Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
prosím o radu. Zařizujeme kuchyň a rozhodujeme se, jakou koupit vestavnou lednici a myčku. Mě se nejvíc zamlouvá Ariston (design, funkce i cena). V obchodě mi říkali, že volně stojící Aristony nic moc, ale vestavby prý mají dobré, ale říkat můžou cokoliv, že. Hlavně aby prodali. Máte některá zkušenosti s touto značkou ?
Díky Hanka
ahoj s touto značkou nemám já ani nikdo ze známých zkušenosti, ale na myčku doporučuji Bosh jsou skvělé a za přijatelné ceny.
Lednice vím, že jsou dobré elektrolux a zase ta bosh.
O troubě a desce jsi sice nepsla, ale já a naše rodina má nejlepší zkušenosti s Morou ( teď ji koupila Gorenje - tak snad kavlita zůstane nbo ještě polepší)
Moc jsem ti si nepomohla, ale projevit jsem se musela ![]()
Ahojky,
rávě jsme zařídili novou kuchyň a máme varnou desku, troubu a myčku Ariston- myčka 45 cm široká a plně vestavěná - bez panelu - ovládání má na horní liště dvířek a nejde vidět. Zatím jsem v ní myla jen 2×
ale není hlučná a vše je dobře umyté! Doufám, že to tak dlouho vydrží!
Přeju pěkné vybírání a ať jsi pak spokojená
Ahoj,
já mám myčku, sporák i varnou desku Ariston (vestavné), už asi tři roky, celou dobu bez jediné poruchy, spokojenost maximální.
Jindra
Tak ja mam mycku, sporak i digestor.
S myckou jsem problem uz mela, nakonec se ukazalo ze tam vyrobce nezapojil jeden okruh na elektrice (jestli se nemylim, je to italsky vyrobce, opravar rekl, ze jsou to lemplove). Ale to muze byt nahoda.
Jinak ja bych dnes mycku vybirala na zaklade hlucnosti!!! Opravdu si porovnej na stitkach decibely!!! Ja ji zapinam vetsinou jen na noc, abych to nemusela poslouchat… ![]()
H.
Holky,
díky za odpovědi. Indesit je v podstatě taky Ariston (vyrábí se ve stejném závodě).
VerouS, tak to máte asi tu, co chci já. Jsem ráda, že jsi spokojená.
Myslím, že mezi jednotlivými značkami nejsou moc velké rozdíly. Může se pokazit Ariston, stejně jako Bosch nebo Siemens, nebo jiné značky. Spíš to asi záleží na štěstí. Tak ho snad budeme mít. Pračku jsem si vybrala od Candy (měla by mít spotřebu jen 39 l vody, tak jsem zvědavá).
Hanka
Ahojky,
tak Indesit-Ariston je opravdu italská firma. Náhradní díly jsou vyráběné v různých zemích po Evropě (Německo, Slovensko, i přímo Itálie…) a sváženy do jedné „fabriky“, kde se spotřebiče montují. Na spotřebiči je vždy uvedeno, kde byl vyroben. Jedna značka neznamená automaticky stejnou zemi výroby.
Fagor jsou Španělé, Whirlpool Američané a náhradní díly třeba ze Slovenska.
Dnes už jsou kvalitou všechny srovnatelé, záleží na jaký kus prostě zrovna narazíš.
Petra
ahoj, já mám vestavný sporák i myčku Ariston a jsem velice spokojená, až budu kupovat něco dalšího, zase jdu do této značky! ![]()
Taky mám stejnou myčku jako VerouS a jsem s ní spokojená. Máme ji už rok a půl a žádný problémy nebyly.
Já se musím připojit k milovníkům Aristonu, máme pračku a myčku a spokojená jsem dost, dokonce i s hlučností.
my máme 2 roky kuchyň - lednička s mrazákem Ariston, ostatní Fagor (myčka, trouba, deska) a nebyl jediný problém. Vše vestavěné.