Jak často si objednáváte jídlo domů

1472
20.4.22 12:44

Jak často si objednáváte jídlo domů

Ahoj, jak často si domů necháte dovézt třeba pizzu nebo burgery? Je to když se vám nechce vařit nebo třeba k večeři? Já si teď procházela účty a zjišťují, že třeba dvakrát do měsíce nám objednám večeři.. je to málo nebo moc nebo akorát? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
20.4.22 12:48

Když ti napíšu, že u nás je to 4× měsíčně, přidás na dvojnásobek?:)
Hlavní je, jak to vyhovuje tobě, ne..

• Citovat
  • Upravit
33632
20.4.22 12:48
@Anonymní píše:
Ahoj, jak často si domů necháte dovézt třeba pizzu nebo burgery? Je to když se vám nechce vařit nebo třeba k večeři? Já si teď procházela účty a zjišťují, že třeba dvakrát do měsíce nám objednám večeři.. je to málo nebo moc nebo akorát? :)

Fakt se musí každá blbost zakládat jako anonym? A ne, nenecháváme si vozit vůbec, bydlíme na konci světa, kam nikdo nejezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
20.4.22 12:49
@Anonymní píše:
Ahoj, jak často si domů necháte dovézt třeba pizzu nebo burgery? Je to když se vám nechce vařit nebo třeba k večeři? Já si teď procházela účty a zjišťují, že třeba dvakrát do měsíce nám objednám večeři.. je to málo nebo moc nebo akorát? :)

mám to taky tak 1-2× do měsíce…myslím, že to rozhodně není moc, víc už by nám dost lezlo do rozpočtu…ještě teda tak 1-2× do měsíce dáme mekáč, když někam jedeme na výlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
20.4.22 12:49

Zalezi na vasi financni situaci o ochote jist veci tohoto typu.

• Citovat
  • Upravit
2353
20.4.22 12:50

Málo kdy. Když už teda chci jídlo od někoho jiného, tak chci, aby to stálo za to. Což teda fast foody rozhodně nejsou. Zvlášť s dovozem, v nějaký plastový krabičce a vychladlé. Ne, to není pro mě. To musí být velká bída, abychom si něco takového objednali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.4.22 12:50

Děsivě intimní dotaz, že musíš být anonymní :mrgreen: :mrgreen:
Od té doby, co mám po dětech plný úvazek, objednávám celkem často. V covidu klidně 1-2× týdně, teď už spíš tak 1-2× do měsíce. Ale pizzu už nemůžu ani vidět a burgery dovezené fujk. Většinou bereme spíš čínu, thajskou, indickou nebo mexickou kuchyň, pokud i pro děti, tak nejčastěji různé saláty a bowly nebo klidně českou kuchyni. Tam ani nevadí, že to nepřijde úplně horké, není problém prostě tu rajdu nebo guláš ohřát.

Příspěvek upraven 20.04.22 v 12:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
20.4.22 12:51

Tak to přeci záleží na vaší finanční situaci a časové vytíženosti, nezáleží na tom, jak to mají ostatní. 2× do měsíce mi to nepřijde nijak přehnané. My si domů objednáváme opravdu jen výjimečně, mě vaření baví a mám ráda kontrolu nad složením jídla, ale když to někdo řeší objednávkami a finančně ho to nezruinuje, tak proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.4.22 12:52

Dvakrát do měsíce mi přijde jako nic. :D kor v místě kde ta možnost dovozu je. Teď se stěhujeme na vesnici, ale žili jsme teď pár let v Praze a kór v covidu jsme objednávali každý týden, někdy se to sešlo že i víckrát. Myslím, že když jsme počítali kolik dáme za jídlo tak jen dovoz byl průměrne tak 4 tis měsíčně. (Jedna objednávka tak cca 500). Je to hodně, ale v době kdy jsme byli prakticky nonstop zavření v 2+1, tak aspoň to jídlo :D teď se stěhujeme na vesnici, takže máme s dovozem utrum. Nevidím na dovozu nic špatného. Když zbylé dny člověk vaří doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30947
20.4.22 12:52

Jeste jsem to nikdy neudelala :think:. Kdyz se mi nic nechce, jime chleba treba s pastikou, to je asi nejrychlejsi alternativa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
20.4.22 12:54

Max jednou mesicne, kdyz mladoch ma chut na pizzu. Ale kdyz platim za tri pizzy skoro sest set i s krabici, tak jsem zas na chvili vylecena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
20.4.22 12:54

Jednou za čtvrt roku, když přijde nečekaná návštěva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.4.22 12:55

Jo a ještě bych tedy dodala, že já platím stravenkovou kartou, takže to tolik „nebolí“. Kdybych měla vypláznout 800,– za večeři pro 4 členou rodinu, tak to stokrát radši uvařím špagety :mrgreen: :mrgreen: V restauraci naopak připlatíme klidně víc, když to za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
20.4.22 12:56

Hele někdy dvakrát do týdne. A někdy taky dva měsíce nic. :D
Pokud to nezatěžuje váš rozpočet, tak bych to vůbec neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
20.4.22 12:58

Necháváme si, a docela často. Někdy nestíhám vařit, jindy je chuť na něco konkrétního (třeba Vietnam) nebo objednáme za odměnu dětem (pizza) nebo když si chceme udělat hezkej večer. Jak často to je, to teď z patra nevím, ale tak 4×-6× do měsíce ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí