Manžel mi zalhal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
572
5.12.14 10:36

@lavanilka Tak to už je o povaze člověka. Když vím, že moje zmiňování se partnerovi vadí, dělat to nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
5.12.14 10:36
@lavanilka píše:
Tak to teda rozhodně lhal!

Co teď bude chudina dělat? Manžel zahlal, že tančil na stole. Že se opil a možná si to ani nepamatuje. Je to lhář prolháný, je třeba mu to dát sežrat! Neuvařím mu večeři, zabalím mu kufr, ať si táhne k té, se kterou protančil noc! Ať si uvědomí, co doma má a příště nebude mít potřebu dělat takové hrozné věci, lhát mi!
Všímaš si, jaká pakárna to celé je? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
5.12.14 10:37

@bartsch prosím, přečti si co píšu ještě jednou. Evidentně si překrucuješ co píšu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.12.14 10:38
@Verunecka289 píše:
@j.a.n.i1 no to já taky, ale když mi chlap řekne kecal jsem do rána s kamarádem a pak se náhodou dovím v podstatě opak :mrgreen: :nevim: prostě nechápu proč :nevim: ale soudím podle sebe ;)

A jak víš, že s ním do rána nekecal. Jestli opilý zvládl několik hodin tančit na stole, klobouk dolů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
5.12.14 10:40
@bartsch píše:
A jak víš, že s ním do rána nekecal. Jestli opilý zvládl několik hodin tančit na stole, klobouk dolů :D

Třeba fakt stihl obojí. zatančil si a kecal s kámošem. V tom případě jí opravdu jenom neřekl celou pravdu :lol: Ale kdo chce obviňovat, důvod si najde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
5.12.14 10:40
@bartsch píše:
A jak víš, že s ním do rána nekecal. Jestli opilý zvládl několik hodin tančit na stole, klobouk dolů :D

A bůhví, jestli vůbec tančil manžel zakladatelky, slečna mohla mít notně upito a chlapi se jí pomíchali.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
5.12.14 10:43

Slecnu evidentne odmitl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
5.12.14 10:45
@bartsch píše:

Hele mě je upřímně jedno jestli tam chlap seděl do rána sám s kamarádem, nebo tam „patřil jak za mlada“, ale pokud na otázku jak ses bavil dostanu odpověď seděl sem tam sám s kamarádem a kecal a pak se dovím něco úplně jiného, tak mě ta lež prostě zamrzí :nevim: jinak jak už jsem psala, na otázku jak ses bavil očekávám maximálně dvouslovnou odpověď, ale pokud byl s lidma který znám a třeba sem je dlouho neviděla, zajímá mě co je novýho :mrgreen: a to opravdu nechci jenom dvouslovnou odpověď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
5.12.14 10:50

Nebo ta ‚tanečnice‘ si něco vymyslela… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.12.14 10:51
@silvik.sk píše:
Hele a není to jedno? Sama musí vědět, jestli mu věří nebo ne. Ja opravdu nevidím na celé záležitosti nic hrozného. Chlap upustil páru a nechtěl manželku zbytečně zatěžovat, protože přesně věděl, co by z toho bylo a kupodivu měl pravdu! :lol:

Jak víš, že měl pravdu? zakladatelka teď přece neřeší, že na pařbě byla do rána i slečna, ale proč to zatajil…
a mmch je taneček nevinný a taneček který už hodně přesahuje hranice loajality ke stálému partnerovi. Nicméně po tom co se přesně dělo stejně nemá cenu pátrat, to zůstane mezi účastníky akce a pokud chlap nechce, nepoví. Já bych tipla, že pokud ta holka není úplná mrcha, tak by se manželce nechlubila jak tančili na stole, pokud by se dělo něco nekalého. Asi bych byla v tomhle případě relativně v klidu. (I když teda upřímně řečeno, já po dvou letech na MD a hodně málo času pro své osobní volno moc pochopení pro případné partnerovy tanečky na stole moc nemám :-()

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
5.12.14 10:54

@lavanilka řekla bych, že až se zase dostaneš do kolektivu, pohled na věc se ti možná změní a třeba se i tobě občas neplánovaně nějaký taneček povede ;) A nic zlého v tom vidět nebudeš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.12.14 10:59
@Verunecka289 píše:
Hele mě je upřímně jedno jestli tam chlap seděl do rána sám s kamarádem, nebo tam „patřil jak za mlada“, ale pokud na otázku jak ses bavil dostanu odpověď seděl sem tam sám s kamarádem a kecal a pak se dovím něco úplně jiného, tak mě ta lež prostě zamrzí :nevim: jinak jak už jsem psala, na otázku jak ses bavil očekávám maximálně dvouslovnou odpověď, ale pokud byl s lidma který znám a třeba sem je dlouho neviděla, zajímá mě co je novýho :mrgreen: a to opravdu nechci jenom dvouslovnou odpověď :mrgreen:

Nevíme, na co se ho a jak zakladatelka ptala :nevim: My se zeptáme, jak se mu tam líbilo a dejme tomu, že tam byl třeba i Pepa, tak se zeptáme, protože jsem ho už dlouho neviděla, jak se má. A manžel mi řekne, že to ušlo, nebo to bylo fajn nebo to nestálo za nic a Pepa se se má celkem dobře a nedávno se mu narodilo dvacáté dítě :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
5.12.14 11:02
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nezlobte se, že vás budu otravovat mýma problémama, ale chci poradit a zároveň se i svěřit.
Můj manžel byl na oslavě kamaráda minulý týden v pátek a domů přišel v 6 hodin ráno.
Povídal mi, že tam zůstal sám s tím kamarádem co slavil a že se hrozně zakecali.
Jenže dnes ráno jsem potkala jednu slečnu, trochu se známe a ta mi povídala, jestli mi manžel něco neříkal co dělo v pátek. Že ona se tam hrozně opila a tančili tam na stole a byli tam do 6 do rána. Takže manžel mi lhal, ani mi neřekl že tato dotyčná slečna tam byla.Sice tam prý byla s přítelem, mi povídala, ale co si mám o tomhle myslet???Jsem dost zklamaná a nevím jestli mu vynadat nebo co dělat. :? Moc děkuju všem za odpovědi

zmínila bych, že jsem ji potkala a historku o stole, ale neřešila bych, pokud se v tom budeš hrabat, řešit, bude ti příště opět lhát… pravděpodobně to udělal proto, že se bál, že mu to budeš vyčítat atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
5.12.14 11:04

Když je chlap někde pryč, myslíš že se mu svěřuji, že jsem přišla ráno v 8? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
5.12.14 11:07

Nikdy nevykládám co sem na večírku dělala i když příjdu třeba v 5 ráno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky