Jak chutná penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19983
23.8.22 19:23

Ještě jsem žádného nejedla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
23.8.22 19:27

@lachtanice86 Nemusíš jíst jen třeba olíznout to bohatě stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21123
23.8.22 19:33

Zkus se zeptat lidojedů. Asi to bude záležet na přípravě - vařenej nebo smaženej nebo jako maso do polívky?

Koření určitě taky hraje velkou roli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122419
23.8.22 19:58

Po akci, nebo před? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
23.8.22 20:15

Chlap koupí všechny příchutě kondomů a doma řekne ženě, že si zahrají hru, že si nasadí kondom a ona řekne jaká to je příchuť.
Chlap zhasne a žena po chvíli volá: „Niva?!“
„Ale néé, já si ho ještě nenasadil.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
23.8.22 20:49

Ještě k původní diskuzi. Myslím, že je hrozně fajn, když obě strany mohou „v klidu“ říct „prosím, běž se umýt“.
U minulého přítele prostě nedovedl pochopit, že strčit si do pusy něco, co bylo 12 hodin ve zpocených trenkách a má to to bílé (zaboha si nevzpomenu na správný název) za předpožkou je prostě hnus. Pokaždé se silně urazil. Nepochopím. :zed:
Já taky nechci aby mi někdo lezl do kalhot, když nejsem osprchovaná či alespoň opláchnutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.8.22 23:17
@tevl píše:
Ještě k původní diskuzi. Myslím, že je hrozně fajn, když obě strany mohou „v klidu“ říct „prosím, běž se umýt“.
U minulého přítele prostě nedovedl pochopit, že strčit si do pusy něco, co bylo 12 hodin ve zpocených trenkách a má to to bílé (zaboha si nevzpomenu na správný název) za předpožkou je prostě hnus. Pokaždé se silně urazil. Nepochopím. :zed:
Já taky nechci aby mi někdo lezl do kalhot, když nejsem osprchovaná či alespoň opláchnutá.

Smegma

• Citovat
  • Upravit
11.5.24 11:37
@Annabela11 píše: Více

Tak mě třeba ta moje kouří jen když jsem umytej, jinak mám smůlu a chápu ji, spocenej a nemytej, od moci, to by muselo být hnus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová