Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je, holky muzu se taky pridat k vasemu nostalgickemu vzpominani…i kdyz odbihame od tematu…
![]()
Vitacit a rozezranej jazyk znam, Pikao a rozrezanej jazyk od te hlinikove tuby taky, ale vubec nejradsi vzpominam na nejakou mlecnou smesku v susenem stavu.....bylo to snad na domaci vyrobu zmrzliny nebo ceho, no a my to pochopitelne jedli jen tak. UUUUUUZASNE. Na jmeno si ale nevzpominam. Jenom se mi evokuje, jak se vzdy nekomu v parte kamosu podarilo ten prasek z dlane omylem vdechnout a jak jsme se krasne dusili. Ale lepilo to na zuby a patro setnbe dobre jako ten sunar. Ja ho mimochodem po brachovi mladsimu o sedm let taky rada dojizdela.
Co mi prijde ale dneska taky hodne jine, nez „za mlada“ jsou treba Ledove kastany, nanuk Misa, Kocici jazycky…dnes je to uplne neco jineho. Bohuzel.
Odběhnu ještě trochu od tématu, ať nezakládám další diskuzi - nakousla se tu Melta - od kdy jste jí dětem začli dávat?
Jinak jsem si taky hezky zavzpomínala, ale jsem asi z mladší generace, plno věí mi moc neříká
. Ale kočičí jazýčky a Vitacit jsem milovala. A Pedro se má od září vrátot na pulty obchodů!