to :think: a ani při tom nemusel nijak ujet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
5.12.14 13:46
@j.a.n.i1 píše:
Nebo to taky neřekl, protože na tom stole tancoval a stydí se za to :think: a ani při tom nemusel nijak ujet.

Jak to osobo nešťastná? Tančit s někým na stole je už strašný ujetí… :cert: Podrývající všechno na čem záleží.. Jak bys chtěla něco takového odpustit? Není lepší ho vyhodit? Aby si to příště rozmyslel? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
5.12.14 13:46

Taky je to možné, ale věděl proč to neříct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
5.12.14 13:49

No tak to bych teda vůbec neřešila. V případě, že se to teda nedějě každý pátek. ALe že se jednou vyhodil z kopítka. Taky bych se tím nechlubila, že jsem ožralá tančila na stole. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.12.14 13:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.12.14 14:04

Zakladatelka může být ráda, že z toho stolu nespadl a nezlomil si třeba nohu :nevim: :mrgreen: Já kdybych tančila opilá na stole, určitě bych se tím nechlubila - ani doma… vlastně nikde :D Já bych se ještě dlouho styděla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.12.14 14:32
@bartsch píše:
Kde, kdo, s kým, co jste dělali, o čem jste mluvili a ještě si popíchnu :roll: - slušný výslech :zed:
@jdukolem
No, pro někoho výslech, pro jiného běžná komunikace a zájem o partnera.Ono také záleží jakou formou se hovor odehrává. Jestli s lampou svítící do tváře nebo jen tak mezi řečí. U nás je normální, že si říkáme kde a s kým jsme (až na pár zmíněných excesů),prostě proto, že nás to zajímá, ne pro kontrolu. Obvykle si i sdělujem, co je mezi našimi přáteli podstatného nového, bez ohledu na to jestli jde o přátele opačného pohlaví…a popichujem se zcela běžně, to je prostě náš styl laškování a někdy i způsob jak vážnou věc sdělit nevážně. Nejsme žárlivci ani uzurpátoři ale o mnoha věcech z našich životů spolu prostě mluvíme. Zkrátka v každém vztahu se sdílí jiná míra informací, podle založení zúčastněných, nevím proč to vidíte tak dramaticky…
jo a když řeším, tak jsem jak ohař co chytil stopu ;-D… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí