Dortarky-stekany dort

525
17.4.22 15:56

Dortarky-stekany dort

Prosim o radu.
Chci udelat stekany dort. Bilkovo-maslovy krem se mi na obvod nedari(zkousela jsem ho dnes) a proto se chci zeptat, cim ho nahradit? Nejaks jednoduchy, aby ho zvladla i zacatecnice.
Dovnitr dortu budu davat nejaky krem s mascarpone a to asi neni vhodne na obvod…nebo se pletu? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1079
17.4.22 16:20

Delam stejny krem dovnitr i na obmaz, slehacka-mascarpone-tvaroh a pak na stekance coko ganache.
Na ten obmaz to jen musi byt silnejsi vrtsva aby krem nepraskal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
17.4.22 17:09

Muzu vas poprosit o presne pomery? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65222
17.4.22 17:12

Z nějakého nepochopitelného důvodu jsem si myslela, že se jedná o štěkaný dort, pořád jsem uvažovala, jestli to má něco společného se psem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
17.4.22 17:35
@vokishka píše:
Z nějakého nepochopitelného důvodu jsem si myslela, že se jedná o štěkaný dort, pořád jsem uvažovala, jestli to má něco společného se psem :mrgreen:
;) :mrgreen: já také pořád uvažuju, jak vypadá štěkaný dort :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24696
17.4.22 18:02
@vokishka píše:
Z nějakého nepochopitelného důvodu jsem si myslela, že se jedná o štěkaný dort, pořád jsem uvažovala, jestli to má něco společného se psem :mrgreen:

Taky tak. :lol: Proč je tak těžké psát s interpunkcí? A ano, jde to i z mobilu, jen to dá trochu víc práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
17.4.22 19:17

Krém na obmaz dělám jedno máslo vyšlehám a do něj zašlehám 2 bílé čokolády z Lidlu. Ty dvě čokolády rozpustim ve vodní lázni a zašlehávam až vychlazenou čokoládu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
17.4.22 21:09
@katuska84 píše:
Muzu vas poprosit o presne pomery? Dekuji.

Pomer 1:1:1, vysleham slehacku a vedle v mise prosleham tvaroh a mascarpone s cukrem. Pak to chvili prosleham dohromady a je hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
18.4.22 01:21

@elza12 tuto? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
18.4.22 12:41

@katuska84
Radši tuhle, ta druhá dělá hrudky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.4.22 14:17
@vokishka píše:

Při prvním nakrojení zaštěká přece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
19.4.22 04:13
@Anna85 píše:
Pomer 1:1:1, vysleham slehacku a vedle v mise prosleham tvaroh a mascarpone s cukrem. Pak to chvili prosleham dohromady a je hotovo.

dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport