Manžel mi zalhal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
5.12.14 09:32
@bartsch píše:
Já taky nelžu. S manželem nemáme potřebu si navzájem lhát, ale to on moc dobře ví. Ví, že nejsem hysterka, ale dokážu normálně racionálně uvažovat a zachovat klid, to stejné i on - důvěřujeme si navzájem, můžeme se vzájemně svěřovat, nemít před sebou tajemství. Ani jeden z nás nedělá z komára velblouda. Je naopak smutné, že si lidé musí lhát, třeba i proto, aby měli doma klid a partner/partnerka nedělali čoro moro, když se ve skutečnosti nic nestalo. To, že někdo při takové prkotině lže spíš vypovídá něco o tom druhém. :think:

Právě proto píšu, že já bych takovou hovadinu neřešila, ale nevím jak zakladatelka. Ale zase na druhou stranu-když vím, že by to partnerovi vadilo, tak to nedělám a vyřešeno ne :nevim: nejsme přece zvířata, aby jsme se nedovedli ovládat :P :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
5.12.14 09:36
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nezlobte se, že vás budu otravovat mýma problémama, ale chci poradit a zároveň se i svěřit.
Můj manžel byl na oslavě kamaráda minulý týden v pátek a domů přišel v 6 hodin ráno.
Povídal mi, že tam zůstal sám s tím kamarádem co slavil a že se hrozně zakecali.
Jenže dnes ráno jsem potkala jednu slečnu, trochu se známe a ta mi povídala, jestli mi manžel něco neříkal co dělo v pátek. Že ona se tam hrozně opila a tančili tam na stole a byli tam do 6 do rána. Takže manžel mi lhal, ani mi neřekl že tato dotyčná slečna tam byla.Sice tam prý byla s přítelem, mi povídala, ale co si mám o tomhle myslet???Jsem dost zklamaná a nevím jestli mu vynadat nebo co dělat. :? Moc děkuju všem za odpovědi

Neřešila bych to. Asi tě nechtěl trápit, tak „milosrdně zalhal“.

• Citovat
  • Upravit
jezzz
5.12.14 09:40
@Anonymní píše:
Mně akorát mrzí, že mi to neřekl. Nikdy mi nelhal a vždy si říkáme všechno.
Máte pravdu, povím mu, že to vím a zkusím se zeptat, proč mi to nechtěl říct.

Vždyť se nic nestalo. Určitě tě dobře zná a věděl, že bys to přespříliš řešila. Nepodvedl tě, pobavil se. Když na něj budeš tlačit, jen to zbytečně vyhrotíš.

Kdyby se stalo něco vážného, ale tohle byla jen hloupost.

• Citovat
  • Upravit
6661
5.12.14 09:40

@Verunecka289 Každý má ty hranice ale jinde. Co je pro jednoho prkotina, je pro druhého strašný problém. To by pak taky někdo mohl jenom jako puťka sedět v koutě a s nikým se nebavit - tedy hlavně s osobou jiného pohlaví a přitom by vůbec o nic nešlo. Někdo je schopný žárlit nejen na manželovy kamarádky, ale i kamarády - tak daleko to totiž může dojít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
5.12.14 09:43

O tom, co se děje na pařbách bez partnerů, se zásadně nikde nemluví. Kdo tohle pravidlo poruší, nemá šanci se příště zapojit. Pak je jen otázkou svědomí každého jednotlivce, jak se bude chovat a co případně svému partnerovi ne/řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
5.12.14 09:46

Já hlavně nechápu tu potřebu sdělovat / zjišťovat, co se tam dělo… prostě šel na pařbu, přišel v 6, tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
5.12.14 09:46

