jak čistíte tenisky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
165
20.4.06 22:03

jak čistíte tenisky?

Ahoj, potřebovala bych poradit. Koupila jsem holčičkám růžové tenisky, včera jsme byly u klouzačky a tam bylo pěkně mokro a bláto a tenisky už nejsou růžové. Chci se zeptat, jestli je někdo perete v pračce a jak se to dělá. Nebo je musím vyčistit rukou? Martina a kvíďata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2107
20.4.06 22:07

Ano, ja tenisky periem v pracke. Nikdy som s tym nemala problem - je to program bez zmykania, nieco ako „rucne pranie“, kde sa bubon nekruti, ale len tak sa „pohadzuje“ zo strany na stranu. Trocha prasku a 30 stupnov.

pa,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
20.4.06 22:35

Taky je peru v pračce. Přesně v programu na jemné prádlo. Trochu to bouchá, ale to mi neva. Hlavně, že jsou čisté :wink: :lol:
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.4.06 09:04

Já to dělám zrovna tak :) .S trochou prášku na 30°.
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
21.4.06 09:44

ahoj,

taky peru v pracce na jemne pradlo na 30st
Tenisky davam do pytliku usiteho ze stare zaclony (s vetsima „ockama“),zatahnu snurku a boticky tak nelitaji po cele pracce a neboucha to tak.

Jaana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
21.4.06 10:27

Zá:,–(ně pereme na 30st. Už prý existují i sušičky ve kterých se dají boty i sušit. Já to raději suším na parapetu na sluníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
21.4.06 11:02

Díky moc za rady. V pračce je to jednodušší než v ruce. Martina a kvíďata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.3.12 11:11

Já jsem si vždycky tenisky prala hezky v ruce kartáčkem a práškem,a jen tak na povrchu vždy očistím Cifem, pak vodou, jsou jak nové, ale uznávám,že v pračce je to pohodlnější,ale ještě jsem nezkoušela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.3.12 11:19
Ani191 píše:
Já jsem si vždycky tenisky prala hezky v ruce kartáčkem a práškem,a jen tak na povrchu vždy očistím Cifem, pak vodou, jsou jak nové, ale uznávám,že v pračce je to pohodlnější,ale ještě jsem nezkoušela :)
:lol: :lol: :lol: ani jsem si nevšimla,že poslední příspěvek je z roku 2006 :zed: :oops: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.10.17 14:26

Díky za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie