Sprchové kouty

3165
17.4.06 19:39

Sprchové kouty

Ahoj Holky prosím o radu.

Jaké máte sprchové kouty typ skla a výrobce.
A jak jste s nimi spokojené. Upozornit mě na to s čím jste nespokojené a co naopak je věc do které se vyplatí investovat.

Líbí se mi ta čirá skla, ale mám obavy z neustálého leštění :oops: . Také nám byla doporučena keramická vanička, že je trvanlivější než akrylát, ale mám strach z toho, že bude studit do nohou. :?

Mockrát děkuji, za všechny názory a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
720
17.4.06 19:50

Ahoj Dacanko, asi zařizuješ, viď, nedávno jsem ti odpovídala na Marmoleum :D
Tady má zkušenost: Plastovou vaničku jsme s manželem prošlápli při společném sprchování a to nejsme obři :wink: Jinak to čiré sklo se mi taky líbí a dělají povrchovou úpravu aby kapky stekly,nebo jak to mám napsat. Koupila bych kout co nejvíc rovný aby tam bylo co nejmíň těch kloubů, jestli mi rozumíš :wink: Tedy ne ten půlkruh, ale čtverec,který se otvírá jako normální dveře. V těch kloubech se usazuje špína a jde to děsně blbě čistit :twisted:
Tak dobře vyber.
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
17.4.06 19:53

Abaja ahoj a děkuji.
Nakonec jsem se rozhodla pro plovoucí podlahu do celého bytu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.4.06 21:52

Taky to ted resime a u nas to vypada na vyzdeny sprchac - je to levne, bytelne a na udrzbu nenarocne. Zavirat se bude chvilku jen zavesem, ale do budoucna planujeme sklenene dvere.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.4.06 22:04

Ahojky, tak my máme rohový půlkruh. Máme sprcháč veliký metr na metr. Máme sklo s Anti- plaque. Máme dveře které se jedno rukou odendají (zespodu se odchlípnou) a jde to čistit vynikajícně. K tomu máme termobaterii, takže odpoadá ladění vody na sprchování. Značka vaničky a dveří je Hüppe. Baterie Grohe. Jo a vaničku máme akrylátovou. Jsme nad míru spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
18.4.06 11:17

Lesino, my teď máme v domečku taky zděný sprcháč a musím říct, že je to stokrát lepší, neumým si představit, jak by v tom plastovém nebo skleněném řádily naše šílený děti :D Skleněný dveře taky plánujem, až na ně dojde řada :wink:
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
18.4.06 12:50

Všem děkuji a posouvám, pro další majitelky sprcháčů :oops:

Příspěvek upraven 31.03.15 v 21:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
18.4.06 13:00

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
18.4.06 13:36

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
18.4.06 16:22

.

Příspěvek upraven 31.03.15 v 21:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
18.4.06 18:11

.

Příspěvek upraven 31.03.15 v 21:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
18.4.06 21:30

ahoj ja tedy nevim jakou znacku mame koutu,ale koupili jsme si akrylatovou vanicku,a cire sklo s posuvnymi dvermi do stran s uchytky.ja se take bala fleku a strikancu.a je to v pohode,kout jsme koupili v hornbachu a docela levny koplet-za 5000kc!
ty fleky po vode jsou minimalni a nic na to nepouzivam!kdyz tam zaschne pena od mydla tak tam fleky jsou ale od vody moc ne.a staci to tak 2× za mesic umyt lepe-ja todelam tekutym praskem a utru to hadrem pak dosucha.a je to.jsem dost na cistotu,tak ti vazne nelzu ze by tam byly velke cakance.kazdy se na nasvteve pta cim to lestim, a ja nic nedelam:-)
takze ty drahe kouty od ravaku bych zavrhla(pokud na nimi treba uvazujes).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
19.4.06 11:49

Vali děkuji právě Ravak se mi zdaá takový solidní výrobce tak jsem si říkala, že si radši i připlatím.
S tím čirým sklem mě děláte radost. :wink:

Prosím o další zkušenosti

Jinnak Koupelnu chci nakupovat v SIKU máte s ním dobré zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
19.4.06 14:41

Ahoj. Mamka kupovala v SIKU obklady a skoro vsechno vybaveni do koupelny minuly mesic a je moc spokojena. Udelali ji i navrh koupelny. Ten byl zdarma, protoze pak u nich vsechno kupovala. Kdyby chtela jen navrh tak by stal 500 Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
19.4.06 20:07

Hanko děkuji

Má doma ještě někdo průhledný sprcháč? jaké jasou vaše zkušenosti :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...