Manžel mi zalhal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
5.12.14 11:10
@silvik.sk píše:
Co teď bude chudina dělat? Manžel zahlal, že tančil na stole. Že se opil a možná si to ani nepamatuje. Je to lhář prolháný, je třeba mu to dát sežrat! Neuvařím mu večeři, zabalím mu kufr, ať si táhne k té, se kterou protančil noc! Ať si uvědomí, co doma má a příště nebude mít potřebu dělat takové hrozné věci, lhát mi!
Všímaš si, jaká pakárna to celé je? :lol:

jo, je to pakárna, ale bohužel se kde se vzala tu se vzala vynořila slečna co to naprášila a tak zakladatelka logicky řeší, proč to prostě neřekl na férovku. Stačilo říct, že to s pár lidma trošku protáhli, ale ne se milosrdně tvářit, jak do šesti ráno zaníceně s kámošem probíral stávající politickou situaci…
takže balení kufrů je za těchto okolností blbost ale debata o tom, nakolik k sobě ve vztahu chtějí být upřímní je podle mě na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.14 11:14
@Verunecka289 píše:
Hele mě je upřímně jedno jestli tam chlap seděl do rána sám s kamarádem, nebo tam „patřil jak za mlada“, ale pokud na otázku jak ses bavil dostanu odpověď seděl sem tam sám s kamarádem a kecal a pak se dovím něco úplně jiného, tak mě ta lež prostě zamrzí :nevim: jinak jak už jsem psala, na otázku jak ses bavil očekávám maximálně dvouslovnou odpověď, ale pokud byl s lidma který znám a třeba sem je dlouho neviděla, zajímá mě co je novýho :mrgreen: a to opravdu nechci jenom dvouslovnou odpověď :mrgreen:

Přesně tak!!!Holky, nedělejte ze mně hysterku. Mně to jen zamrzelo, protože mi opravdu tvrdil, že tam zůstali nakonec sami s kamarádem a kecali. Tohle není lež???Kdyby mi aspoň řekl že tam ještě byla ona dotyčná slečna s přítelem a že se bavili, tak dobrý. Ale proč toto zatajil? Tohle mi vadí!

• Citovat
  • Upravit
25123
5.12.14 11:14

@lavanilka promiň ale přeháníš to…z toho co tu bylo psáno vůbec o nic nejde a upřímně, když to tady čtu, tak se mu ani nedivim, zřejmě ví co byho čekalo (viz.tato diskuze)…fakt asi to dám manželovi přečíst, at´vidí, jak jsem na něj milá, když ho nevyslíchám a takovýhle s prominutím kraviny fakt neřešim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.14 11:15
@lavanilka píše:
jo, je to pakárna, ale bohužel se kde se vzala tu se vzala vynořila slečna co to naprášila a tak zakladatelka logicky řeší, proč to prostě neřekl na férovku. Stačilo říct, že to s pár lidma trošku protáhli, ale ne se milosrdně tvářit, jak do šesti ráno zaníceně s kámošem probíral stávající politickou situaci…
takže balení kufrů je za těchto okolností blbost ale debata o tom, nakolik k sobě ve vztahu chtějí být upřímní je podle mě na místě.

Děkuju, konečně mě někdo pochopil.

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
5.12.14 11:15
@Anonymní píše:
Přesně tak!!!Holky, nedělejte ze mně hysterku. Mně to jen zamrzelo, protože mi opravdu tvrdil, že tam zůstali nakonec sami s kamarádem a kecali. Tohle není lež???Kdyby mi aspoň řekl že tam ještě byla ona dotyčná slečna s přítelem a že se bavili, tak dobrý. Ale proč toto zatajil? Tohle mi vadí!

Asi jsi zarliva a uz jsi mu nekdy udelala zarlivou scenku, tak te chtel usetrit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9757
5.12.14 11:17
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Asi jsi zarliva a uz jsi mu nekdy udelala zarlivou scenku, tak te chtel usetrit :nevim:

souhlas… takže další výslech a řešení vůbec věci nepomůže, naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.12.14 11:21
@Anonymní píše:
Přesně tak!!!Holky, nedělejte ze mně hysterku. Mně to jen zamrzelo, protože mi opravdu tvrdil, že tam zůstali nakonec sami s kamarádem a kecali. Tohle není lež???Kdyby mi aspoň řekl že tam ještě byla ona dotyčná slečna s přítelem a že se bavili, tak dobrý. Ale proč toto zatajil? Tohle mi vadí!

Tak zapřemýšlej, proč ti raději lže, než aby ti v klidu řekl, že tancoval na stole a byla tam taky až do rána nějaká ženská. Asi si myslí, že mu budeš něco vyčítat, budeš dělat scény a musí se už dopředu nějak ospravedlňovat, i když se nic nestalo :nevim: Hele, nikdo s vámi nežije, je to jen mezi vámi a nikdo do vás nevidí. Když tady tak někdy čtu některé názory, tak se nedivím, že ti chlapi raději lžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.12.14 11:32
@silvik.sk píše:
@lavanilka řekla bych, že až se zase dostaneš do kolektivu, pohled na věc se ti možná změní a třeba se i tobě občas neplánovaně nějaký taneček povede ;) A nic zlého v tom vidět nebudeš :D

jo to je dost dobře možné, asi jsem teď v tomto směru trošku nepřející ;-) každopádně radši na přímý dotaz chlapa přiznám barvu, že se účastnil i ten a ten a nebudu se tvářit, že jsem do rána drbala s kamarádkou… (což ovšem možná zas ten můj neustojí, jelikož on ze své podstaty k milosrdným lžím tíhne a i přes mé vysvětlování jak to vnímám já, mi stejně čas od času nějakou pěknou podstrčí… :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.12.14 11:39
@bartsch píše:
Tak zapřemýšlej, proč ti raději lže, než aby ti v klidu řekl, že tancoval na stole a byla tam taky až do rána nějaká ženská. Asi si myslí, že mu budeš něco vyčítat, budeš dělat scény a musí se už dopředu nějak ospravedlňovat, i když se nic nestalo :nevim: Hele, nikdo s vámi nežije, je to jen mezi vámi a nikdo do vás nevidí. Když tady tak někdy čtu některé názory, tak se nedivím, že ti chlapi raději lžou.

