Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prosim o radu.
Chci udelat stekany dort. Bilkovo-maslovy krem se mi na obvod nedari(zkousela jsem ho dnes) a proto se chci zeptat, cim ho nahradit? Nejaks jednoduchy, aby ho zvladla i zacatecnice.
Dovnitr dortu budu davat nejaky krem s mascarpone a to asi neni vhodne na obvod…nebo se pletu? Dekuji.
Delam stejny krem dovnitr i na obmaz, slehacka-mascarpone-tvaroh a pak na stekance coko ganache.
Na ten obmaz to jen musi byt silnejsi vrtsva aby krem nepraskal ![]()
Z nějakého nepochopitelného důvodu jsem si myslela, že se jedná o štěkaný dort, pořád jsem uvažovala, jestli to má něco společného se psem ![]()
@vokishka píše:
Z nějakého nepochopitelného důvodu jsem si myslela, že se jedná o štěkaný dort, pořád jsem uvažovala, jestli to má něco společného se psem
@vokishka píše:
Z nějakého nepochopitelného důvodu jsem si myslela, že se jedná o štěkaný dort, pořád jsem uvažovala, jestli to má něco společného se psem
Taky tak.
Proč je tak těžké psát s interpunkcí? A ano, jde to i z mobilu, jen to dá trochu víc práce.
Krém na obmaz dělám jedno máslo vyšlehám a do něj zašlehám 2 bílé čokolády z Lidlu. Ty dvě čokolády rozpustim ve vodní lázni a zašlehávam až vychlazenou čokoládu.
@katuska84 píše:
Muzu vas poprosit o presne pomery? Dekuji.
Pomer 1:1:1, vysleham slehacku a vedle v mise prosleham tvaroh a mascarpone s cukrem. Pak to chvili prosleham dohromady a je hotovo.
@vokishka píše:
Při prvním nakrojení zaštěká přece.
@Anna85 píše:
Pomer 1:1:1, vysleham slehacku a vedle v mise prosleham tvaroh a mascarpone s cukrem. Pak to chvili prosleham dohromady a je hotovo.
dekuji