Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Klasický vývoj..Bohužel.
Chce to vážněji a hlouběji probrat a promluvit.
Víc neporadím - jen dodám, že to není nic neobvyklého..
po 6 letech a 3 detech je to mene…
jsou obdobi, kdy je to 5× tydne, nekdy zase jen 2× do mesice…
podle unavy, muz ted hodne pracuje, je unaveny, starosti.
Ja bych mohla porad.........diky za vynalezy pro moderni zeny
![]()
neporadím, ale u nás je to naopak. Přítel by mohl klidně denně, ale já na to nejsem. Když byla pauza 5 měsíců (těhotenství-to nechtěl přítel + 6ti nedělí), tak mi to nějak nescházelo. Co já bych dala za tvého přítele
Ne, fakt je to hrozné, když to člověku zas tolik nedává. Ne, že by se mi sex nelíbil, když už na to dojde, tak se mi to líbí, ale to „dokopání“ se (ježiš, takhle to vypadá hrozně
) je hrozné. I přesto se snažím nezanedbávat příliš. Jenže teď, co je malý na světě,tak to vázne úplně hrozně. Přítel na mě netlačí, nevynucuje si, ale mám stejně výčitky, že ho zanedbávám víc, než je nutné ![]()
souhlasím, tohle je klasický vývoj vztahu. no nezbývá než doufat, že časem to bude lepší ![]()
Můžu tě uklidnit,ale u nás a u mých známých-jo řeknem si dost,tak je to skoro stejné ![]()
někdy mám pocit,že si ty statistiky cucaj s prstu ![]()
taky mě mrzelo,že na mě přítel nemá chut a už mě nebavilo dolejzat, a ted když chce on,tak sem zjistila,že se nechce mě ![]()
no rada to není,tak snad jsem tě aspon pobavila ![]()
první půlkor i třeba 4× až 3 5× za den ,snuli jsme třeba ve 3 ráno a do práce šli v 6 ráno..Pak tak 1× denně to bylo další půl rok ( samo mimo MS) Pak tak jednou týdně vždycky odpoledne o víkendu po obědě ,pak do tý doby než jsem otěhotněla tak 1 za 14 dní..od tý doby co jsem otěhotněla cca 1× za 2 měsíce a to já bych i chtěla ,ale on nechce… ![]()
tak nevím, a nechci nějak rýpat ale že nemá milenku víš jistě?? 2× do měsíce je opravdu hodně málo
když jsem poznala svého budoucí muže milovaly jsme se i dvakrát denně, pak samozřejmě postupný úpadek, v těhu jsem měla rizikové a od 5. měsíce jsme to měly zakázáné úplně, no a pak se narodila klárka takže dokud jsme si nezajely režim taky nic moc, a ted se pravidelně milujeme každý týden, 1×, 2× jak je nálada:-)
určitě bych si zkusila promluvi, jestli má třeba těžkou práci tak by se to dalo pochopit, ale nějak se mi nezdá že by na to chlap neměl chut takovou dobu
U nas je to tak 1 za dva mesice!
Ja muzu,ale uz nedolizam,jen me to silene mrzi.A ani zadnej zajem o me proste jak nejaci spolubydlici.Mame dve deti.
před svatbou skoro každej den, pak několikrát týdně, pak jednou týdně, pak jednouu za 14 dní, pak jsem nadávala, že chci mimčo a tak…nepomohlo, pak jsme si promluvili vypadalo to ok, několikrát za týden a teď už je to ještě horší než to bylo, měsíc nic
chci miminko ale ze vzduchu to asi nepůjde, můj tvrdí, že nemá chuť taky to zrovna řeším, jsem z toho nešťastná…jinak nepije, nekouří, nesedí u pc, večer mrkne na telku a jde spát…nevím co mám udělat aby se to zlepšilo, tak dlouho spolu nejsme a už je to tak špatný
ale těší mě že nejsem sama ![]()
jinak taky vím jak se uspokojit sama, ale vyloženě kvůli tomu že si přeju miminko tak mě to děsně štve, že tento měsíc ani doufat nemůžu
a s ex to bylo naoupak on chtěl tak 3 krát denně a mě se to zprotivilo anechtěla jsem vůbec
asi je to taky nátlakem si myslím
jinak s ex taky ze začátku tak 8 krát za noc ![]()
JaroslavaJ píše:
Jak je to mozny ze nemaji chutCo se to s nima deje
![]()
taky bych na to chtěla přijít, kde je ta chuť, on mi řekne prostě že nemá chuť, a nechci už tlačit připadám si pak trapně, jsem taky v koncích, mimča se s takovou nedočkám ![]()
ahoj holky, chtěla bych znát váš názor na milování. s partnerem jsem necelé tři roky a náš sexuální život za poslednich 9-10 měsíců značně upadá. ze začátku vztahu bylo všechno super, milovali jsme se 2-3 do týdně (někdy víc, někdy míň), ale zhruba po roce a půl to bylo čím dál tím míň. počet sexů za tenhle rok bych mohla spočítat na prstech jedné ruky
dalo by se říct, že zhruba od loňského léta se milujem tak 2 do měsíce, někdy ani to ne. několikrát byla pauza i 2 měsíce. přítel tvrdí, že je unavený z práce (čemuž nevěřím, neboť má volnou pracovní dobu) a že se mu večer už nechce. milenku nemá, homosexuál také není, tak nevím v čem je problém. rád mě má pořád, do hospody nechodí, jen hodně času tráví u PC nebo u TV. když mu řeknu, že podle českých statistik se lidé v průměru milují 2-3× týdně, tak mi nevěří. tvrdí, že na začátku vztahu se lidé milují hodně, ale že časem to opadá. prý i jeho kolegům a kamarádům přijde normální, že 1-2× za měsíc je ok. podle něj je prostě naše intenzita milování v normálu.
tak bych chtěla vedět, jak jste na tom vy.
tak nevím, co si o tom mám myslet
ps. miminko ještě nemáme, takže únavou o dítě to také být nemůže…
už je mi trapné si sex vynucovat, tak jsem rezignovala a čekám, kdy přítel přijde sám od sebe. akorát mi přijde, že čím míň se spolu milujem, tím více opadají mé city k němu… což ale nechci, neboť ho mám stále ráda
tak nevím, zda je náš sexuální život jiný nebo je to stejné i u vás