Manžel mi zalhal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1272
5.12.14 10:18

Neumim si predstavit ze bych opila tancovala na stole s zenatym chlapem a o par dni pozdeji to reknu manzelce. Asi bych se v tomhle pripade zeptala manzela o co jde?? Aby ti priste neprisel anonym a nekdo te nedeptal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
5.12.14 10:24

@j.a.n.i1 hele to už to zase moc pitváš, já-i když se ti to bude zdát divný-prostě nelžu a lež nenávidím :nevim: podle mě prostě lež do žádnýho vztahu nepatří :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.12.14 10:24
@aaababy píše:
@bartsch kazdy obcas prekrucuje pravdu a pokud jsi tak,, cista " muzes byt jednou velice prekvapena. Neexistuje absolutne pruzracne partnerstvi a pokud jsi presvedcena ze ano tak je to v realite jinak. Jsou lzi a lzi. Absolutni popis vseho muze vztah pekne nahlodat. Mam znamou jejich vztah jim v dobrem smyslu zavidi kazdy. Jeji manzel je mily, pozorny, pracovity a pro ni by se rozkrajel. A ono bum ma bokem dite 6mes.

My si nemusíme lhát, my se totiž nevyslýcháme, nešmírujeme - chápeš to? Já se nevyptávám, co kde dělal a ani on mě. Nejsme si vzájemně koulí u nohy. Jsme spolu natolik dlouho, že o sobě víme dost. Nezlob se na mě, já nejsem žádná naivka mimo realitu, která nepočítá s tím, že se něco může pokazit. Natolik jsme si náš vztah vyjasnili spolu už dávno. Víme, kde máme hranice. Nerýpu, nepátrám… máme už hodně let spokojený vztah. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
5.12.14 10:25
@Verunecka289 píše:
@j.a.n.i1 hele to už to zase moc pitváš, já-i když se ti to bude zdát divný-prostě nelžu a lež nenávidím :nevim: podle mě prostě lež do žádnýho vztahu nepatří :nevim: ;)

ale on nelhal, jenom jí neřekl celou pravdu, to je rozdíl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
5.12.14 10:25
@silvik.sk píše:
ale on nelhal, jenom jí neřekl celou pravdu, to je rozdíl :mrgreen:

Lhal

• Citovat
  • Upravit
9819
5.12.14 10:26
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Lhal

no bóže no, aspoň má co řešit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
5.12.14 10:28
@silvik.sk
@Anonymní píše:
Povídal mi, že tam zůstal sám s tím kamarádem co slavil a že se hrozně zakecali.
Jenže dnes ráno jsem potkala jednu slečnu, trochu se známe a ta mi povídala, jestli mi manžel něco neříkal co dělo v pátek. Že ona se tam hrozně opila a tančili tam na stole a byli tam do 6 do rána.

Fakt si myslíš že nelhal? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.12.14 10:30
@fialka09 píše:
Nebo: „Ten Karel už má zase nějakou jinou.“ :lol: Taky se ptám, ale zkušenost mě naučila, že se vším na světlo rozhodně nevyjdu (upřímně, vás by nenaštvalo, kdyby vám manžel hlásil, že se s ním servírka pokusila flirtovat? Ať servírku odpálkuje a mě nechá v klidu :mrgreen: )

Mě by tohle třeba nenaštvalo, naopak bych ocenila, že ke mě má muž důvěru a sdílí se mnou své „zážitky“ + by to možná jako bonus vyvolalo lehkou žárlivost, která se může ve vztahu projevit jistým pozitivním způsobem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
5.12.14 10:30
@Verunecka289 píše:
@silvik.skFakt si myslíš že nelhal? :think: :nevim:

Hele a není to jedno? Sama musí vědět, jestli mu věří nebo ne. Ja opravdu nevidím na celé záležitosti nic hrozného. Chlap upustil páru a nechtěl manželku zbytečně zatěžovat, protože přesně věděl, co by z toho bylo a kupodivu měl pravdu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
5.12.14 10:31

@Taminka
Víš co, mě v tomto případě přijde slovo LEŽ přehnaný. Když si představím, že by mi chlap šel někam pařit, tak se ho asi zeptám jen na to, v kolik přišel a jak bylo. A ne co tam dělal. Prostě od večera do 6ti do rána je dlouhá doba a aby mi všechno popisoval (nebo většinu) protože když řekne, že chlastali s kámošem a já se pak dovím, že tam tančil s nějakou kočkou na stole, tak je to lež… To prostě není lež, jen jí neřekl co tam dělal minutu po minutě… :think:

• Citovat
  • Upravit
6661
5.12.14 10:32
@Verunecka289 píše:
@bartsch dobře, ale neřeším extrémní žárlivost, ale normální vztah-přece když budu vědět, že by partnerovi vadilo, že budu někomu vysedávat na klíně, tak to dělat nebudu a nemusím potom lhát ne? Takhle sem to myslela ;) není třeba hnát to do extrémů ;)

Tak tančení na stole by mi fakt nevadilo, spíš bych se tomu zasmála, že se u něj objevila zastuzená puberta. Tady někdo někomu seděl na klíně? To je fakt už podrobné hlášení. To máte fakt některé ženy tak malé sebevědomí, že musíte partnera kontrolovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.12.14 10:32
@silvik.sk píše:
ale on nelhal, jenom jí neřekl celou pravdu, to je rozdíl :mrgreen:

Tak to teda rozhodně lhal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.12.14 10:33
@j.a.n.i1 píše:
@Verunecka289 Tak ano, ale na otázku, jaký to bylo očekávám odpověď, „super“, „jo, dobrý“ či „na ho.no“ případně, „sakra, těch panáků bylo nějak moc“

Asi tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
5.12.14 10:34

Zakladatelka by se spis mela zamyslet sama nad sebou, proc ze to lhal. Asi mel duvod :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25123
5.12.14 10:34

Ach jo - teda jak to tady tak čtu chudáci chlapi  :P

zakladatelko fakt neřeš… já bych si max. rýpla něco ve smyslu, tak sem se doslechla, že umíš tancovat na stole :mrgreen:

p. s. jo a o někom, kdo mi na potkání vykládá takovýhle věci bych si taky myslela svoje…už vidim, jak po pařbě jdu říct kámošově manželce, že se tancovalo na stole :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.12.14 v 10:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria