Myslíte, že ji stále miluje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33315
5.12.14 11:32

@Mar__tanka1983 a ty své city dovedeš dokonale ovládat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
5.12.14 11:33
@Marcam píše:
Není na škodu o chlapa někdy trochu zabojovat. 8)

Furt mi to zní, jak by chlap byl věc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
@Mar__tanka1983 píše:
@Electrolux_EHM_4400
tak já nejsem ten typ, co by radil odchod (za kdejakou blbinu), také jsem pro promluvu, kompromis, pokus o řešení situace…Jenže tohle je pro ženskou svinstvo větší, než kdyby „jen smočil“,páč je v tom očividně cit …tím spíš pro těhuli :? Takže celkem chápu tu „hysterii“…

Nemyslim si to.

• Citovat
  • Upravit
5100

@Tinuvien tak bys mu radši povolila poměr :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.14 11:34

Jí nemohu nic napsat, i když mám sto chutí, jenže ona mu píše úplně normálně, třeba že peče cukroví, že jí v pátek přijede manžel ze služebky, ptá se ho jak se těší na miminko a jestli už cítím pohyby, většinou mu na ty jeho úchylárny napíše ať zatne zuby a vyřádí se na mě, že od toho jsme spolu, že už má stopku, že je v manželství i když pokušení by tam bylo nikdy by to neudělala, že miluje svojí dcerku a svého manžela… jenže v tom on jí napíše, chápu to, máš skvělý život, a Tvůj chlap musí být ten nejšťastnější chlap na světě, chtěl bych být na jeho místě… a pořád jí píše s velkým T… Ty… Tebe…Tobě… :roll: Ale z její strany je to naprosto normální konverzace… takže si myslim, že by z toho nic nebylo, ale už jen to, že on by chtěl… chce se mi brečet… :,(

• Citovat
  • Upravit
33315
5.12.14 11:35

@Marcam když to bude chtít udělat, tak to udělá. To není o povolování nebo zakazování. A zakázané ovoce je vždy lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.12.14 11:37

@Tinuvien tak at to udělá, ale at se o tom nedovím a at používá ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
5.12.14 11:38
@Anonymní píše:
Jí nemohu nic napsat, i když mám sto chutí, jenže ona mu píše úplně normálně, třeba že peče cukroví, že jí v pátek přijede manžel ze služebky, ptá se ho jak se těší na miminko a jestli už cítím pohyby, většinou mu na ty jeho úchylárny napíše ať zatne zuby a vyřádí se na mě, že od toho jsme spolu, že už má stopku, že je v manželství i když pokušení by tam bylo nikdy by to neudělala, že miluje svojí dcerku a svého manžela… jenže v tom on jí napíše, chápu to, máš skvělý život, a Tvůj chlap musí být ten nejšťastnější chlap na světě, chtěl bych být na jeho místě… a pořád jí píše s velkým T… Ty… Tebe…Tobě… :roll: Ale z její strany je to naprosto normální konverzace… takže si myslim, že by z toho nic nebylo, ale už jen to, že on by chtěl… chce se mi brečet… :,(

Ale prosim te, chlapi to maj jinak. Miluje te, neboj. Proste ji pritahuje jeji fyzicno… dej mu trochu pres prsty, nejlepe nejakym rypanim a naznacenim… bude to dobre :hug:

EDIT: A hlavne se chovej tak, aby nemel duvod si odskocit :palec:

Příspěvek upraven 05.12.14 v 11:39

• Citovat
  • Upravit
5100
5.12.14 11:39

Jinak zakladatelko, tohle si nenech. Sejdi se s ní. Nedělej ze sebe vola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
5.12.14 11:39

Anonymní: zadji si s kamarádkou na kafe/čaj, pokecejte, zanadávejte na život… Nneí takový, jak bychom chtěli, ale je. Srdci neporučíš a myslím si, že Tebe miluje. S ní mu vzplála stará zamilovanost a ona je fakt fajn v tom, že to dělá takhle. Přejde to, s ním jen teď toho moc neuděláš. Jen by kolem sebe mohl kopat. Takové věci bolí, Tebe, jeho…ale takový už život je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12092
5.12.14 11:40

Ahoj,
tyvado, teď jsem to dočetla a až mám s toho totální husinu :-(
Mrz mě to,…!
Já bych udělala todle, že bych za ním přišla a řekla že o tom vím, a že prost chci vědět co bude dál,… nedokázala bych kolem něj jen tak chodit, a už vůbec s ním spát a podobně,…
Držím palce, a pohlaď bříško za mně :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.12.14 11:40
@Electrolux_EHM_4400 píše:
MUZETE SE UKLIDNIT, VY PROFESIONALNI BALICKY KUFRU? CO JI TO TADY VALITE DO HLAVY. Chlap je trochu nadrzenej na p.rdel bejvalky a vy uz ji tady balite kufry. Bych blil :poblion: To je fakt podpora. At si s nim snad promluvi, ne?

souhlas fakt nestačim zírat :zed: mmch jeho ex má evidentně rozum. aspoň někdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.12.14 11:42

@Tinuvien at jde na kafe s tou mulatkou. pokecají a zanadávají na život. :mrgreen: :mrgreen: Prosím tě, vždyt jí to trápí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
5.12.14 11:43
@Marcam píše:
Jinak zakladatelko, tohle si nenech. Sejdi se s ní. Nedělej ze sebe vola.

proč by se měla scházet s ní? ta má stejný názor jako ona… ji bych do toho vůbec netahala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.12.14 11:43

@Maria37 ale dělá jí problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie