Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potřebovala bych poradit. Koupila jsem holčičkám růžové tenisky, včera jsme byly u klouzačky a tam bylo pěkně mokro a bláto a tenisky už nejsou růžové. Chci se zeptat, jestli je někdo perete v pračce a jak se to dělá. Nebo je musím vyčistit rukou? Martina a kvíďata
Ano, ja tenisky periem v pracke. Nikdy som s tym nemala problem - je to program bez zmykania, nieco ako „rucne pranie“, kde sa bubon nekruti, ale len tak sa „pohadzuje“ zo strany na stranu. Trocha prasku a 30 stupnov.
pa,
Taky je peru v pračce. Přesně v programu na jemné prádlo. Trochu to bouchá, ale to mi neva. Hlavně, že jsou čisté
![]()
Ivča
ahoj,
taky peru v pracce na jemne pradlo na 30st
Tenisky davam do pytliku usiteho ze stare zaclony (s vetsima „ockama“),zatahnu snurku a boticky tak nelitaji po cele pracce a neboucha to tak.
Jaana
Zá:,–(ně pereme na 30st. Už prý existují i sušičky ve kterých se dají boty i sušit. Já to raději suším na parapetu na sluníčku.
Díky moc za rady. V pračce je to jednodušší než v ruce. Martina a kvíďata
Já jsem si vždycky tenisky prala hezky v ruce kartáčkem a práškem,a jen tak na povrchu vždy očistím Cifem, pak vodou, jsou jak nové, ale uznávám,že v pračce je to pohodlnější,ale ještě jsem nezkoušela ![]()
Ani191 píše:
Já jsem si vždycky tenisky prala hezky v ruce kartáčkem a práškem,a jen tak na povrchu vždy očistím Cifem, pak vodou, jsou jak nové, ale uznávám,že v pračce je to pohodlnější,ale ještě jsem nezkoušela