Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marcam píše:
Není na škodu o chlapa někdy trochu zabojovat.
Furt mi to zní, jak by chlap byl věc. ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@Electrolux_EHM_4400
tak já nejsem ten typ, co by radil odchod (za kdejakou blbinu), také jsem pro promluvu, kompromis, pokus o řešení situace…Jenže tohle je pro ženskou svinstvo větší, než kdyby „jen smočil“,páč je v tom očividně cit …tím spíš pro těhuliTakže celkem chápu tu „hysterii“…
Nemyslim si to.
Jí nemohu nic napsat, i když mám sto chutí, jenže ona mu píše úplně normálně, třeba že peče cukroví, že jí v pátek přijede manžel ze služebky, ptá se ho jak se těší na miminko a jestli už cítím pohyby, většinou mu na ty jeho úchylárny napíše ať zatne zuby a vyřádí se na mě, že od toho jsme spolu, že už má stopku, že je v manželství i když pokušení by tam bylo nikdy by to neudělala, že miluje svojí dcerku a svého manžela… jenže v tom on jí napíše, chápu to, máš skvělý život, a Tvůj chlap musí být ten nejšťastnější chlap na světě, chtěl bych být na jeho místě… a pořád jí píše s velkým T… Ty… Tebe…Tobě…
Ale z její strany je to naprosto normální konverzace… takže si myslim, že by z toho nic nebylo, ale už jen to, že on by chtěl… chce se mi brečet… ![]()
@Marcam když to bude chtít udělat, tak to udělá. To není o povolování nebo zakazování. A zakázané ovoce je vždy lepší ![]()
@Tinuvien tak at to udělá, ale at se o tom nedovím a at používá ochranu.
@Anonymní píše:
Jí nemohu nic napsat, i když mám sto chutí, jenže ona mu píše úplně normálně, třeba že peče cukroví, že jí v pátek přijede manžel ze služebky, ptá se ho jak se těší na miminko a jestli už cítím pohyby, většinou mu na ty jeho úchylárny napíše ať zatne zuby a vyřádí se na mě, že od toho jsme spolu, že už má stopku, že je v manželství i když pokušení by tam bylo nikdy by to neudělala, že miluje svojí dcerku a svého manžela… jenže v tom on jí napíše, chápu to, máš skvělý život, a Tvůj chlap musí být ten nejšťastnější chlap na světě, chtěl bych být na jeho místě… a pořád jí píše s velkým T… Ty… Tebe…Tobě…Ale z její strany je to naprosto normální konverzace… takže si myslim, že by z toho nic nebylo, ale už jen to, že on by chtěl… chce se mi brečet…
Ale prosim te, chlapi to maj jinak. Miluje te, neboj. Proste ji pritahuje jeji fyzicno… dej mu trochu pres prsty, nejlepe nejakym rypanim a naznacenim… bude to dobre ![]()
EDIT: A hlavne se chovej tak, aby nemel duvod si odskocit ![]()
Příspěvek upraven 05.12.14 v 11:39
Jinak zakladatelko, tohle si nenech. Sejdi se s ní. Nedělej ze sebe vola.
Anonymní: zadji si s kamarádkou na kafe/čaj, pokecejte, zanadávejte na život… Nneí takový, jak bychom chtěli, ale je. Srdci neporučíš a myslím si, že Tebe miluje. S ní mu vzplála stará zamilovanost a ona je fakt fajn v tom, že to dělá takhle. Přejde to, s ním jen teď toho moc neuděláš. Jen by kolem sebe mohl kopat. Takové věci bolí, Tebe, jeho…ale takový už život je.
Ahoj,
tyvado, teď jsem to dočetla a až mám s toho totální husinu ![]()
Mrz mě to,…!
Já bych udělala todle, že bych za ním přišla a řekla že o tom vím, a že prost chci vědět co bude dál,… nedokázala bych kolem něj jen tak chodit, a už vůbec s ním spát a podobně,…
Držím palce, a pohlaď bříško za mně ![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
MUZETE SE UKLIDNIT, VY PROFESIONALNI BALICKY KUFRU? CO JI TO TADY VALITE DO HLAVY. Chlap je trochu nadrzenej na p.rdel bejvalky a vy uz ji tady balite kufry. Bych blilTo je fakt podpora. At si s nim snad promluvi, ne?
souhlas fakt nestačim zírat
mmch jeho ex má evidentně rozum. aspoň někdo
@Tinuvien at jde na kafe s tou mulatkou. pokecají a zanadávají na život.
Prosím tě, vždyt jí to trápí…
@Marcam píše:
Jinak zakladatelko, tohle si nenech. Sejdi se s ní. Nedělej ze sebe vola.
proč by se měla scházet s ní? ta má stejný názor jako ona… ji bych do toho vůbec netahala