Myslíte, že ji stále miluje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Electrolux_EHM_4400
5.12.14 11:54
@anairda píše:
@Electrolux_EHM_4400
Tak tebe bych teda chtěla mít doma, opravdu… :mrgreen: 8)

Co je spatneho na tom byt dobrou partnerkou ci manzelkou? Myslis, ze je sen kazdeho muze mit za zadkem partnerku, ktera je vecne s necim nespokojena. Kdyz je doma pohoda a klidek, neni treba vyvadet blbiny :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11700

@terinka4444
Hezky shrnuto! :palec:
Však ať si pán přitvrdí, zřejmě mu to všude nejde, tak musí alespoň na maminkovském serveru. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100

@terinka4444 A proč mu odepisuje? A nepošle ho někam, má doma těhotnou proboha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
5.12.14 11:55
@Marcam píše:
Můj manžel, měl jednou také tendence scházet se s kamarádkou…dojela jsem k nim a před jejím manželem, jsem jí řekla-samozřejmě pěkně od plic svůj názor, styděla se a dala pokoj, také sousedi si vyslechli… :lol: :lol:

8o tvl

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
5.12.14 11:55
@kopejka píše:
No já bych ho doma určitě neměla pač bych ho nakopala do prdele, tvl to jsou názory, zajímalo by mě jak by se líbilo jemu, kdyby jeho frajerka psala svému ex, že chce vrátit čas a rozdat si to s ním a jeho pořádným pérem tak jako nikdy :roll: :roll: :roll:. Asi by mu to vůbec nevadilo a dělal by všechno pro to, aby neměla důvod mu tohle psát.

Ano nevadilo. Rekl bych ji, ze pokud chce jit, tak at si jde. Ze ji doma nikdo nedrzi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
5.12.14 11:56
@Marcam píše:
@SussieS Co jsem se vdala a máme rodinu, tak sama ven s chlapama???

Vdanim jsi prisla o svepravnost a svobodu? 8o

• Citovat
  • Upravit
11700
5.12.14 11:57

@Electrolux_EHM_4400
Co je špatného na tom, být dobrým partnerem či manželem?
Myslíš, že je snem každé ženy mít doma partnera, který chce souložit jinde??
Když je doma pohoda a klídek a miminko na cestě, není třeba vyvádět blbiny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
5.12.14 11:57
@Marcam píše:
@terinka4444 A proč mu odepisuje? A nepošle ho někam, má doma těhotnou proboha :roll:

Se mu snaží pomoct si to urovnat, ne? Nasměrovat ho správným směrem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
5.12.14 11:58
@Anonymní píše:
Předem prosím o zachování anonymu…
Ahoj maminky, už týden pozoruji přítele jak neustále čučí do telefonu a je stále přihlášen na FB, vždy se u toho usmíval jako měsíček na hnoji, vím, že jsem to neměla dělat, ale přečetla jsem si jeho konverzaci s jeho EX… :oops: Nestačim se divit, my spolu čekáme miminko, teď jsem ve 3. měsíci… :,( Vím, že do jeho bývalky byl šíleně zamilovaný, je to už 5 let co spolu nejsou.. navíc spolu byli jen 3 měsíce, ale… on jí napsal jak se má a jak žije? Že ho mrzí, že se jedinkrát neozvala, takže tohle je jejich 1. konverzace po 5ti letech.. ona má teď dítě a je v manželství, mají rodinný domek, psa, kočku… zřejmě harmonická rodinka… :roll: Jenže on jí psal, jak na ní často vzpomíná, že její manžel musí být ten nejšťastnější chlap a že si vyčítá, že to tenkrát podělal, že neustále cítí její vůni těla, že měla luxusní zadeček a že je pro něj pořád taková ta jeho princezna, že miluje její úsměv a její oči, že vždycky z ní byl narosto hotovej, když solu měli sex, že s ní to bylo nejlepší a že kdyby to šlo, tak že by jí to dneska udělal nejlíp jak umí, že jenom ta představa je pro něho vzrušující a potom jí psal, jako že má těstno tam dole a radši ani nechce pomyslet, co by dělal, kdyby ona byla vedle něho… 8o Jsem z toho v šoku, lichotkama nešetřil… navíc ve středu přítel přišel domu a totálně nadrženej, že chce sex a pomiloval mě jak za posledního půl roku nikdy… no a ze zpráv jsem se dozvěděla, že ten večer spolu byli na skleničce… Ona má zřejmě rozum, neboť mu psala, ať neblázní, že by mu to za to nestálo, že řeci čeká rodinku, že já mu nosím pod srdíčkem jeho dítě a že ona je stejně v manželství, ale prostě mě to štve… :( Myslim, že jí stále miluje… ona je prý přesný jeho typ… je asi mulatka.. černé oči, trochu snědší, přírodní hnědé vlasy, plmné rty… krásná postava… :,( No a já mám modré oči, bílá jak stěna, v létě rudá jako prase, špinavý blond… :nevim: Nevím vůbec co mám dělat, jestli mu to mám říct… asi se teď budu 100× proklínat, za to že jsem si to řečetla… :,(

Ne nemiluje. Ten miluje pouze sebe. Je to proste prasak, kdyz mu neda ona, tak si najde jinou, ktera mu da.

• Citovat
  • Upravit
5100
5.12.14 11:58

@sissi79 Mamina od dětí sedět s chlapama? Sama? Jako děvka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.12.14 11:59

@Tinuvien Asi blbě a má také vinu, né že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.12.14 12:00
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Co je spatneho na tom byt dobrou partnerkou ci manzelkou? Myslis, ze je sen kazdeho muze mit za zadkem partnerku, ktera je vecne s necim nespokojena. Kdyz je doma pohoda a klidek, neni treba vyvadet blbiny :nevim:

amen, bohužel tohle půlce emimina nikdy nedojde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
@Marcam píše:
@sissi79 Mamina od dětí sedět s chlapama? Sama? Jako děvka?

Prosím :?: 8o Ne jako děvka, ale jako žena. A na to že jsou maminky i ženy často zapomínají a vznikají z toho problémy. :* Myslíš, že chlap potřebuje maminku? Má přece svoji :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145

@Marcam Ty jsi zvláštní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já newim pro mě je to podpasowka :nevim: Nechápu jak někdo muže tohle tolerowat :think: Wzdyt sní čeká miminko a přitom si píše z bywalkou.Jeho problém, ze to podelal, ze s ní není. Asi bych mu to řekla jak si to predstawuje :?: At da wyswetleni.. A pak bych dělala ukwapeny zawery :( @Electrolux_EHM_4400 Ty jako chlap si wazne myslíš, ze je to normální? Líbilo by se ti to obráceně, kdyby si twoje žena scházela s bywalyma a jeste mu psala uchylarny a pak wesele skočila na tebe :?:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky