Myslíte, že ji stále miluje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9719
5.12.14 12:01
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Ano nevadilo. Rekl bych ji, ze pokud chce jit, tak at si jde. Ze ji doma nikdo nedrzi :nevim:

no, že tady zakladatelce radíš, aby se uklidnila, ona mu to má vpálit rozkopat mu ksicht a poslat ho do hajzlu, když mu nestojí za to, aby se k ní choval jako k rovnocenné partnerce :nevim: :nevim:

Příspěvek upraven 05.12.14 v 12:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
@Marcam píše:
@sissi79 Mamina od dětí sedět s chlapama? Sama? Jako děvka?

Tak to jsem asi d*vka na druhou, protože mám většinu mužských kamarádů, jezdíme na nákupy ( když manžel nemůže tak klidně já a kamarád ), i do té hospody na sraz mojí převážně mužské party mě pustí…
Hmm, hmm… dítě nemám, vdaná už nějakou dobu jsem… budu to asi muset doma nadhodit, že by mě neměl pouštět.
On zas klidně jde s kamarádkou na kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
@Marcam píše:
@Tinuvien Asi blbě a má také vinu, né že ne.

Ráda kamenuješ, viď? Kouká ti to z očíček :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.12.14 12:02

@Ottylka jo jsem, máš něco proti mě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.12.14 12:02
@Marcam píše:
:mrgreen: teda ty mě fakt bavíš :lol:

podle tebe by mamina od dětí měla sedět asi jen doma a stát u plotny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
5.12.14 12:03
@brumdinka píše:
amen, bohužel tohle půlce emimina nikdy nedojde :lol:

A takto si představuješ tu pohodu a klídek jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
@Marcam píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
15659

Jinak si také myslím, že on by rád, ale ex je rozumná, snažila se ho usměrnit, ale pánovi stačilo jí vidět a když nebyl sex tam, tak byl sex doma. Asi bych se to s ním v klidu snažila probrat, pokud by to probrat nechtěl, hodně bych zvážila další setrvání ve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.12.14 12:04

Zakladatelko, já ti to napíšu z té druhé strany. Sama jsem milenka ženatého. Já myslím, že ho to je prostě jen baví, baví se tím, že jí píše lichotky, vzrušuje ho to, něco mu chybí a hledá to u ní. Ale rodinu bude mít a chce mít s tebou. Chlapi jsou takoví. Nech to bejt, ono ho to přejde. Má splašený hormony a ono se to uklidní, uvidíš. Přece bys kvůli tomu nechtěla být svobodnou matkou? Ona je vdaná, takže on s ní stejně být nemůže a kdyby přišlo na lámání chleba, tak by nakonec ani nechtěl. Určitě by chtěl zůstat s tebou a vašim dítětem. To je můj názor…a je mi jasný, že mě tady zase ukamenujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
5.12.14 12:05

Také to vidím tak, že tam kde je doma pohoda a partneři jsou k sobě tolerantní, nevěra nehrozí, samozřejmě pokud někdo nemá nějakou diagnózu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
@Jaji77 píše:
Tak to jsem asi d*vka na druhou, protože mám většinu mužských kamarádů, jezdíme na nákupy ( když manžel nemůže tak klidně já a kamarád ), i do té hospody na sraz mojí převážně mužské party mě pustí…
Hmm, hmm… dítě nemám, vdaná už nějakou dobu jsem… budu to asi muset doma nadhodit, že by mě neměl pouštět.
On zas klidně jde s kamarádkou na kafe.

píšeš svým kamarádům, že si to chceš s nima rozdat?? o tom jsem v tvém příspěvku nečetla tak nechápu přoč by jsi měla být d ěvka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
@Jaji77 píše:
On zas klidně jde s kamarádkou na kafe.

Však život je dlouhej, ještě může cokoliv přijít. :mrgreen: Ne, že bych ti to přála, ale byl by to zázrak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
5.12.14 12:06
@Anonymní píše:
Já newim pro mě je to podpasowka :nevim: Nechápu jak někdo muže tohle tolerowat :think: Wzdyt sní čeká miminko a přitom si píše z bywalkou.Jeho problém, ze to podelal, ze s ní není. Asi bych mu to řekla jak si to predstawuje :?: At da wyswetleni.. A pak bych dělala ukwapeny zawery :( @Electrolux_EHM_4400 Ty jako chlap si wazne myslíš, ze je to normální? Líbilo by se ti to obráceně, kdyby si twoje žena scházela s bywalyma a jeste mu psala uchylarny a pak wesele skočila na tebe :?:

Nikde jsem nenapsal, ze jeho chovani schvaluji. Jen z toho nedelam ukvapene zavery :nevim:

P. S.: Tve psani s W pouziva moje 8leta neter :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
5.12.14 12:07
@Tinuvien píše:
Prosím :?: 8o Ne jako děvka, ale jako žena. A na to že jsou maminky i ženy často zapomínají a vznikají z toho problémy. :* Myslíš, že chlap potřebuje maminku? Má přece svoji :P

Brilantne receno :potlesk: :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
15659
5.12.14 12:08

@kopejka reagovala jsem na poznámku marcam.
@anairda my si v tomhle věříme. Oba potřebujeme i umíme dát svobodu, ale máme určité mantinely, za které prostě nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí