Manžel mi zalhal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3030
5.12.14 08:58

Pokud to pojmeš výslechem a výčitkami, příště ti bude lhát ještě víc. Asi tušil, že je to na tebe moc, tak si realitu trochu pro tebe poopravil. Jak už bylo psáno, s humorem naznačit, třeba se rozpovídá sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
5.12.14 08:58
@aaababy píše:
A co my zensky?? Nepouzivame milosrdnou lez pro klid doma?

Jo, tak přesně tohle mě napadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
5.12.14 09:00

@blobfish milosrdna lez to je kdyz se nic nestalo ale presne vis ze z toho dotycna udela katastrofu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
5.12.14 09:02

Myslim ze my zensky jsme horsi :-D umime byt presvedcive a mazane. U chlapu se vsechno vetsinou stejne provali :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.12.14 09:05

Nerýpat se v tom, nevyčítat, nevyslýchat… nic se ve skutečnosti nestalo. Pokud na něj bude zakaladatelka tlačit, příště jí raději neřekne vůbec nic nebo naopak bude lhát víc, aby měl klid. Přijde mi, že její manžel dobře věděl, co by následovalo, kdyby řekl pravdu - pro klid svůj i její si to poupravil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
5.12.14 09:07

@donaga No, já si jen nejsem jistá, jestli bude zakladatelka schopná to podat tak, že to neřeší, když to tu tak řeší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.12.14 09:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
5.12.14 09:10

Já teda nevím, ale překvapuje mě, kolika z vás přijde jakákoli lež normální. Já nelžu, ani milosrdně-nemám jedinej důvod. Manželovi v klidu můžu říct cokoli a on mě taky :nevim:
Jinak toto bych nějak extra neřešila, jenom bych mu asi řekla, že mě mrzí, že si myslí, že mi nemůže říct všechno. Ale já bych to opravdu vůbec neřešila-záleží co zakladatelka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
5.12.14 09:10
@Elilen píše:
Já bych ho jen popíchla, že tomu kamarádovi narostly vlasy a to tančení na stole s ním muselo být fajn. :jazyk: A dodala bych, že mi příště nic zatajovat nemusí.

Presne tak bych to udelala ja :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.14 09:12
@Verunecka289 píše:
Já teda nevím, ale překvapuje mě, kolika z vás přijde jakákoli lež normální. Já nelžu, ani milosrdně-nemám jedinej důvod. Manželovi v klidu můžu říct cokoli a on mě taky :nevim:
Jinak toto bych nějak extra neřešila, jenom bych mu asi řekla, že mě mrzí, že si myslí, že mi nemůže říct všechno. Ale já bych to opravdu vůbec neřešila-záleží co zakladatelka :nevim:

Přesně tak.
My si nikdy nelhali, já teda opravdu nelžu, ani to neumím, byla bych rudá a koktala bych. A manžel mi taky vždy všechno řekl a teď najednou tohle.Dost mě to zklamalo a divím se, že vám by to nevadilo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6661
5.12.14 09:19
@Verunecka289 píše:
Jinak toto bych nějak extra neřešila, jenom bych mu asi řekla, že mě mrzí, že si myslí, že mi nemůže říct všechno. Ale já bych to opravdu vůbec neřešila-záleží co zakladatelka :nevim:

Já taky nelžu. S manželem nemáme potřebu si navzájem lhát, ale to on moc dobře ví. Ví, že nejsem hysterka, ale dokážu normálně racionálně uvažovat a zachovat klid, to stejné i on - důvěřujeme si navzájem, můžeme se vzájemně svěřovat, nemít před sebou tajemství. Ani jeden z nás nedělá z komára velblouda. Je naopak smutné, že si lidé musí lhát, třeba i proto, aby měli doma klid a partner/partnerka nedělali čoro moro, když se ve skutečnosti nic nestalo. To, že někdo při takové prkotině lže spíš vypovídá něco o tom druhém. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.12.14 09:21
@Anonymní píše:
Přesně tak.
My si nikdy nelhali, já teda opravdu nelžu, ani to neumím, byla bych rudá a koktala bych. A manžel mi taky vždy všechno řekl a teď najednou tohle.Dost mě to zklamalo a divím se, že vám by to nevadilo. :nevim:

No, kdyby se to stalo mně, zamyslela bych se sama nad sebou, jestli nedělám někde chybu já, když se mi manžel sám nesvěří :think: Ale já bych v tom fakt nerýpala, jsou horší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
5.12.14 09:22
@Anonymní píše:
Přesně tak.
My si nikdy nelhali, já teda opravdu nelžu, ani to neumím, byla bych rudá a koktala bych. A manžel mi taky vždy všechno řekl a teď najednou tohle.Dost mě to zklamalo a divím se, že vám by to nevadilo. :nevim:

A si si jista, ze ti vzdy rekl vse? ;) Mozna si jen nemela to stesti (nebo smulu?) a nepotkala nikoho, kdo by jeho verzi zpochybnil ;) tim nemyslim hned na neveru nebo tak, ale vseobecne… me kdyz se treba nekdy nechtelo rozvijet na nejake tema debatu a vedela jsem, ze vsechna fakta by ji zarucene vyvolaly, tak jsem proste nerekla vse :jazyk: nikdy neslo o nic, co by se bezprostredne tykalo naseho vztahu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
5.12.14 09:24
@aaababy píše:
A co my zensky?? Nepouzivame milosrdnou lez pro klid doma?

jasný… zrovna máme v práci po vánočním večírku… :mrgreen: :oops: Taky jsem doma vše neřekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
5.12.14 09:27
@Anonymní píše:
Mně akorát mrzí, že mi to neřekl. Nikdy mi nelhal a vždy si říkáme všechno.
Máte pravdu, povím mu, že to vím a zkusím se zeptat, proč mi to nechtěl říct.

Byla to milosrdná lež, o nic zřejmě nešlo. Představ si, že by ti řekl, že tam potkal kámošku a do 6 do rána s ní tančil na stole. Měli byste doma dusno ještě měsíc, i přes to, že o nic nešlo. Asi to tak nějak tušil, tak prostě řekl tohle, pro klid vás obou. Neřešila bych to.
Mj. „upustil páru“, jak se říká, ale nepodvedl tě a to je důležitý, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí