Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako každý chlap mám rád když mi je prováděna felace, čili když mi ho žena kouří. Naoplatku rád rád provádím orální uspokojení ženě, provádím to z oblibou bez rozdílu jestli žena udělá to mi pusou. Ženský pohlavní orgán vím jak chutná, ale by mě zajímalo jak chutná penis, když ho máte milé dámy v ústech, jak by jste popsaly jeho chuť
Tak to zkus na vlastní ústa. Najdeš určitě dost gayů, kteří se obětují.
@Hennry píše:
Jako každý chlap mám rád když mi je prováděna felace, čili když mi ho žena kouří. Naoplatku rád rád provádím orální uspokojení ženě, provádím to z oblibou bez rozdílu jestli žena udělá to mi pusou. Ženský pohlavní orgán vím jak chutná, ale by mě zajímalo jak chutná penis, když ho máte milé dámy v ústech, jak by jste popsaly jeho chuť
Jak který asi…a záleží na tom jake má muž hygienické návyky. Pokud se celý den neumeje a chce aby ho žena uspokojila tak je to masakr…
@Markéta188 píše:
Každý jinak. Jak chutná ta frnda?
Záleží podle situace a stáří frndy, mladé ji mají hodně kyselou, lizal jsem po celým dní schovanou v kalhotkách, nemytou. Chuť slaná chuť moči smíchana s kyselou příchutí
@Annabela11 píše:
@Hennry A jaké ji mají staré?
Asi slaďoučké ![]()
@Hennry píše:
Záleží podle situace a stáří frndy, mladé ji mají hodně kyselou, lizal jsem po celým dní schovanou v kalhotkách, nemytou. Chuť slaná chuť moči smíchana s kyselou příchutí
Nemytého odmítám, ale řekla bych, že chutná téměř stejně jako frnda ![]()
Akorát když se chlap namydlí moc, tak mu zůstane za ráfkem mejdlo a to mám někdy pocit, že budu pak foukat bublinky ![]()
Dobrý den,
profil @Hennry jsem zablokovala, dle mého názoru se jedná o trolla - nasvědčuje tomu registrační e-mail. Diskuzi nechávám běžet, prosím ve slušných mezích ![]()
Děkuji a přeji hezký večer,
Viki ![]()
Jezis to je tema.
Kazdej jinak. To souvisi s pritazlivosti a vzajemnou chemii.