Jo ale bacha, ono to nemusí vycházet z partnerčiny žárlivosti ale prostě jen z chlapovy povahy (nebo jeho špatného svědomí).Můj chlap to začal používat hned, přitom jsem žádnou scénu nikdy neudělala, naopak bylo větší řešení, když lhal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4458
5.12.14 11:47

Mě by teda zajímalo, jestli jsou všichni tak tolerantní i ve skutečnosti tak, jak tady na internetu. :mrgreen: Dost pochybuji, že 3/4 ženských nevadí podobné situace a ještě doma s úsměvem mávnou rukou a řeknou: No to nic miláčku, hlavně, že ses bavil. Jako nedělat z toho doma kovbojku, ale rozhodně bych nad tím jen tak nemávla rukou. Slušně bych mu řekla, že vím, že lhal a že se mi nelíbí ani to že lhal a ani to, že tančil se slečnou na stole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.12.14 11:51

@cverunka víš většina ženských jako já nebo třeba @bartsch to má naprosto srovnáno a opravdu nemají potřebu se v takové krávovině vrtat a nedělají z komára velblouda, jak je tady na emimi všeobecnej folklor :mrgreen: a mmch on nelhal, jak víš že nemluvil i s tím kamarádem…mmch čím víc tuto diskuzi čtu, tím více ho chápu a ty chlapi lituju se pomalu ani neuprdnou, abyste to dopodrobna nevěděli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.12.14 11:58
@lavanilka píše:
Jo ale bacha, ono to nemusí vycházet z partnerčiny žárlivosti ale prostě jen z chlapovy povahy (nebo jeho špatného svědomí).Můj chlap to začal používat hned, přitom jsem žádnou scénu nikdy neudělala, naopak bylo větší řešení, když lhal…

A proč ti ten tvůj lže? Podle tebe nemá důvod a stejně to pořád dělá? Ano, může to být u něj „chronické“. Takhle lhal od začátku vašeho vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.12.14 12:03
@brumdinka píše:
@lavanilka promiň ale přeháníš to…z toho co tu bylo psáno vůbec o nic nejde a upřímně, když to tady čtu, tak se mu ani nedivim, zřejmě ví co byho čekalo (viz.tato diskuze)…fakt asi to dám manželovi přečíst, at´vidí, jak jsem na něj milá, když ho nevyslíchám a takovýhle s prominutím kraviny fakt neřešim :mrgreen:

nemyslím si, že nějak výrazně přeháním. neříkám, že se stalo něco hrozného, ale chlap něco zatajil, pak to blbě vyšlo najevo, takže promluvit si o tom (v klidu) považuji za normální komunikaci v páru. Osobně to vidím jako otázku principu..jak se chci chovat ke svému okolí a na čem chci budovat svůj vztah. Upřímnost/milosrdná lež. Každý to vnímá jinak, proto je dobré si to vyjasnit. A rozhodně takovou debatu nepovažuji za výslech, mělo by v ideálním případě jít o dialog dvou rovnocenných dospělých lidí, kteří spolu něco tvoří…(pochopitelně že i kvalita a hloubka komunikace se liší pár od páru, však je to nejtěžší partnerská dovednost, že?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4458
5.12.14 12:10
@brumdinka píše:
@cverunka víš většina ženských jako já nebo třeba @bartsch to má naprosto srovnáno a opravdu nemají potřebu se v takové krávovině vrtat a nedělají z komára velblouda, jak je tady na emimi všeobecnej folklor :mrgreen: a mmch on nelhal, jak víš že nemluvil i s tím kamarádem…mmch čím víc tuto diskuzi čtu, tím více ho chápu a ty chlapi lituju se pomalu ani neuprdnou, abyste to dopodrobna nevěděli :mrgreen:

Tak slečna asi jen tak do větru prohodila, že panáček někde tančil na stole. Evidentně lhal. Také mám svůj vztah srovnaný, jsme s manželem už nějaký ten pátek, ale s tím, že by mi někdo lhal a tím dělal ze mě blbečka bych se nesrovnala. Mám svoji hrdost. Minimálně bych mi řekla, že vím, že lhal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.12.14 12:16

@cverunka já už to psala několikrát tak předně nelhal, jen neřekl do podrobna vše a jak to tady tak čtu ani se mu nedivim :lol: za druhé rozhodně tím nedělá z nikoho blbečka za třetí o dotyčné bych si taky myslela svoje..už vidím jak po pařbě běžim za manželkou kamaráda jí to hned vyklopit…takže ve výsledku pravda bude uplně někde jinde a je zbytečný to rozpitvávat :zed:

takže jak sem psala výše max.bych si rejpla ve stylu, že sem se dolechla, že umí tancovat na stole a tim by to haslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí