Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj Holky prosím o radu.
Jaké máte sprchové kouty typ skla a výrobce.
A jak jste s nimi spokojené. Upozornit mě na to s čím jste nespokojené a co naopak je věc do které se vyplatí investovat.
Líbí se mi ta čirá skla, ale mám obavy z neustálého leštění
. Také nám byla doporučena keramická vanička, že je trvanlivější než akrylát, ale mám strach z toho, že bude studit do nohou. ![]()
Mockrát děkuji, za všechny názory a rady.
Ahoj Dacanko, asi zařizuješ, viď, nedávno jsem ti odpovídala na Marmoleum ![]()
Tady má zkušenost: Plastovou vaničku jsme s manželem prošlápli při společném sprchování a to nejsme obři
Jinak to čiré sklo se mi taky líbí a dělají povrchovou úpravu aby kapky stekly,nebo jak to mám napsat. Koupila bych kout co nejvíc rovný aby tam bylo co nejmíň těch kloubů, jestli mi rozumíš
Tedy ne ten půlkruh, ale čtverec,který se otvírá jako normální dveře. V těch kloubech se usazuje špína a jde to děsně blbě čistit ![]()
Tak dobře vyber.
Abaja
Abaja ahoj a děkuji.
Nakonec jsem se rozhodla pro plovoucí podlahu do celého bytu. ![]()
Taky to ted resime a u nas to vypada na vyzdeny sprchac - je to levne, bytelne a na udrzbu nenarocne. Zavirat se bude chvilku jen zavesem, ale do budoucna planujeme sklenene dvere.
L.
Ahojky, tak my máme rohový půlkruh. Máme sprcháč veliký metr na metr. Máme sklo s Anti- plaque. Máme dveře které se jedno rukou odendají (zespodu se odchlípnou) a jde to čistit vynikajícně. K tomu máme termobaterii, takže odpoadá ladění vody na sprchování. Značka vaničky a dveří je Hüppe. Baterie Grohe. Jo a vaničku máme akrylátovou. Jsme nad míru spokojeni.
Lesino, my teď máme v domečku taky zděný sprcháč a musím říct, že je to stokrát lepší, neumým si představit, jak by v tom plastovém nebo skleněném řádily naše šílený děti
Skleněný dveře taky plánujem, až na ně dojde řada ![]()
Abaja
Všem děkuji a posouvám, pro další majitelky sprcháčů ![]()
Příspěvek upraven 31.03.15 v 21:18
ahoj ja tedy nevim jakou znacku mame koutu,ale koupili jsme si akrylatovou vanicku,a cire sklo s posuvnymi dvermi do stran s uchytky.ja se take bala fleku a strikancu.a je to v pohode,kout jsme koupili v hornbachu a docela levny koplet-za 5000kc!
ty fleky po vode jsou minimalni a nic na to nepouzivam!kdyz tam zaschne pena od mydla tak tam fleky jsou ale od vody moc ne.a staci to tak 2× za mesic umyt lepe-ja todelam tekutym praskem a utru to hadrem pak dosucha.a je to.jsem dost na cistotu,tak ti vazne nelzu ze by tam byly velke cakance.kazdy se na nasvteve pta cim to lestim, a ja nic nedelam:-)
takze ty drahe kouty od ravaku bych zavrhla(pokud na nimi treba uvazujes).
Vali děkuji právě Ravak se mi zdaá takový solidní výrobce tak jsem si říkala, že si radši i připlatím.
S tím čirým sklem mě děláte radost. ![]()
Prosím o další zkušenosti
Jinnak Koupelnu chci nakupovat v SIKU máte s ním dobré zkušenosti?
Ahoj. Mamka kupovala v SIKU obklady a skoro vsechno vybaveni do koupelny minuly mesic a je moc spokojena. Udelali ji i navrh koupelny. Ten byl zdarma, protoze pak u nich vsechno kupovala. Kdyby chtela jen navrh tak by stal 500 Kc.
Hanko děkuji
Má doma ještě někdo průhledný sprcháč? jaké jasou vaše zkušenosti ![]()