@bartsch kazdy obcas prekrucuje pravdu a pokud jsi tak,, cista " muzes byt jednou velice prekvapena. Neexistuje absolutne pruzracne partnerstvi a pokud jsi presvedcena ze ano tak je to v realite jinak. Jsou lzi a lzi. Absolutni popis vseho muze vztah pekne nahlodat. Mam znamou jejich vztah jim v dobrem smyslu zavidi kazdy. Jeji manzel je mily, pozorny, pracovity a pro ni by se rozkrajel. A ono bum ma bokem dite 6mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
5.12.14 09:48
@j.a.n.i1 píše:
Já hlavně nechápu tu potřebu sdělovat / zjišťovat, co se tam dělo… prostě šel na pařbu, přišel v 6, tečka.
:palec: :potlesk: :palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
291
5.12.14 09:48
@Verunecka289 píše:
Já teda nevím, ale překvapuje mě, kolika z vás přijde jakákoli lež normální. Já nelžu, ani milosrdně-nemám jedinej důvod. Manželovi v klidu můžu říct cokoli a on mě taky :nevim:
Jinak toto bych nějak extra neřešila, jenom bych mu asi řekla, že mě mrzí, že si myslí, že mi nemůže říct všechno. Ale já bych to opravdu vůbec neřešila-záleží co zakladatelka :nevim:

No přesně tak! Čtu a nestačím se divit…aještě raději se na to ani neptat aby se necítil trapně! No to snad ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
5.12.14 09:50

Ja byla v patek pred tydnem v baru jeste se 2 kamaradkama. Prisel kamarad te jedne. Ona nam ho predstavila tak podal ruku a dal na tvar pusu. To mam prijit domu a rict dostala jsem na parbe pusu od chlapa? Umim si predstavit kdyby prisel manzel domu a rekl by dostal jsem od te hubene blondyny jen pusu. To bych fakt nepochopila. Tak ze by to tak melo zustat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
5.12.14 09:56

@bartsch dobře, ale neřeším extrémní žárlivost, ale normální vztah-přece když budu vědět, že by partnerovi vadilo, že budu někomu vysedávat na klíně, tak to dělat nebudu a nemusím potom lhát ne? Takhle sem to myslela ;) není třeba hnát to do extrémů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
5.12.14 10:03
@kve-tinka píše:
Já bych se o té tanečnici jenom tak ledabyle zmínila a víc bych to neřešila. ;)

Ano, takhle bych to také udělala. Bavila bych se o něčem jiném, a mezi řečí se zeptala, jak se mu líbila ta tanečnice, která tam byla.
Ostatní jeho případné výlevy bych nekomentovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
5.12.14 10:04

@j.a.n.i1 tak já se třeba chlapa taky zeptám, když odněkud dojede, jestli se bavil :nevim: a vždycky se teda ptám, co je novýho :mrgreen: jinak samo sebou mě absolutně nezajímá podrobný hlášení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
5.12.14 10:05

No já se klidně přiznám, že sem tam „milostrdnou lež“ použiju - nebo respektive, nevybleju doma vše od A do Z…nejenom v případě nočního tanečku na stole :mrgreen: Doma nejsem u výslechu, abych musela podávat přesné popisy všeho co kde dělám nebo nedělám…
Opravdu jste (některé) nikdy nezalhaly ani v nejmenším, nebo prostě něco nezmínily? Já byla na školním srazu před týdnem. Řekla jsem doma, kde sme byli a do kolika, a pochlubila se, co jsem pila. Ale proč bych měla hlásit na co mě kdo pozval, nebo že se okolo mě jeden chlápek neodbytně ochomejtal na parketu??

Jinak zakladatelko, já bych to udělala jak už bylo psáno. Říct se smíchem něco ve smyslu:„Hele, tak sem se doslechla, že umíš tančit na stole“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
5.12.14 10:09

I kdyz ma zena skveleho partnera mel by kazdy zustat z poloviny trosku svuj a mel by mit neco sam pro sebe. Neumim si predstavit ze se zije nejaky neutralni zivot do ktereho vstoupi oba a kazdy opusti ten svuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí