Jak chutna sunar??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
549
25.8.08 23:58

Je, holky muzu se taky pridat k vasemu nostalgickemu vzpominani…i kdyz odbihame od tematu… :lol: :wink:
Vitacit a rozezranej jazyk znam, Pikao a rozrezanej jazyk od te hlinikove tuby taky, ale vubec nejradsi vzpominam na nejakou mlecnou smesku v susenem stavu.....bylo to snad na domaci vyrobu zmrzliny nebo ceho, no a my to pochopitelne jedli jen tak. UUUUUUZASNE. Na jmeno si ale nevzpominam. Jenom se mi evokuje, jak se vzdy nekomu v parte kamosu podarilo ten prasek z dlane omylem vdechnout a jak jsme se krasne dusili. Ale lepilo to na zuby a patro setnbe dobre jako ten sunar. Ja ho mimochodem po brachovi mladsimu o sedm let taky rada dojizdela.
Co mi prijde ale dneska taky hodne jine, nez „za mlada“ jsou treba Ledove kastany, nanuk Misa, Kocici jazycky…dnes je to uplne neco jineho. Bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
27.8.08 23:04

Odběhnu ještě trochu od tématu, ať nezakládám další diskuzi - nakousla se tu Melta - od kdy jste jí dětem začli dávat?

Jinak jsem si taky hezky zavzpomínala, ale jsem asi z mladší generace, plno věí mi moc neříká :( . Ale kočičí jazýčky a Vitacit jsem milovala. A Pedro se má od září vrátot na pulty obchodů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová